Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 07/09 έως 13/09/2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου στις 11.09 και περνάς σε μία χρονική περίοδο όπου αναθεωρείς επιθυμίες και δράσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις που θα σε προβληματίζουν σε όλα τα επίπεδα.

Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς η ένταση και οι παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν θα επηρεάσουν σημαντικά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, με τον Άρη να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό εντείνεται η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία. Ζητήματα του παρελθόντος σε απασχολούν εντονότερα από ποτέ και δεν είναι εύκολο να τα ξεπεράσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο παρασκήνιο που θα επηρεάσει όλες τις κινήσεις σου και θα προκαλέσει καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις και προβλήματα σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αναθεωρήσεις φιλικές σχέσεις και σχέδια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσοχή καθώς είσαι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις και αυτό θα προκαλέσει εντάσεις στον φιλικό περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, με τον Άρη να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις σημαντικές καθυστερήσεις και δυσκολίες σε επαγγελματικά ζητήματα. Προσοχή καθώς το άγχος και η αδιαλλαξία ενισχύονται και μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό στις 11.09 και σε καλεί να αναθεωρήσεις αποφάσεις ή σκέψεις σε ότι αφορά την μόρφωση, συνεργασίες με πρόσωπα από το εξωτερικό, το ευρύτερό σου περιβάλλον. Παρ’ όλα τα εμπόδια που μπορεί να υπάρξουν στο δρόμο σου δεν χάνεις την αισιοδοξία σου και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, δεν χάνεις την αισιοδοξία αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω σε ωθεί να δεις την όμορφη πλευρά της ζωής και να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 11.09 καθώς ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που αργότερα θα σε πληγώσουν.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και σε βάζει σε σκέψεις που αφορούν τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ένταση αυξάνεται και δημιουργεί προϋποθέσεις συγκρούσεων αφού επανέρχονται ζητήματα και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που σε ενοχλούν. Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να μην σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και προκαλεί αναστάτωση και καθυστερήσεις στην δουλειά και τον καθημερινό προγραμματισμό σου. Είναι απαραίτητο να εκτονώνεις την ενέργειά σου μέσω της άσκησης καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να αποφύγεις τις συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, αναθεωρήσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αρχίζουν από αυτή την εβδομάδα καθώς ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό στις 11.09. Σε ωθεί σε μία εσώτερη διεργασία για το αν το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου ή όχι. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου και προσπάθησε να απολαύσεις τις στιγμές, αφήνοντας στην άκρη την όποια νευρικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, με τον Άρη να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό μπορεί να προκύψουν εντάσεις σε οικογενειακό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που πρέπει να κατευνάσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς τα ξεσπάσματά σου μπορεί να προκαλέσουν έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι καθοριστικά στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και δεν αποκλείεται να προκαλέσει ζητήματα στις κοντινές σχέσεις και καθυστερήσεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες που είναι αχρείαστες.

ΙΧΘΥΣ
χθύες, ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και καθυστερεί οικονομικά σχέδια και επιδιώξεις που μπορεί να έχεις. Είναι απαραίτητο να μην προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις, καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου.

The post Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 07/09 έως 13/09/2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα