Αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ σίγουρα θα θέλετε να τα αποκτήσετε!

Η Collistar στηρίζει την έρευνα στον κλάδο των ιταλικών καλλυντικών μέσω της συνεργασίας της με το διάσημο Πανεπιστήμιο της Σιένα. Χρηματοδοτεί μια μελέτη για τα εγγενή φυτικά παράγωγα που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά, διευρύνοντας έτσι τη γνώση σχετικά με τα φυτά της Ιταλίας και τα βασικά δραστικά συστατικά τους.

Η Collistar λανσάρει τη νέα συλλογή μακιγιάζ Libera και σας καλεί να ανακαλύψετε τρία μοναδικά προϊόντα, που σίγουρα θα θέλετε να τα αποκτήσετε!

1 Libera – 10 Eye Shadow

Palette: 10 αποχρώσεις για να αποκτήσετε ένα καθημερινό natural look έως ένα έντονο Smoky-eye βραδινό look.

Libera – ΒΒ Stick: Ένα πρακτικό στικ ιδανικό για επιδιόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας. Κατάλληλο για κάθε επιδερμίδα και με αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 10, σας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσετε το make up σας κάθε στιγμή της ημέρας.

Libera–Sexy Lip Gloss: Ένα κραγιόν που ενυδατώνει, αναζωογονεί και χαρίζει νεανική όψη στα χείλη ενώ παράλληλα χάρη στο δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 20, τα προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UV.

Ta προϊόντα Collistar διατίθενται στα καταστήματα καλλυντικών Beautycom και στο www.beautycom.gr

The post Αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ σίγουρα θα θέλετε να τα αποκτήσετε! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα