Great Taste Awards 2021: Τα προιόντα που ξεχώρισαν!

Στον διεθνή διαγωνισμό τροφίμων Great Taste Awards, τα λεγόμενα Όσκαρ της γεύσης, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το Άλειμμα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS.

Το προϊόν με το ζωηρό πορτοκαλί χρώμα και το έντονο άρωμα, ξεχώρισε για την ιδιαίτερη γεύση και την υψηλή του ποιότητα συγκεντρώνοντας 3 χρυσά αστέρια. Πρόκειται για 1 από τα 218 προϊόντα που βραβεύτηκαν με 3 χρυσά αστέρια ανάμεσα σε 14.113 διεθνείς συμμετοχές. Και οι βραβεύσεις δεν σταματούν!

Ακόμη δύο προϊόντα κέρδισαν μία θέση στη λίστα των χρυσών αστεριών. Η Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS απέσπασε 2 αστέρια ενώ το Γλυκό Κουταλιού 4ων Εσπεριδοειδών 1 χρυσό αστέρι.

ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το Άλειμμα Χιώτικου Μανταρινιού και η Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS παράγονται χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικές. Όλα τα μανταρίνια που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους προέρχονται από τον Κάμπο της Χίου και ανήκουν στην ιδιαίτερη ποικιλία «Κοινό Χιώτικο» που έχει χαρακτηριστεί προϊόν ΠΓΕ με την ονομασία Μανταρίνι Χίου.

Το Γλυκό Κουταλιού 4ων Εσπεριδοειδών CITRUS με φλούδα πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπφρουτ και νεράντζι αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση που σε κάθε κουταλιά αφήνει διαφορετική επίγευση.

Σε όλα τα προϊόντα η διαδικασία της πρώτης επεξεργασίας των καρπών είναι χειροποίητη για να ακολουθήσει στη συνέχεια η προετοιμασία των προϊόντων στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας με όλη την αγάπη και τη φροντίδα της οικογένειας CITRUS.

Τα φετινά βραβεία δικαιώνουν απόλυτα την πολύχρονη προσπάθεια και την αφοσίωση της ομάδας CITRUS, η οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων, ενώ εξελίσσεται διαρκώς για να προσφέρει εκλεκτά ελληνικά προϊόντα με γεύση από παράδοση.

Τα βραβεία Great Taste Awards είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητά τους, αφού το αποτέλεσμα κρίνεται αυστηρά και μόνο βάσει της γεύσης και της ποιότητα των προϊόντων.

Σχετικά με τη CITRUS
Η Citrus είναι μια ελληνική εταιρία με βασικό αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση διατροφικών προϊόντων με βάση τα ονομαστά εσπεριδοειδή της Χίου. Οι Παραδοσιακές χιώτικες συνταγές, τα αρώματα και έλαια εσπεριδοειδών και μια μεγάλη αγκαλιά φροντίδας γύρω από τα προϊόντα Citrus εξασφαλίζουν τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα. Τα προϊόντα Citrus πωλούνται σε 80 σημεία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλά συνεργαζόμενα e-shops που εμπορεύονται εκλεκτά ελληνικά προϊόντα. Εξίσου σημαντική είναι η παρουσία τους και στο εξωτερικό στις χώρες Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Δανία, Αμερική, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία, Τσεχία, Φινλανδία και Βέλγιο.
Τα προϊόντα Citrus έχουν συγκεντρώσει πλήθος βραβεύσεων. Κάθε χρόνο, από το 2016, οι μοναδικές γεύσεις Citrus βραβεύονται από τον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards», που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα gourmet τρόφιμα και έχει χαρακτηριστεί ως «Όσκαρ της γεύσης». Μάλιστα, το Παραδοσιακό Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού έχει αναδειχθεί στα 50 καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards» 2017.

www.citrus-chios.gr 

The post Great Taste Awards 2021: Τα προιόντα που ξεχώρισαν! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα