Φροντίστε εσάς και τα κατοικίδιά σας… ελληνικά!

Η νέα εβδομάδα φέρνει καλά νέα και υπέροχες συνεργασίες για το We Love Pharmacies, όπως αυτή με την εταιρεία my bee, μια ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών που δραστηριοποιείται στη λίμνη Πλαστήρα (Μορφοβούνι

Καρδίτσας), μια περιοχή ιδανικής χλωρίδας για την παραγωγή άριστης ποιότητας μελιού και πρόπολης. Οι πρώτες ύλες των προϊόντων my bee προέρχονται από οργανικές καλλιέργειες και επιλέγονται μετά από μια διαδικασία αξιολόγησης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Επιπλέον, η εταιρεία my bee εφαρμόζει πιστοποιημένα συστήματα ελέγχου από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς (EOΦ – Microbial Challenge Test – Safety Assessment – Γνωστοποίηση CPNP) και σεβόμενη το περιβάλλον χρησιμοποίει ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά και μελάνια νερού.
Εκτός από εξαιρετικά καλλυντικά με πρόπολη & μέλι για την περιποίηση προσώπου & σώματος, η my bee φροντίζει και για τα αγαπημένα μας κατοικίδια με μία κρέμα περιποίησης κατοικιδίων με πρόπολη που βοηθά στην επούλωση των πληγών, σε τσιμπήματα, εγκαύματα και στην ξηροδερμία, ενώ διατηρεί τη φυσική υγρασία και ελαστικότητα του δέρματος. Με 100% Φυσικά συστατικά!


Δεύτερο καινοτόμο προϊόν έρχεται από την εταιρεία Luffas Gaia, το σφουγγάρι λούφας για οικιακή χρήση! Πρόκειται για ένα φυτικό οικολoγικό σφουγγάρι, για οικιακή χρήση που καθαρίζει κεραμικές εστίες, inox επιφάνειες και μαγειρικά σκεύη. Δεν χαραζει & δεν μαζεύει μύκητες. Είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που καλλιεργείται και συσκευάζεται στην Ελλαδα.
Με ένα πρώτυπο σύστημα οι Luffas Gaia επεξεργάζονται απλά και μόνον με καθαρό τρεχούμενο πόσιμο νερό από τα λιωμένα χιόνια του Παρνασσού και όχι με στάσιμα νερά γεμάτα κολοβακτηρίδια και άλλα παθογόνα. Δεν χρησιμοποιούν καθόλου χημική επεξεργασία για την λέυκανση και το μαλάκωμα της ίνας, όπως στις λούφες που προερχονται απο τρίτες χώρες! Το νερό μετά τη διαδικασία καθαρισμού, φιλτράρεται και επαναχρησιμοποιείται στο σύστημα άρδευσης.

Για το τέλος αφήσαμε τη μάσκα της Pure Philosophy που βρίσκεται στο Χειμερινό BEpack. Πρόκειται για ένα προϊόν μελετημένο και ειδικά σχεδιασμένο από 100% βαμβάκι και οργανικό φρέσκο φασκόμηλο, που αναβλύζει την ανθισμένη πικάντικη και ξεχωριστή φύση της Κρήτης. Το ευεργετικό και τόσο αναζωογονητικό άρωμα του φασκόμηλου, ένα από τα πιο πλούσια σε ιδιότητες βότανα και ένα από τα πιο ισχυρά χαλαρωτικά στην Αρωματοθεραπεία. Το μικρό αυτό “θαυματουργό” μαξιλαράκι, διεγείρει τα νεύρα και το κυκλοφορικό σύστημα, βοηθά στις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους και αποκαθιστά την εσωτερική μας ηρεμία. Είναι επίσης εξαιρετικό νευροτονωτικό για κάθε μορφή ατονίας και αδυναμίας, νευρικής αδυναμίας, τρόμου, ιλίγγου (vertigo) και νευραλγιών. Το επιστημονικό όνομα του φασκόμηλου (Salvia officinalis) προέρχεται από το λατινικό ρήμα Salvare που σημαίνει «σώζω» ή «θεραπεύω».

Φρονίστε εσάς και τα κατοικίδιά σας… ελληνικά! Εμπιστευτείτε τις ελληνικές εταιρείες και αφεθείτε στη δύναμη της ελληνικής φύσης! www.welovepharmacies.com

The post Φροντίστε εσάς και τα κατοικίδιά σας… ελληνικά! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα