Εξαφανίζουμε την κυτταρίτιδα… ελληνικά!

Χειμώνας… χοντρά και φαρδιά ρούχα… Κανένα άγχος για το σώμα μας…
Καλοκαίρι… Λεπτά ρουχάκια, μπάνια στην παραλία…

Το σώμα εκτεθειμένο εξ ολοκλήρου κι εκείνη η “αχώνευτη” κυτταρίτιδα εκεί, ακλόνητη… Στα μπουτάκια, στην κοιλίτσα μας, στα μπρατσάκια μας. Ανεξαρτήτου ηλικίας και ανεξαρτήτου σωματικού βάρους όλες “πάσχουμε” από κυτταρίτιδα και όλες θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτή.

Η λύση έρχεται από την ελληνική εταιρία Bio Aroma και το Φυσικό Λάδι κατά της Κυτταρίτιδας που

δημιούργησε με Δεντρολίβανο, Κυπαρίσσι και Άρκευθο!

Απλώστε μικρή ποσότητα στα σημεία που επιθυμείτε να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις για να αυξήσετε τη μικροκυκλοφορία και πολύ σύντομα θα δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν θέλετε πραγματικά να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη όψη “φλοιού πορτοκαλιού” πρέπει να είστε συνεπείς. Η καθημερινή εφαρμογή του θα αποτελέσει το σύμμαχό σας στον “πόλεμο” κατά της κυτταρίτιδας.

Κι επειδή στο www.organicbrands.gr μας αγαπάνε και το δείχνουν έμπρακτα, αποκτώντας 2 τεμάχια από το εξειδικευμένο έλαιο για Κυτταρίτιδα & Αδυνάτισμα της Bio Aroma μας κάνει ΔΩΡΟ 1 Βουρτσάκι κατά της Κυτταρίτιδας!

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός από αιθέρια έλαια δεντρολίβανου, αρκεύθου, κυπαρισσιού και λεβάντας διαλυμένων σε αμυγδαλέλαιο. Ιδανικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!

Croll & Denecke – Ξύλινο Βουρτσάκι κατά της Κυτταρίτιδας / Από Φυσικές Ανακυκλώσιμες Πρώτες Ύλες

Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματοςΠαρέχει στην επιδερμίδα σύσφιξηΚαταπολεμά την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιούΥποστηρίζει τη φυσική αναγέννηση της επιδερμίδαςΠροετοιμάζει ιδανικά το δέρμα για να δεχθεί τη φροντίδα του αντικυτταριτιδικού προϊόντοςΈχει αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας ακόμη και όταν χρησιμοποιείται μόνο του

Τώρα γίνονται δικά σου με ένα κλικ ΕΔΩ

Ευχαριστούμε WWW.ORGANICBRANDS.GR που θέλεις να μας βλέπεις όμορφες, λαμπερές και κυρίως… αδύνατες!

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310-220722

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για Όλη την Ελλάδα!!!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Εξαφανίζουμε την κυτταρίτιδα… ελληνικά! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα