Τα casual κομμάτια που κάθε γυναίκα θα θέλει να έχει στην ντουλάπα της τον Μάιο!

Ποιες τάσεις κυριαρχούν στη μόδα και θα τις φορέσουμε ξανά και ξανά στην καθημερινότητά μας, τόσο μέσα στο σπίτι όσο και εκτός; παρακάτω θα δεις 9 cool trends που έχουν ξετρελάνει το instagram και αξίζει να τα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

#1. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα πόδια μας σε κοινή θέα. Τα αθλητικά σορτς γίνονται τάση και τα φοράμε με tank tops και πουκάμισα,

ή με oversized ζακέτες.

#2. Τα ugly sandals θα φορεθούν πολύ και αυτή τη σεζόν. Αρχικά με κάλτσες και αργότερα χωρίς… Συνδύασέ τα με φόρμες, φορέματα και τζιν και κάνε ανατρεπτικούς συνδυασμούς.

#3. Φέτος είναι η σεζόν των tank tops και προετοιμάσου να έχεις αρκετά στην ντουλάπα σου για διάφορα looks που θα δημιουργήσουμε παρέα.

#4. Τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι θα συνεχίσεις να φοράς τα αγαπημένα σου Chelsea boots με φούστες, τζιν παντελόνια και φορέματα.

#5. Τα comfy looks παραμένουν στη μόδα ακόμα και μετά την καραντίνα και θα τα υιοθετήσουμε συχνά στην καθημερινότητά μας.

#6. Τα λεπτά μάλλινα αμάνικα top θα σε διευκολύνουν πολύ στη μεταβατική περίοδο από την άνοιξη προς το καλοκαίρι!

#7. Αν θέλεις να αγοράσεις ένα παντελόνι σε έντονη απόχρωση, τότε διάλεξε ένα σε φούξια ή πορτοκαλί! Αυτά τα δύο bold χρώματα θα φορεθούν όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020.

#8. Όπως έχουμε πει και σε άλλα posts τα πουά prints κυριαρχούν και πάλι και ειδικά τα ασπρόμαυρα θα φορεθούν περισσότερο από ποτέ.

#9. Τα oversized ζακετάκια σε μπεζ, ζαχαρί ή εκρού τόνους είναι αγαπημένα κομμάτια της άνοιξης και έχουμε σκοπό να τα υιοθετήσουμε πολύ στις καθημερινές μας εμφανίσεις εντός και εκτός σπιτιού!

Διαβάστε ακόμα: H πασίγωστη influencer Aimee Song μας δείχνει ποια trends προτιμάει αυτή την Άνοιξη

5 τρόποι για να φορέσεις το φουλάρι σου αυτή την Άνοιξη δημιουργώντας εντυπωσιακά και στιλάτα looks! (VIDEO)

Ανυπομονείς να έρθει το καλοκαίρι; Οι 5 τάσεις που θα φορέσεις ξανά και ξανά!

Keywords
Τυχαία Θέματα