Το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για να αλλάξετε… τα φώτα σας!

Το θέμα του σωστού φωτισμού είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα, όταν θα επιλέξετε τα φωτιστικά που θα τοποθετήσετε σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Όταν αποφασίζετε να διακοσμήσετε ένα χώρο κάνετε μελέτες, διαλέγετε υλικά και αντικείμενα και καταβάλετε προσπάθεια για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Όλα τα παραπάνω όμως μπορεί να πέσουν στο κενό αν δεν λάβετε υπόψη σας το σημαντικότερο ίσως τομέα της διακόσμησης: τον φωτισμό.

Το φως είναι μεγάλο πράγμα για τα χρώματα που εξαρτιούνται απόλυτα από το είδος

και την ένταση του φωτός που τα γεννά. Το φως όμως δεν επηρεάζει μόνο το χρώμα αλλά και τη φόρμα των αντικειμένων, καθώς και τη διάθεσή μας. Έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει το χώρο και η λάθος αντιμετώπισή του μπορεί ακόμα και να τον καταστρέψει αισθητικά.

Επενδύστε σε φωτιστικά με ιδιαίτερο design, που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των καλεσμένων σας.

«Παίξτε» με το μαύρο και τις μεταλλικές λεπτομέρειες και θα δείτε ότι αμέσως ο χώρος σας θα αποκτήσει μία νέα, μοντέρνα αισθητική.

Oι minimal λάμπες, που κρέμονται από την οροφή, αποτελούν την ιδανική επιλογή.

Φροντίστε τα υλικά να δένουν με τα χρώματα και το χώρο.

Το μυστικό

Επειδή ο φωτισμός είναι δύσκολο πράγμα, συνήθως χρειάζεται κάποιος ειδικός για να σας δώσει τα “φώτα” του. Αν σας είναι δύσκολο να προσλάβετε κάποιον διακοσμητή ή ακόμα καλύτερα κάποιον σύμβουλο φωτισμού, εμπιστευτείτε έναν ηλεκτρολόγο. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το φως και θα σας προτείνει λαμπτήρες που θα δώσουν όμορφο φωτισμό στο χώρο σας, αλλά θα είναι νέας τεχνολογίας, οικονομικής κατανάλωσης και οικολογικοί. Πειραματιστείτε επίσης με τους ροοστάτες συνεχούς ρεύματος.

The post Το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για να αλλάξετε… τα φώτα σας! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα