Δείτε ποια είναι τα προϊόντα του #2 Celebrity Box by Κατερίνα Καινούργιου

“Εχω υπέροχα νέα για τις φίλες μου, ολα τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε μέσα σε ενα κουτί!”, μας είπε η αγαπημένη Κατερίνα Καινούργιου και δεν θα μπορούσαμε να μην… ανοίξουμε αυτό το κουτί για να σας παρουσιάσουμε όλα όσα περιέχει!
Μέσα στο #2 Celebrity Box by Κατερίνα Καινούργιου που κυκλογορεί από το γνωστό σε όλες μας πια Mybeautybox.gr θα βρείτε αγαπημένες γυαλάδες για πρόσωπο και σώμα, bronzing compact shimmer για ηλιοκαμενη

όψη και αλλα υπέροχα προϊόντα!

Αμπούλες Αloe Vera για μετά την ηλιοθεραπεία

Καταπολεμά τους ερεθισμούς και την αφυδάτωση της επιδερμίδας… ανακουφίζει από την αίσθηση του τραβήγματος και εχει καταπραϋντική δράση! Θα τις λατρέψετε!

Και για γρήγορο, ομοιόμορφο και ασφαλές μαύρισμα, δοκιμάστε το λάδι μαυρίσματος της γαλλικής εταιρείας Aquateal με ενεργοποιητές μαυρίσματος και υπέροχο άρωμα Monoi de Tahiti!

Flash tattoos στην παραλία


Τις τελευταίες σεζόν είναι μεγάλη τάση να συνδυάζουμε τα μαγιό μας με κοσμήματα στην παραλία.
Αλλά τελικά πόσο πρακτικό είναι όλο αυτό; Μπορεί να χάσεις τα κοσμήματά σου ή να τα καταστρέψεις.
Οπότε εδώ έρχονται τα Flash Tattoo. Είναι σαν να φοράς βραχιόλι ή δαχτυλίδι χρυσό χωρίς κανένα ρίσκο να το χαλάσεις ή να σου φύγει στη θάλασσα ή οπουδήποτε.. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα στο προσωπικό της instagram, η ίδια προτίμησε δυο διακριτικά φτερά στον ώμο… Ενώ στο νέο της Beauty Box θα βρείτε μεγάλη ποικιλία.

Night out… Και στο μακιγιάζ επέλεξε υπέροχες γυαλάδες… Κάτι ξέρει, ας την εμπιστευτούμε!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy στο μακιγιάζ από αυτές τις γυαλάδες ψηλά στα ζυγωματικά, στα κόκαλα του λαιμού ή την κορυφή της μύτης. Κι αν έχεις μαυρίσει, ακόμη καλύτερα. Μπορείς να βάλεις μόνο λίγο κραγιόν, μάσκαρα και είσαι έτοιμη.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, συνδυάστε το υπέροχο bronzing Shimmer που θα βρείτε μέσα στο λαμπερό κουτί ομορφιάς της Κατερίνας Καινούργιου!
Τα προϊόντα αυτά μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς στο πολυτελές κουτί ομορφιάς της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και το κάθε ένα ξεχωριστά με ένα κλικ στο www.mybeautybox.gr!

Κάντε σήμερα δικό σας το Celebrity box της Κατερίνας Καινούργιου, πριν εξαντληθεί! Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν απομείνει ελάχιστα κομμάτια, επομένως προλάβετεεεε!!!

The post Δείτε ποια είναι τα προϊόντα του #2 Celebrity Box by Κατερίνα Καινούργιου appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα