Unboxing Spring Cherrybox :)

Ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε το πιο μυρωδάτο συνδρομητικό κουτί!

Μαζί με τον λαμπερό ήλιο που ξεπροβάλλει καθημερινά, τα λουλούδια που ανθίζουν και τα πουλιά που κελαηδούν και μας κάνουν να χαμογελάμε καθημερινά έχουμε ακόμη ένα λόγο να χαιρόμαστε και αυτός δεν είναι άλλος από τα υπέροχα προϊόντα που περιλαμβάνει το Spring Box του Cherrybox και φέρνει καταπληκτικές μυρωδιές στο νεσεσέρ μας!

Η Άνοιξη μας βρίσκει πάντοτε με μια επιπλέον διάθεση να περιποιηθούμε το πρόσωπο

και το σώμα μας ακόμη πιο εντατικά και να προετοιμαστούμε για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις μας στις παραλίες!

Αυτό σκέφτηκαν και οι άνθρωποι του Cherrybox, ετοίμασαν αυτό το άκρως χαρούμενο, λουλουδένιο γραφικό και έκλεισαν τα ιδανικότερα προϊόντα για τη φροντίδα του εαυτού μας σε ένα κουτί.

Πάμε, λοιπόν, να κάνουμε… unboxing στο Spring Box του Cherrybox και να ανακαλύψουμε παρέα τι περιέχει!

Όπως και στα προηγούμενα Cherrybox, έτσι και σε αυτό ανοίγοντάς το μας περιμένει το καρτελάκι όπου περιγράφονται όλα τα περιεχόμενα προϊόντα, φυσικά στα ίδια, γαλαζοπράσινα χρώματα με το κουτί!

Επειδή το σώμα μας είναι αυτό που πρέπει να προετοιμαστεί έγκαιρα για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις θα ξεκινήσουμε από το Body Sculpting Serum της Fouka Organic Cosmetics.

Ο βιολογικός ορός σμίλευσης σώματος με ενεργά συστατικά από σπόρους αβοκάντο, βούτυρο καριτέ και βιολογικό εκχύλισμα καλέντουλας, είναι απλά θαυματουργός! Η επαναστατική του φόρμουλα έχει τριπλή δράση: 1) μειώνει την κυτταρίτιδα και την ανάγλυφη υφή του δέρματος, 2) βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, προσφέροντας άμεση σύσφιξη και 3) συντελεί στη μείωση των ραγάδων και τη λείανση της επιδερμίδας. Το κυριότερο; Περιέχει 97,1% βιολογικά συστατικά και 99% φυτικά!
Αρχική τιμή προϊόντος: 35 ευρώ

Και συνεχίζουμε με το σώμα και το Body Cream/Mousse από το Organic Shop by Natura Siberica.

Λαχταριστή, δροσερή και άκρως ανοιξιάτικη κρέμα σώματος. Σε εμάς έτυχε το άρωμα Strawberry & Milk! Απλώστε το άφοβα στο δέρμα σας και νιώστε το να γεμίζει με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, που θα του δώσουν τόνωση και βελούδινη απαλότητα.
Αρχική τιμή προϊόντος: 4,02 ευρώ

Το Messinian Spa – Σαμπουάν με Βασιλικό Πολτό και Ελίχρυσο ήταν ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη στο Spring Box του Cherrybox.

Συνδυάστηκαν το ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, με τον ελληνικό βασιλικό πολτό, τον κρητικό ελίχρυσο και το μέλι από τη Μάνη και δημιουργήθηκε η ολοκαίνουργια Premium σειρά της Messinian Spa, που προσφέρει ιδιαίτερη φροντίδα στα μαλλιά μας!
Αρχική τιμή προϊόντος: 6,80 ευρώ

Όλες θέλουμε χειλάκια για φίλημα και γι’ αυτό μέσα σε αυτό το Cherrybox βρίσκουμε το Smoothy Gloss Lip Pencil της Miss Cop.

Ένα Lip Gloss σε μορφή μολυβιού που προσφέρει ταυτόχρονα ενυδάτωση, χρώμα και διάρκεια. Γλιστράει στα χείλη τόσο εύκολα όσο ένα balm. Η βολική του συσκευασία είναι ιδανική για να το έχουμε μαζί μας όλη μέρα και να το ανανεώνουμε όσο συχνά θέλουμε!
Αρχική τιμή προϊόντος: 6 ευρώ

Την Άνοιξη το πρόσωπό μας αναζητά την καθαριότητα, τη φρεσκάδα και τη δροσιά και γι’ αυτό πρόκειται να φροντίσει το Gel καθαρισμού με λευκό τσάι Korres.

Με βιολογικό εκχύλισμα λευκού τσαγιού, πλούσια πηγή σε πολυφαινόλες , θα προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και θα τονώσει σημαντικά την επιδερμίδα μας. Ο δραστικός συνδυασμός από ιχνοστοιχεία λειτουργεί ως πηγή ενέργειας για τα κύτταρα και τα ενυδατώνει, ενώ ο συνδυασμός καθαριστικών παραγόντων φυσικής προέλευσης εξασφαλίζει εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα και τα μάτια. Ένα καθαριστικό προσώπου για όλα!
Αρχική τιμή προϊόντος: 11,80 ευρώ (2οοml)

Και για το τέλος αφήσαμε τα Glycolic Fix Pads της Νip + Fab.

Τι είναι αυτό; Pads απολέπισης προσώπου που τονώνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν εκπληκτικά την υφή της. Είναι εμποτισμένα με γλυκολικό οξύ το οποίο βελτιώνει την επιφάνεια του δέρματος , υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει και αναζωογονεί και μπλε μαργαρίτα που ηρεμεί και καταπραϋνει. Χρησιμοποιήστε τα καθημερινά σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Αφήνουν το πρόσωπο ιδανικά έτοιμο για μακιγιάζ!
Αρχική τιμή προϊόντος: 15,95 ευρώ (60pads)

“Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις” είχε γράψει ο αείμνηστος ποιητής Οδ. Ελύτης κι εμείς θα παραφράσουμε λιγάκι το στίχο του, λέγοντας…

Την άνοιξη αν δεν τη βρείς την αποκτάς αγοράζοντας το Spring Box του Cherrybox με ένα κλικ ΕΔΩ!

The post Unboxing Spring Cherrybox :) appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα