Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 15 ως 21/11/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα προβλέπεται σύνθετη καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις βαθύτερες ανασφάλειες και φόβους που αντικατοπτρίζονται σε πρακτικά ζητήματα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 σε καλεί να αναθεωρήσεις αξίες που αφορούν την ύλη και το συναίσθημα καθώς αντιμετωπίζεις κατάματα απωθημένα και ενοχές

που αναδεικνύονται και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Είναι απαραίτητο να δείξεις ολύμπια ψυχραιμία και να αναγνωρίσεις ότι ήρθε η στιγμή να πολεμήσεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις απελευθερωμένα.

Η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει υπερένταση σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις. Είναι πιθανό να προκύψουν ανατροπές και αιφνιδιασμοί και γεγονότα που θα οδηγήσουν οριστικά στο κλείσιμο οικονομικών κύκλων και συμφωνιών με εμφατικό τρόπο. Να θυμάσαι ότι τα γεγονότα της συγκεκριμένης περιόδου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στα οικονομικά σου για αυτό προσπάθησε να είσαι μετριοπαθής στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι και να αποφεύγεις σπατάλες γιατί πιθανά είναι και τα ξαφνικά έξοδα.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και εξάγωνο με τον Άρη από τον Σκορπιό σου δίνει τη δυνατότητα να απογειωθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Παρ’ όλες τις συναισθηματικές και οικονομικές δυσκολίες το επαγγελματικό περιβάλλον φροντίζει να σε επιβεβαιώνει με την στάση του καθώς αναγνωρίζει την προσωπική σου προσφορά και εξέλιξη. Πιθανό είναι επίσης να προκύψουν νέα πρόσωπα που έρχονται αιφνιδιαστικά μέσα από το περιβάλλον της καριέρας για να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο ανοίγοντας ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτή την εβδομάδα καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 19.11 δημιουργεί ένα έντονο πεδίο δράσης. Γεγονός είναι ότι αντιλαμβάνεσαι πια την τοξικότητα σχέσεων που δεν πρέπει να υπάρχουν στη ζωή σου και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε ανάλογες αποφάσεις όπως η απομάκρυνση συγκεκριμένων προσώπων που δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου ανάγκες. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν θα διστάσεις να κλείσεις συνεργασίες που δεν σε εμπνέουν και σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα. Άλλωστε ο ανταγωνισμός και η συγκρουσιακή διάθεση των άλλων μπορεί να οδηγήσει σε οριακές καταστάσεις.

Η επαναστατική σου διάθεση γίνεται ιδιαίτερα εμφανής με την αντίθεσή του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιό σου αφού δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις απότομα και να αιφνιδιάσεις συνεργάτες ή σύντροφο με τις αποφάσεις σου. Βέβαια προσπάθησε αν δεν θέλεις να συγκρουστείς να χαμηλώσεις τους τόνους και να είσαι απόλυτα ψύχραιμος προστατεύοντας σχέσεις που δεν θέλεις να διαταραχθούν. Σημαντικό είναι για εσένα να γίνει απόλυτα σαφές στους γύρω σου ότι δεν θα δεχθείς συμπεριφορές που δεν σου αρμόζουν και δεν σου αξίζουν.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φροντίζει να σου ανεβάσει το κέφι και να του δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς. Πολλά πρόσωπα μπορεί να σε προσεγγίσουν που θα κεντρίσουν την προσοχή λόγω των πνευματικών αναζητήσεων που από κοινού σας ενδιαφέρουν. Έξοδο και διασκέδαση θα ομορφύνουν τις στιγμές και θα σου δώσουν την ευκαιρία να λειτουργήσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να περνάς αυτό το χρονικό διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ζητήματα που εκκρεμούν έρχονται στο προσκήνιο με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 που σε αναστατώνουν και προκαλούν υπερβολικό συναισθηματισμό. Αντιμετωπίζεις θέματα από το παρελθόν που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι σου έχουν κοστίσει σε βαθύτερο επίπεδο. Παράλληλα, η καθημερινότητα και ο εργασιακός χώρος σε προβληματίζουν έντονα καθώς μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις με συναδέλφους ή με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Γεγονός είναι ότι η ένταση κυριαρχεί και δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί αν και εσύ συνεχίζεις να γίνεσαι επικριτικός και να γκρινιάζεις τους γύρω σου.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις λόγω της αντίθεσης του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο καθώς δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν μυστικά και υπόγειες δράσεις που αφορούν την εργασιακή σου πορεία. Το παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια θα εκτοξεύσει τον εκνευρισμό σου στα ύψη και είναι πιθανό να σε βάλει σε μία διαδικασία σκληρών αντιπαραθέσεων στον εργασιακό χώρο. Μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα και την ένταση γιατί είναι πολύ πιθανόν να χάσεις το δίκιο σου λόγω των σπασμωδικών συμπεριφορών και κινήσεων.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φροντίζει να ενισχύσει με πάθος και αισθησιασμό την προσωπική σου ζωή. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεις στη δουλειά ή σε ψυχολογικό επίπεδο το ταίρι σου θα είναι εκεί για να σου χαρίσει μοναδικές νύχτες και να εκτοξεύσει τον πόθο στα ύψη. Αφέσου στην μαγεία και στην λατρεία των στιγμών γιατί είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να αφήσεις στο περιθώριο κάθε δύσκολη κατάσταση που σου χαλάει το κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που προκύπτουν στο φιλικό σου περιβάλλον και καλείσαι να αντιμετωπίσεις με απόλυτη ψυχραιμία. Πιθανό είναι να υπάρχουν πρόσωπα που αντιλαμβάνεσαι πως ποια ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να εισβάλουν στη ζωή σου άνθρωποι που μπορούν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Σημαντικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρχουν και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή που μπορεί να έχουν καρμικό χαρακτήρα καθώς ήρθαν για να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στο συγκεκριμένο τομέα.

Με την αντίθεσή του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο να κυριαρχεί σημαντικό είναι να μην προχωρήσεις σε σπασμωδικές κινήσεις λόγω εγωκεντρισμού και επιθυμίες για έντονη προβολή. Ανάλογες συμπεριφορές θα δυσαρεστήσουν το φιλικό σου περίγυρο και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν έντονες αντιπαραθέσεις που θα οδηγήσουν τελικά σε ρήξεις. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε κινητοποιήσουν σε επίπεδο δημιουργίας και θα σου δείξουν εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω αυξάνει κατακόρυφα την γοητεία σου και αυτό σηματοδοτεί σημαντικές στιγμές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συμφωνίες που μπορείς να πετύχεις αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι άκρως κερδοφόρες και ικανοποιητικές για εσένα. Η εξωστρέφεια σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που σου χαρίζουν την αποδοχή και την αναγνώριση που επιθυμείς. Άλλωστε είναι σημαντικό για εσένα να είσαι αποδεκτός από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

ΛΕΩΝ
Δονήσεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο μπορεί να προκληθούν με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα του Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές επιλογές καθώς ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις κατάματα. Πιθανό είναι να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις για το κλείσιμο κύκλων συνεργασιών που δεν έχουν πια τίποτα να σου προσφέρουν. Είναι βέβαιο ότι δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν να σε καταπιέσει και να λειτουργήσει επιβαρυντικά στην προσωπική σου πορεία. Προσοχή και σε ζητήματα που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας ή οικογένεια γιατί θα σε αιφνιδιάσουν.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις την καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να την φέρει στην επιφάνεια με ορμητικό τρόπο κάτι που θα λειτουργήσει σαρωτικά για τη σχέση σου. Καλό είναι επίσης να μην επιβαρύνεσαι με πολλές ευθύνες γιατί είναι βέβαιο ότι θα κουραστείς. Προσπάθησε να ζητήσεις βοήθεια από τα δικά σου πρόσωπα για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από ανωτέρους σου λόγω του συνεχούς τρεξίματος και των πολλών υποχρεώσεων.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπορεί να ομορφύνει την καθημερινότητα και να εξομαλύνει την ένταση και την γκρίνια. Ο καλός προγραμματισμός θα είναι απόλυτο στήριγμα σε εποχές που χρειάζεται να αποδώσεις τα μέγιστα. Παράλληλα ο σύντροφός σου θα σε βοηθήσει σε πρακτικά ζητήματα κάτι που θα σου δώσει σημαντικές ανάσες και θα σε αποφορτίσει. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου για να επαναφορτίζεις τις μπαταρίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναταράξεις στο κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να υπάρξουν με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11. Παρόλο που πραγματοποιείται σε ένα φιλικό περιβάλλον για εσένα οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πρόσωπα πού σε προσεγγίζουν ή συναναστρέφεσαι. Πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να σε κολακέψουν. Καλά θα κάνεις όμως να είσαι αντικειμενικός προσπαθώντας να λειτουργήσεις ρεαλιστικά στα θέματα που σε απασχολούν χωρίς να παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά τις μετακινήσεις γιατί κάθε σπασμωδική κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε λάθος.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στις αντιδράσεις σου ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον κοντινό περίγυρο καθώς η νευρικότητα και η οξυθυμία θα οδηγήσει σε οριστική ρήξη και απομάκρυνση. Καλά θα κάνεις λοιπόν να είσαι προσεκτικός τον τρόπο που διαχειρίζεσαι ή που συμμετέχεις σε συζητήσεις γιατί η συμπεριφορά σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη καθοριστικών σχέσεων για εσένα. Ξαφνικές προτάσεις που μπορεί να αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία θα δώσουν μία νέα μελλοντική πορεία στα επαγγελματικά σου σχέδια.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην προσωπική σου ζωή καθώς το ταίρι σου φροντίζει να ομορφύνει κάθε στιγμή. Η συναισθηματική γενναιοδωρία από την πλευρά σου δημιουργεί συνθήκες πάθους και αισθησιασμού που σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ. Ο αδέσμευτος είναι πολύ πιθανόν να αιφνιδιαστείς από ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλει στη ζωή σου εκτοξεύοντας το καρδιοχτύπι και δημιουργώντας πρωτόγνωρες συνθήκες για τα αισθηματικά σου.

ΖΥΓΟΣ
Βαθύτερες ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς καταστάσεις που σου δημιουργούν αμφιβολία και καχυποψία και κυρίως αγγίζουν οικονομικές συμφωνίες και προσωπικές σχέσεις. Σημαντικό είναι να είσαι απόλυτα ψύχραιμος και να αποδεχθείς με ειλικρίνεια τους φόβους σου γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να τους ξεπεράσεις και να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Προσοχή σε κρίσεις ζήλιας πού θα τραυματίσουν την σχέση σου και θα οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Ανατροπές σε οικονομικά σχέδια μπορεί να υπάρξουν με την αντίθεσή του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο καθώς δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν μυστικά που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Καλό είναι να αφήσεις την διαίσθηση σου να λειτουργήσει και να την εμπιστευτείς γιατί είναι πολύ πιθανόν να σε πλησιάσουν πρόσωπα που δεν ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα σχέδιά σου. Προσοχή και σε έκτακτα έξοδα που θα δημιουργήσουν αναστάτωση στον προϋπολογισμό σου.

Με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπορείς να απολαύσεις στιγμές τρυφερότητας και ζεστασιάς με το οικογενειακό περιβάλλον. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι κοντά και φροντίζουν να σε στηρίξουν σε κάθε επιθυμία και δυσκολία. Το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει ένα άκρως ρομαντικό και ονειρικό σκηνικό για δύο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα άγχη και να χαρείς την κάθε στιγμή δίπλα του. Η αρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον αποτελεί σημαντικό στήριγμα αυτό το χρονικό διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 19.11 αποτελεί σημείο αναφοράς για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι γεγονός ότι αντιλαμβάνεσαι πια με ξεκάθαρο τρόπο πως υπάρχουν πρόσωπα που δεν μπορούν να παραμείνουν στη ζωή σου λόγω της τοξικότητας και των δυσκολιών που αντιμετωπίζεις. Είναι σαφές ότι δεν θα σου είναι εύκολο να πάρεις αποφάσεις όμως θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου γιατί αφήνοντας χώρο στη ζωή σου μπορείς να ελπίζεις για νέες συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις που θα σου δώσουν πολλά. Άλλωστε οι συνθήκες σου δείχνουν το δρόμο και απαιτούν την ολοκλήρωση κύκλων σχέσεων.

Ο Άρης από το ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές καθώς ο εκνευρισμός σου είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και την επιθετικότητα που θα σε βάλει σε μπελάδες. Θα πρέπει να είσαι απόλυτα ήρεμος και να δείξεις ωριμότητα σε κρίσιμες στιγμές που απαιτούνται. Η αποφυγή μετωπικών συγκρούσεων θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με απόλυτη διαύγεια τις καταστάσεις και να είσαι βέβαιος για τις αποφάσεις που θα πάρεις.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω αυξάνει την διάθεση για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια. Πιθανό είναι να απολαύσεις την παρέα προσώπων που σου χαρίζουν έντονες στιγμές διασκέδασης ή σου κεντρίζουν την προσοχή λόγω των γνώσεων που έχουν. Σημαντικό είναι να χαρείς το αντίκτυπο που έχεις στο κοινωνικό περιβάλλον καθώς πιθανό είναι να εισβάλλει στη ζωή σου νέο πρόσωπο με κεραυνοβόλο τρόπο και να σου χαρίσει μοναδικά συναισθήματα και στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υποθέσεις που προκύπτουν στο εργασιακό περιβάλλον σε ταλανίζουν με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11. Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα που θα σου δημιουργήσουν έντονο στρες και άγχος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις λόγω της υπερέντασης που μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Καλό είναι να χαλιναγωγήσεις τη νευρικότητα και να λειτουργήσεις με απόλυτη διαύγεια χωρίς τα συναισθήματα να σε παρασύρουν. Προσοχή και σε εκκρεμότητες από το παρελθόν που επανέρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να αυξήσουν την συναισθηματική φόρτιση.

Η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο αποκαλύπτει συμπεριφορές και υπόγειες κινήσεις εις βάρος σου στον εργασιακό χώρο. Γεγονός είναι ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία όσα συμβαίνουν τριγύρω σου. Δεν αποκλείεται επίσης να δεις επαγγελματικά σχέδια να αλλάζουν λόγω των συμπεριφορών και των διεκδικήσεων των άλλων. Καλό είναι να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος έχοντας ένα δεύτερο σχέδιο στη φαρέτρα σου που θα σε βοηθήσει να είσαι συνεπής με τις επιδιώξεις σου. Μην χάνεις τους προσωπικούς σου στόχους αναλύοντας τον εαυτό σου σε λάθος κινήσεις και αντιδικίες.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις ανάσες οικονομικής φύσεως που σου χαρίζουν ασφάλεια και σταθερότητα. Παράλληλα συναισθηματικά νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς το ταίρι σου και να αφεθείς πάνω του καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε στηρίξει σε αυτή την περίοδο. Ένα ρομαντικό δείπνο, έντονο πάθος και αισθησιασμός σε βοηθούν να ξεπεράσεις τη νευρικότητα και να αφοσίωση της στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου και σε αυτά που μπορείτε να βιώσετε μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έντονες στιγμές σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να σου χαρίσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11. Η συναισθηματική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο καθώς προκύπτουν ζητήματα που σε καλούν να εξελίξεις της σχέσης σου και να περάσεις με τον σύντροφό σου σε επόμενο στάδιο. Βέβαια δεν αποκλείεται να αντιληφθείς ότι ήρθε η στιγμή να απελευθερωθείς από καταστάσεις που σε καταπιέζουν και να κλείσεις οριστικά σχέσεις που δεν έχουν τίποτα πια να σου προσφέρουν. Οι συνθήκες και οι στιγμές έχουν μοιραίο χαρακτήρα, για αυτό φρόντισε η απόφασή σου να είναι ξεκάθαρες. Οφείλεις να είσαι απόλυτα βέβαιος για το επόμενο βήμα.

Προσοχή σε φιλικό επίπεδο θα πρέπει να δείξεις λόγω της αντίθεσης του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Κόντρες μπορεί να υπάρξουν με φιλικά πρόσωπα που θα οδηγήσουν σε απόλυτη ρήξη. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα πνεύματα και να διαχειριστείς αιφνιδιαστικά γεγονότα ή αποκαλύψεις με όσο περισσότερη ψυχραιμία γίνεται. Η ένταση καραδοκεί και μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Αλλαγή σχεδίων μπορεί επίσης να υπάρξει στόχους και φιλοδοξίες καθώς οι συνθήκες είναι ανατρεπτικές και απαιτούν την διαφορετικότητα.

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου λειτουργεί υποστηρικτικά καθώς φροντίζει να ενισχύσει την γοητεία και τη λάμψη σου. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς και αυτό θα λειτουργήσει ευνοϊκά σε επαγγελματικές συμφωνίες και προσωπικές σχέσεις. Οι κατακτήσεις θα είναι πολλές καθώς βγαίνεις με δυναμισμό στο προσκήνιο προβάλλοντας την προσωπικότητά σου χωρίς φόβο και πάθος. Προσοχή μόνο σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο κοντινός και ευρύτερος περίγυρό σου σε προβληματίζει λόγω γεγονότων που μπορεί να υπάρξουν με τη Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 11. Βέβαια έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις ότι σε απασχολεί και να εκφράσεις τις σκέψεις σου, καλά θα κάνεις όμως να είσαι επιφυλακτικός με πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά ή να σε κολακεύουν. Είναι επιτακτική ανάγκη να επιδιώξεις να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα είναι ειλικρινείς και ξεκάθαροι μαζί σου εκφράζοντας την αλήθεια τους χωρίς φόβο και πάθος. Σημαντικές συμφωνίες που αφορούν την επικοινωνία και την διαφήμιση μπορεί να υπάρξουν, αξιοποίησε κάθε πρόταση μελετώντας πολύ καλά τους όρους.

Η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει πλάνα για ταξίδια και μετακινήσεις ή να δημιουργήσει προβλήματα μηχανικής φύσεως σε οχήματα που έχεις. Προσπάθησε να έχεις ένα δεύτερο σχέδιο για πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν ώστε να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια προκύψουν. Οι συγκρούσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου δεν θα προσθέσουν κάτι σε μία περίοδο που χρειάζεσαι απόλυτη ηρεμία και αισιοδοξία.

Με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω έχεις την υποστήριξη των φιλικών σου προσώπων καθώς είναι δίπλα σου για να βοηθήσουν σε κάθε στιγμή που μπορεί να σε προβληματίσει. Στιγμές με την παρέα σου θα λειτουργήσουν ευεργετικά και θα σου δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσεις πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινή φιλοσοφία για την ζωή. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους για εσένα αιφνιδιάζοντας ευχάριστα. Βάλε τα όριά σου καθώς είναι σημαντικό να έχεις τον προσωπικό σου χώρο σε μία σχέση.

ΙΧΘΥΣ
Ο κοντινός και ευρύτερος περίγυρό σου σε προβληματίζει λόγω γεγονότων που μπορεί να υπάρξουν με τη Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 11. Βέβαια έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις ότι σε απασχολεί και να εκφράσεις τις σκέψεις σου, καλά θα κάνεις όμως να είσαι επιφυλακτικός με πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά ή να σε κολακεύουν. Είναι επιτακτική ανάγκη να επιδιώξεις να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα είναι ειλικρινείς και ξεκάθαροι μαζί σου εκφράζοντας την αλήθεια τους χωρίς φόβο και πάθος. Σημαντικές συμφωνίες που αφορούν την επικοινωνία και την διαφήμιση μπορεί να υπάρξουν, αξιοποίησε κάθε πρόταση μελετώντας πολύ καλά τους όρους.

Η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να ανατρέψει πλάνα για ταξίδια και μετακινήσεις ή να δημιουργήσει προβλήματα μηχανικής φύσεως σε οχήματα που έχεις. Προσπάθησε να έχεις ένα δεύτερο σχέδιο για πιθανές επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν ώστε να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια προκύψουν. Οι συγκρούσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου δεν θα προσθέσουν κάτι σε μία περίοδο που χρειάζεσαι απόλυτη ηρεμία και αισιοδοξία.

Με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω έχεις την υποστήριξη των φιλικών σου προσώπων καθώς είναι δίπλα σου για να βοηθήσουν σε κάθε στιγμή που μπορεί να σε προβληματίσει. Στιγμές με την παρέα σου θα λειτουργήσουν ευεργετικά και θα σου δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσεις πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινή φιλοσοφία για την ζωή. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους για εσένα αιφνιδιάζοντας ευχάριστα. Βάλε τα όριά σου καθώς είναι σημαντικό να έχεις τον προσωπικό σου χώρο σε μία σχέση.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 15 ως 21/11/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, προσφορες, νέα, συγκεκριμένο, ειλικρίνεια, αρης, διαυγεια, εκκρεμότητες, αφοσίωση, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, τελος ακινητης περιουσιας, ολυμπια, αλλαγη ωρας 2012, ζωδια 2021, επιθυμιες, αφροδιτη, βημα, δουλεια, ομορφα μυστικα, πνευματα, υλη, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, αρμονια, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, αφοσίωση, βοηθεια, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γοητεια, δευτερο, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρίνεια, ειλικρινης, υπαρχει, εκλειψη, εκνευρισμος, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, εποχες, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, θυμασαι, διαφημιση, καχυποψια, κεφαλαιο, κινηση, λαθος, λαμψη, λογια, μαγεια, μαζι σου, μπαταριες, μπορεις, μπορειτε, μυστικα, οικογενεια, ορια, ωριμοτητα, οχηματα, παθος, πεδιο, περιβαλλον, προβληματα, ρηξη, ρολο, συγκεκριμένο, σκεψεις, σχεδια, σχεδιο, ταξιδια, χατζηβασιλειου, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, ασφαλεια, δικιο, ειλικρινεις, ιδιαιτερα, κομματι, νιωθεις, οργη, θεματα
Τυχαία Θέματα