Είναι σε XXL μέγεθος και είναι για όλη την οικογένεια!

Σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα… Έχετε αναρωτηθεί κι εσείς πόσο γρήγορα τελειώνουν; Ειδικά για μια πολυμελή οικογένεια και ειδικά τους θερινούς μήνες τα προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας καταναλώνονται στο πι και φι.

Όχι πια! Γιατί από εδώ και στο εξής η σωστή νοικοκυρά που ενημερώνεται από τα Όμορφα Μυστικά προμηθεύεται από το www.organicbrands.gr τα πιο XXL βιολογικά σαμπουάν και αφρόλουτρα και έχει το κεφάλι της ήσυχο!

Βρείτε αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειάς σας! Να είστε σίγουρες πως όποιο κι αν επιλέξετε

τελικά η απίθανη μυρωδιά του θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!

Αφρόλουτρο/Σαμπουάν 2 σε 1 με Γιασεμί

Προσφέρει απαλότητα στην επιδερμίδα και λάμψη στα μαλλιά. Λουλουδάτο, σαγηνευτικό, φυσικό άρωμα ανθισμένου Γιασεμιού που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Φυσική καθαριστική βάση από έλαιο καρύδας και ζάχαρη , δημιουργεί πλούσιο αφρό που χαλαρώνει το σώμα ενώ χαρίζει μοναδική απαλότητα και λάμψη στα κανονικά και λεπτά μαλλιά όλης της οικογένειας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για τα παιδιά. Βρείτε το εδώ.

Αφρόλουτρο/Σαμπουάν 2 σε 1 με Βερίκοκο

Προσφέρει απαλότητα στην επιδερμίδα και λάμψη στα μαλλιά. Γλυκό, σαγηνευτικό, φυσικό άρωμα Βερίκοκου.
Φυσική καθαριστική βάση από έλαιο καρύδας και ζάχαρη , δημιουργεί πλούσιο αφρό που χαλαρώνει το σώμα ενώ το έλαιο βερίκοκο χαρίζει απαλότητα και λάμψη στα κανονικά και λεπτά μαλλιά μικρών και μεγάλων. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για τα παιδιά. Βρείτε το εδώ.

Αφρόλουτρο/Σαμπουάν 2 σε 1 με Πορτοκάλι XXL

Προσφέρει απαλότητα στην επιδερμίδα και λάμψη στα μαλλιά. Γλυκό, σαγηνευτικό, φυσικό άρωμα φρέσκου Πορτοκαλιού που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Φυσική καθαριστική βάση από έλαιο καρύδας και ζάχαρη, δημιουργεί πλούσιο αφρό που χαλαρώνει το σώμα ενώ το έλαιο πορτοκάλι χαρίζει μεταξένια και λαμπερά μαλλιά. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για τα παιδιά. Βρείτε το εδώ.

Υγρό Σαπούνι Μασσαλίας / Λεβάντα

Εξαιρετικά απαλό και διακριτικά αρωματισμένο, εμπλουτισμένο με φυσικά εκχυλίσματα λεβάντας ενδείκνυται για τον καθημερινό καθαρισμό και την υγιεινή της ευαίσθητης επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Η βιοδιασπώμενη σύσταση του το καθιστά ιδανικό για χρήση σε σκάφος ή σε camping. Paraben free, preservative free, no petrochemical compounds. No animal testing, no animal by-product. Δερματολογικά ελεγμέν. Βρείτε το εδώ.

Naturado – Σαπούνι / Ουδέτερο XXL

Τα σαπούνια Naturado en Provence παρασκευάζονται σε χύτρα ακολουθώντας πιστά τον παραδοσιακό τρόπο της Προβηγκίας στην Μασσαλία υπό την καθοδήγηση ενός μετρ σαπωνοποιού, βάση αυστηρών προδιαγραφών και ελεγχόμενων συστατικών χωρίς χρήση φοινικέλαιου. Η απαλή υφή, το διακριτικό άρωμα, η εύχρηστη συσκευασία, καθιστούν τα οργανικά σαπούνια NATURADO την ιδανική καθημερινή επιλογή για τον αγνό καθαρισμό του προσώπου και του σώματος. Το ουδέτερο σαπούνι Naturado δεν περιέχει άρωμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σαν σαπούνι βάσης σε συνδυασμό με φυτικά έλαια για τον απαλό καθαρισμό και την υγιεινή όλης της οικογένειας. Βρείτε το εδώ.

Sukin – Οργανικό Αφρόλουτρο με Βότανα / Botanical Body Wash

WINNER BEST SELLING CLEANSER AWARD – ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝ. Υπέροχο αφρόλουτρο, πλούσιο σε αρωματικά βότανα που διεγείρουν τις αισθήσεις το πρωί και αναζωογονούν το κουρασμένο σώμα. Περιέχει τα μαλακτικά έλαια Jojoba, Αβοκάντο και Άγριο Τριαντάφυλλο που καθαρίζουν, ενυδατώνουν και απαλύνουν την επιδερμίδα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Βρείτε το εδώ.

Jason – Αφρόλουτρο με Κράνμπερυ

Αυτό το μοναδικό αφρόλουτρο καθαρίζει απαλά με εκχυλίσματα βοτάνων ενώ θρέφει το δέρμα με βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5. Εμπλουτισμένο με μίγμα αντιοξειδωτικών από εκχύλισμα κράνμπερυ και ενυδατική βιολογική αλόη βέρα, χαλαρώνει τις αισθήσεις και αναζωογονεί το δέρμα. Μία σύνθεση μοναδικής ποιότητας θα κάνει την εμπειρία του μπάνιου σας, μια συγκλονιστική απόλαυση! Βρείτε το εδώ.

Jason – Αφρόλουτρο με βιολογική καταπραϋντική Αλόη Βέρα

Αυτό το μοναδικό αφρόλουτρο καθαρίζει απαλά με εκχυλίσματα βοτάνων ενώ θρέφει το δέρμα με βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, καθαριότητα και απαλότητα με βιολογική αλόη βέρα και εκχύλισμα σπόρων βιολογικού ηλίανθου. Βρείτε το εδώ.

Dr. Bronner’s – Υγρό Σαπούνι Καστίλλης με Τεϊόδενδρο

Υπέροχο υγρό σαπούνι με οργανικό αγνό έλαιο Τεϊόδενδρου. Το Τεϊόδενδρο είναι γνωστό για τις εξαιρετικές αντισηπτικές και αντιμυκητιασικές ιδιότητές του και έχει υπέροχο άρωμα που μοιάζει με αυτό του μοσχοκάρυδου. Βρείτε το εδώ.

Dr. Bronner’s – Υγρό Σαπούνι Καστίλλης με Ευκάλυπτο

Το υγρό Σαπούνι με Ευκάλυπτο ανοίγει τους πόρους και τυλίγει το σώμα σας με υπέροχη ζεστασιά! Το σαπούνι αυτό ενισχύει τις αναζωογονητικές ιδιότητες του ατμού! Βρείτε το εδώ.

Δίνουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα; Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα αν δεν είχαμε στο πλάι μας το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα βιολογικών καλλυντικών WWW.ORGANICBRANDS.GR

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2310-220722

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για Όλη την Ελλάδα!!!

Organicbrands on Facebook
Organicbrands on Instagram

The post Είναι σε XXL μέγεθος και είναι για όλη την οικογένεια! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα