Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 ως 26/4/2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά

γεγονότα που θα οδηγήσουν σε αλλαγές. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες καταστάσεις καθώς και να προσαρμοστείς σε μία νέα πραγματικότητα με ανανεωμένες τις προτεραιότητές σου. Οι στόχοι δεν θα είναι εύκολο να επιτευχθούν χωρίς να καταβάλεις σκληρή προσπάθεια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλυπτικές καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις αλλά και ξεκαθαρίσματα στο φιλικό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Οι έντονες ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε ανατροπές στην προσωπική σου ζωή που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να γίνει σκληρός και υπερβολικός στον λόγο σου και αυτό να πληγώσει το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με νέο πρόσωπο που έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να τονίσει ότι η συναισθηματική ασφάλεια δεν απαιτεί κάτι γνώριμο. Η εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει μπορεί να οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκαθαρίσεις τι μπορείς να καταφέρεις και ποιο όνειρο είναι αυτό που πραγματικά σε αντιπροσωπεύει. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς μία νέα κατάσταση στα οικονομικά σου καθώς καλείσαι να αλλάξεις προτεραιότητες και να δεις πραγματικά ποιες είναι οι επί της ουσίας ανάγκες σου. Το εισόδημά σου μπορεί να υποστεί αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στο να αναθεωρήσεις και τις προσωπικές του αξίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 23.04 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα πορεία σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου που θα είναι διαφορετική από ότι έχεις συνηθίσει μέχρι στιγμής. Αυτό θα οδηγήσει σε αποφάσεις που θα εκπλήξουν τους γύρω σου ξεκαθαρίζοντας την εικόνα που έχουν για εσένα με απόλυτο και αυστηρό τρόπο. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι έτοιμος για πιθανές ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα σε οδηγήσουν τα όριά σου για να δοκιμάσουν τις συναισθηματικές και σωματικές σου αντοχές. Αυτό μπορεί να ανοίξει μπροστά σου νέους προορισμούς.

Αισθηματικά

Η επαναστατική και εγωκεντρική σου διάθεση δεν βοηθά στο να επικρατήσει ηρεμία σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να αιφνιδιάσεις το ταίρι σου με τη συμπεριφορά σου καθώς διεκδικείς να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής με απόλυτο και κυριαρχικό τρόπο. Είναι επιτακτική ανάγκη να μείνεις μακριά από πείσμα και αδιαλλαξία καθώς αυτά θα λειτουργήσουν αρνητικά προκαλώντας εντάσεις που θα οδηγήσουν πιθανά τη σχέση σου στα άκρα. Ο αδέσμευτός είναι σημαντικό να μπορέσεις να αξιοποιήσεις την επικοινωνία με νέο πρόσωπο στη ζωή σου που σε αιφνιδιάζει με το ενδιαφέρον του. Καλά θα κάνεις να μην το ξαφνιάσει και εσύ με την απότομη και εριστική συμπεριφορά σου γιατί αυτό θα κοστίσει σημαντικά στην όποια εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου, όμως είναι αυτές που τελικά θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων. Η εσωτερική σύγκρουση που επικρατεί δεν σου επιτρέπει να δεις με ηρεμία πως πρέπει να διαχειριστείς τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Είναι αυτό που τελικά μπορεί να δρομολογήσει νέες εξελίξεις, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες ακολουθώντας αυτά που πραγματικά σε αντιπροσωπεύουν μακριά από συμβιβασμούς και τις καταπιεστικές διαθέσεις των άλλων απέναντι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και σε αιφνιδιάζει με τον έντονο συναισθηματισμό και τα ξεσπάσματα που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις βαθύτερα συναισθήματα και πράγματα που πιθανά παρεμποδίζουν την προσωπική σου πορεία και τις μελλοντικές επιλογές. Η προσπάθεια που οφείλεις να καταβάλεις είναι επίπονη, όμως θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με γνώμονα το μέλλον. Είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ότι λειτουργεί σαν βαρίδι την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Ζητήματα του παρελθόντος καλείσαι να αντιμετωπίσεις την προσωπική σου ζωή και ο συναισθηματισμός είναι έντονος. Προσοχή γιατί η ψυχολογική φόρτιση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις στη σχέση που μπορεί να έχουν κόστος. Φρόντισε να μην απομακρύνεις το ταίρι σου με τη συμπεριφορά και απωθημένα που εκδηλώνεις. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς επαφές με πρόσωπα του παρελθόντος που επιστρέφουν ξαφνικά για να διεκδικήσουν και πάλι την παρουσία τους στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διακρίνεις τι σου προσφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να σου θυμίζουν καταστάσεις όχι ευχάριστες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επιδιώξεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές και τα σχέδιά σου φιλόδοξα. Όμως δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που συνεργάζεσαι υποψίας που έρχεται στην επιφάνεια. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να περιορίσεις την αλαζονεία και την σκληρότητα στο λόγο σου καθώς δεν θα βοηθήσει στις οποίες κοινές δράσεις. Παράλληλα, καλά θα κάνεις να είσαι ρεαλιστής σε αυτά που θέλεις να πετύχεις καθώς το πιθανότερο είναι να θέσεις στόχους οι οποίοι δεν είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα και αυτό αργά ή γρήγορα θα σε απογοητεύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες της ζωής σου. Δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που με τη συμπεριφορά τους θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα των σχέσεων σας. Οφείλεις όμως να είσαι και εσύ ανοιχτός σε αυτά που έχουν να πουν καθώς η καχυποψία μπορεί να σε οδηγήσει σε ακραίες σκέψεις και να εκδηλώσεις κατήφεια και σκληρότητα απέναντί τους. Είναι σημαντικό να αδράξεις την ευκαιρία για να προχωρήσεις προς τα όνειρά σου, αυτό να θυμάσαι χρειάζεται σκληρή δουλειά και προσπάθεια από εσένα.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι επηρεάζει την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να δείξεις έντονα την ανάγκη για προσωπικό χώρο εντός της σχέσης αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου με τη συμπεριφορά σου. Θυμήσου βέβαια ότι και αυτό χρειάζεται το δικό του χώρο γι’ αυτό άφησε την καχυποψία και τη ζήλια στην άκρη. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος που εκδηλώνει έντονα συναισθήματα για σένα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να δεις το φως μέσα στο σκοτάδι καθώς δεν αποκλείεται οι ανασφάλειες και φόβοι σου να σε εμποδίζουν να προχωρήσεις κάτι καινούργιο που σε κεντρίζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στους στόχους και στις φιλοδοξίες που έχεις καθώς δεν αποκλείεται να δοθούν σημαντικές ευκαιρίες που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο να επιτύχεις αυτά που προσδοκείς καθώς θα χρειαστεί από την πλευρά σου σημαντική προσπάθεια. Προσοχή σε ανατρεπτικά γεγονότα που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτική διάθεση και να οδηγήσουν στο να γίνεις σκληρός και απόλυτος με τη στάση σου απέναντι στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και έχετε κοινή πορεία. Αυτό θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα και να δημιουργηθούν σημαντικά προβλήματα.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 ανατρέπει τα δεδομένα μέχρι τώρα υπήρχαν σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση και τη δημόσια εικόνα σου. Είναι γεγονός ότι επηρεάζεσαι σημαντικά από τα τρέχοντα γεγονότα και αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε επιλογές που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σου και θα προκαλέσουν αποστάσεις με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Φρόντισε να κρατήσεις τον ενθουσιασμό στα ύψη και να μην μπεις σε διαδικασία καχυποψίας και σκληρότητας που θα επηρεάσουν τους μελλοντικούς σχεδιασμούς και την προσωπική σου διαχείριση στα πράγματα.

Αισθηματικά

Η έντονη ενασχόληση με τα επαγγελματικά σου φορτίζει αρνητικά την διάθεσή σου και μπορεί να οδηγηθείς σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Να θυμάσαι ότι το ταίρι σου μπορεί να δείξει διάθεση κατανόησης, όμως δεν θα ανεχθεί συμπεριφορές που μπορεί να το πληγώσουν γι’ αυτό και θα επιλέξει την απομάκρυνση σε ανάλογη περίπτωση. Ο αδέσμευτος δεν δείχνουν τη διάθεση που απαιτείται για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Η έντονη ανάγκη για ανεξαρτησία, οι επαγγελματικές απαιτήσεις και κυρίως η διάθεση να βιώσεις την περιπέτεια απελευθερωμένος από δεσμεύσεις δεν αφήνουν περιθώρια για συνδέσεις και νέα σχέση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αλλάζουν τα πράγματα στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Δεν αποκλείεται να ζητηθούν παράλογα για σένα πράγματα από τους ανωτέρους σου και να επαναστατήσεις θεωρώντας ότι καταπιέζεσαι ή ότι προσβάλλεσαι σε από τη συμπεριφορά τους. Αιφνιδιαστικές προτάσεις μπορεί να υπάρξουν που μπορεί να σου γυρίσουν το ενδιαφέρον. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην όλη διαχείριση καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις αδιάλλακτος και αυτό να οδηγήσει στο να πάρουν αποστάσεις οι γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά την πνευματική αναζήτηση και δεν αποκλείεται να σε ωθήσει να ασχοληθείς με νέα ανατρεπτικά αντικείμενα στη ζωή σου. Αυτό θα γίνει υπό το βάρος της καθημερινότητας που λειτουργεί πιεστικά και μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις επικριτικός με τους γύρω σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς πιθανά δικά σου ξεσπάσματα θα οδηγήσουν στο να πάρουν αποστάσεις.

Αισθηματικά

Δείχνεις ότι το ταίρι σου είναι αυτό που μπορεί να σε ανεβάσει ψυχολογικά και να ανοίξει νέους δρόμους μπροστά σου. Φρόντισε να σταματήσεις να γίνεσαι επικριτικός γιατί αυτό είναι κάτι που πληγώνει τη σχέση και δεν σου επιτρέπει απελευθερωμένα να ζήσεις τις στιγμές που επιθυμείς. Οι εκπλήξεις θα λειτουργήσουν θετικά, αρκεί να αφεθείς στον αυθορμητισμό και να μην δρομολογήσει ένα πρόγραμμα που τελικά θα τις προσγειώσει με απότομο τρόπο. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξει ξαφνική επικοινωνία με πρόσωπο πόσο τιμή έντονα το ενδιαφέρον και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Η προσωπική εγκράτεια θα παίξει αρνητικό ρόλο στο να δώσεις την ευκαιρία που απαιτείται και να δεις πού μπορεί να οδηγήσει η συγκεκριμένη κατάσταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα είναι απαιτητική και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονη νευρικότητα και επικριτική διάθεση προς τους γύρω σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις τη συμπεριφορά σου καθώς είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο συνοδευτικό περίγυρο. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στο λόγο σου καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και καυστικός θέλοντας να στηλιτεύσεις την συμπεριφορά αυτών που συναλλάσσεται σε κυρίως σε οικονομικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 μπορεί να φέρει με ορμή στην επιφάνεια απωθημένα και ενοχές που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι η καχυποψία δεν θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές στο περιβάλλον σου. Θα πρέπει να εμπιστευτείς την έντονη διαίσθηση που έχεις αυτό το διάστημα και μπορεί να σε βοηθήσει στο να δεις πώς πρέπει να κινηθείς για να απαλλαγείς από ό τι σε φοβίζει.

Αισθηματικά

Η έντονη καχυποψία και η ανάγκη ελέγχου προς τον σύντροφο μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα δυναμιτίσουν τη σχέση. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να συγκρατήσεις την ζήλια γιατί αυτό που θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για να ψάξεις βαθιά μέσα σου είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί. Τα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και μπορεί να σε κατακλύζουν, παράλληλα όμως φόβοι και ανασφάλειες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που θα απομακρύνουν νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες που μέχρι τώρα είχες δρομολογήσει ανατρέπονται και αυτό είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση και άγχος. Προσοχή γιατί η κατήφεια και η καχυποψία θα παίξουν αρνητικό ρόλο στην οποία πορεία και μπορεί να οδηγήσουν σε συμπεριφορές που δεν θα ευνοήσουν τις οικονομικές εξελίξεις που θέλεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είναι και με τους συνεργάτες σου καθώς εγείρονται ζητήματα που οδηγούν στο να γίνει σκληρός και καυστικός, αυτό θα είναι αρκετό για να προκαλέσει απογοήτευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα που είχες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να απομακρυνθούν με απότομο τρόπο, κάτι που θα σε αιφνιδιάσει. Παράλληλα, καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για την ξαφνική εμφάνιση νέων προσώπων που έρχονται για να σου δείξουν ότι οφείλεις να αλλάξεις διαχείριση και συμπεριφορά προς τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Η ένταση κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να οδηγήσει το ταίρι σου στο να πάρει αποστάσεις, κάτι που θα σε αιφνιδιάσει. Καλά θα κάνεις να μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τους δικούς σου κανόνες με πλάγιο τρόπο καθώς αυτό θα δημιουργήσει ψυχρότητα μεταξύ σας και πιθανά να προκαλέσει συγκρουσιακές καταστάσεις που θα κοστίσουν σημαντικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει ξαφνικά στο προσκήνιο νέο πρόσωπο που επικοινωνεί μαζί σου και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα που είχες ως φιλοσοφία σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς φαίνεται να ανατρέπονται αυτά που μέχρι τώρα γνώριζες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνεργάτες που θα πάρουν αποφάσεις από εσένα λόγω αντιπαραθέσεων ή αποκαλύψεων που μπορεί να υπάρξουν και να δημιουργήσουν δονήσεις στη σχέση σας. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις αρνητικές σκέψεις και την ανάγκη ελέγχου που αφαιρούν εμπιστοσύνη από τους γύρω σου και αυτό οδηγεί στο να υπάρξει ψυχρότητα σε σημαντικές συνεργασίες της ζωής σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 αλλάζει ριζικά τον τρόπο διαχείρισης της καθημερινότητας καθώς ανατρέπει δεδομένα και μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση και άγχος. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός στο πως συμπεριφέρεσαι ιδιαίτερα στο περιβάλλον που κινείσαι αφού δεν αποκλείεται να οδηγήσεις και άκρως συγκρουσιακές καταστάσεις οι σχέσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Η γυμναστική και η άσκηση θα είναι το ιδανικό μέσο εκτόνωσης του έντονου εκνευρισμού.

Αισθηματικά

Το άγχος που σε διακατέχει θα παίξει αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης σου καθώς είναι πιθανό να γίνεις απόλυτος με το ταίρι σου και να μεταδώσεις εκνευρισμό σου. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διαχωρίσεις αυτά που σου δημιουργούν ένταση από τη σχέση σου διαφορετικά θα βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να αιφνιδιαστείς από πρόσωπο του εργασιακού περιβάλλοντος που μπορεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά του για εσένα. Καλά θα κάνεις να μην είσαι αδιάλλακτος στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς δεν αποκλείεται να φέρει αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές στον εργασιακό χώρο οδηγούν σε μία νέα αρχή που δεν θα είναι εύκολη. Αυτό που απαιτείται από εσένα είναι να εργαστείς σκληρά με όρους που είναι πρωτόγνωροι. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις την νευρικότητα και να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και όχι απολυτότητα στην όλη κατάσταση. Αυτό θα μπορέσει να σε βοηθήσει στο να δεις καθαρά τι είναι αυτό που θέλει να δώσει ώθηση στη δουλειά σου γιατί πρέπει να αποφύγεις για να μπορέσεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 λειτουργεί ανατρεπτικά σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και δημιουργικά σχέδια που μπορεί να είχες δρομολογήσει. Έρχονται στην επιφάνεια ταλέντα που μπορείς να αξιοποιήσεις, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και να δεις την πραγματική σου αξία. Αυτό είναι το εμπόδιο που καλείσαι να ξεπεράσεις καθώς δεν αποκλείεται το έλλειμμα αυτοπεποίθησης να κάνει την εμφάνιση του και να λειτουργήσει ανασταλτικά στις όποιες επιδιώξεις σου.

Αισθηματικά

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές μπορεί να κυριαρχήσουν στην σχέση. Αυτό που είναι απαραίτητο να προσέξεις είναι η ένταση που σε διακατέχει καθώς πιθανά να οδηγήσει σε συγκρούσεις και προστριβές. Πίστεψε αυτά που μπορείς να προσφέρεις στο ταίρι σου, αφήνοντας στην άκρη κάθε αμφιβολία για τον εαυτό σου που λειτουργεί σαν τροχοπέδη στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθει ξαφνικά στη ζωή σου νέο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα στα αισθηματικά σου. Οι ανασφάλειές μπορεί να κυριαρχήσουν και να μην επιτρέψουν να απελευθερωθείς και να αφεθείς σε κάτι καινούργιο που μπορεί να σου προσφέρει πολλά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις πλεύση στα επαγγελματικά σου και να ασχοληθείς με πρωτότυπα αντικείμενα που θα σε ανανεώσουν και θα δημιουργήσουν καινούργιο ενδιαφέρον και θέληση για προσπάθεια. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση και σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγές και επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Μην επιτρέψεις αυτό να σε επηρεάσει και να αμφισβητήσεις την πραγματική σου άξια καθώς έχεις να προσφέρεις πολλά και αυτό οι γύρω σου το αναγνωρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς υπάρχει ιδιαίτερη ένταση που αλλάζει τα δεδομένα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς αυτό είναι που απαιτείται για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα που θα σου κοστίσουν. Βάλε τα όριά σου έναντι των άλλων χωρίς να γίνεις σκληρός. Οι εμπειρίες βοηθούν στο να δείξεις ωριμότητα στην διαχείριση βοηθώντας έτσι να αποφύγεις τις δυσκολίες και την ένταση.

Αισθηματικά

Δεν θα διστάσεις να γίνεις απόλυτος και αδιάλλακτος με το ταίρι σου θεωρώντας ότι έτσι προστατεύεις τον εαυτό σου και ελέγχεις την κατάσταση στη σχέση σου. Αυτό που θα καταφέρεις με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι να απομακρυνθείς από τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, κάτι που θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος οφείλεις να δώσεις την ευκαιρία σε νέο πρόσωπο που σε αιφνιδιάζει με το ενδιαφέρον του καθώς δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε κάτι σημαντικό για εσένα. Η οικειότητα που υπάρχει μπορεί να σε τρομάζει και αυτό σε οδηγεί σε αποστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ανατροπές στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι δεδομένες και αυτές καλείσαι να τις διαχειριστείς με ιδιαίτερη ψυχραιμία και σύνεση. Το να μπει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων δεν θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Οι αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν δεν αποκλείεται να σε δυσκολέψουν όμως είναι βέβαιο ότι αν καταβάλεις σκληρή προσπάθεια και εργαστείς μεθοδικά αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες καθώς δεν αποκλείεται η καχυποψία να κυριαρχήσει και να σε οδηγήσει σε παράλογα συμπεράσματα που θα επηρεάσουν την εξέλιξή τους.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23.04 μπορεί να δημιουργήσει σημαντική ένταση με τα πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις που θα κοστίσουν στις σχέσεις καθώς θα οδηγήσουν σε ψυχρότητα και απόσταση με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει μέχρι στιγμής τη ζωή σου. Φρόντισε να αποφύγεις την επιμονή και το πείσμα που δεν βοηθά και θα οδηγήσει σε υπερβολές.

Αισθηματικά

Ζητήματα του παρελθόντος φαίνεται να βουλιάζουν την ψυχολογία σου και αυτό επηρεάζει την επικοινωνία με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσεις με τα ξεσπάσματα σου και να δημιουργήσεις προβλήματα. Προσοχή γιατί η ένταση δεν θα βοηθήσει στο να επικρατήσει η λογική και να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις για να επικρατήσει ηρεμία. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να σε αιφνιδιάσει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει επικοινωνώντας μαζί σου. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διαχειριστείς ανασφάλειες και απωθημένα από προηγούμενες καταστάσεις καθώς δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και να επηρεάσουν την πορεία αυτής της νέας προσπάθειας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εμπορικές συναλλαγές που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές και αποκαλύψεις που θα δονήσουν για τα καλά τις συνεργασίες σου. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να είσαι ψύχραιμος σε γεγονότα που θα σε αιφνιδιάσουν και να αφεθείς στη διορατικότητα και την γρήγορη αντίληψη σου. Είναι αυτά που θα λειτουργήσουν ευεργετικά κάτω από δύσκολες συνθήκες και θα σου δώσουν τις απαραίτητες λύσεις για να προχωρήσεις με θετικό βηματισμό. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να γίνεις επιθετικός και υπερβολικός με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

The post Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 ως 26/4/2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
το φως, ζωδια σημερα, νέα, γνώμονα, επηρεάζει, φως, σημαίνει, εμφάνιση, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, αλλαγη ωρας, αξια, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, δουλεια, ζηλια, ομορφα μυστικα, ονειρα, ονειρο, περιοδος, προγραμμα, σεληνη, φως, ψυχολογια, ωθηση, αγχος, απωθημενα, ατμοσφαιρα, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεσαι, γνώμονα, διαστημα, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εβδομαδα, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, υπηρχαν, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, θετικο, θυμασαι, θυμησου, εικονα, καχυποψια, κεφαλαιο, λογο, μαζι σου, μακρια, μπορεις, μυστικα, ορια, ωριμοτητα, ορμη, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρολο, σκεφτεσαι, σκεψεις, στα ακρα, σχεδια, τιμη, τι ειναι, το φως, χατζηβασιλειου, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, για σενα, ιδανικο, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, σημαίνει, θεσεις, θετικα
Αναζητήσεις
λεων εβδομαδα, λεων μαιοσ 2020
Τυχαία Θέματα