Eβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18 ως 24/1/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η ένταση αυξάνεται αυτή την εβδομάδα και ο ηλεκτρισμός που υπάρχει στην ατμόσφαιρα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν φιλικές σχέσεις και οικονομικές επιλογές. Το τετράγωνο του Δία από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/1 σου δίνει την ευκαιρία να απαγκιστρωθείς από καταστάσεις

του παρελθόντος και φιλικές σχέσεις που θεωρείς ότι λειτουργούν καταπιεστικά στις δράσεις. Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο στις 19/1 σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις ιδέες και σκέψεις που πρωτοπορούν και εντυπωσιάζουν. Η αυξημένη κοινωνικότητα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε πρόσωπα που έχουν την ίδια αντίληψη με εσένα δημιουργώντας μία ψυχολογική κατάσταση που θα σε οδηγήσει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, είναι γεγονός ότι περνάς σε μία περίοδο της ζωής σου που τα δεδομένα αλλάζουν ριζικά και αυτό σε επηρεάζει σημαντικά στην ψυχολογία σου. Το τετράγωνο του Δία από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 18/1 δεν αφήνει περιθώρια για συμβατικές λύσεις καθώς καλείσαι να επικεντρωθείς σε αλλαγές που ενέχουν την πιθανότητα του ρίσκου. Οφείλεις να προχωρήσει σε επιλογές που είναι πρωτόγνωρες για εσένα και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, το παρελθόν σε αναστατώνει και μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά για μελλοντικά σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο του Δία στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/1 ενισχύει την ανάγκη για αποκοπή από το παρελθόν και από καταστάσεις που μπορεί να έχουν στιγματίσει την προσωπική σου πορεία παλιότερα. Στις 19/1 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις αισιόδοξα μετά από αρκετό καιρό. Αυξημένες υποχρεώσεις σε εκπαιδευτικά ζητήματα και σε σχέση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σε προβληματίζουν προς το τέλος της εβδομάδας με την σύνοδο Ήλιου – Κρόνου στον Υδροχόο στις 24/1.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, οι φιλικές σου σχέσεις αναστατώνονται και ανατρέπονται όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις θέσει μέχρι στιγμής στη ζωή σου. Με το τετράγωνο του Δία από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/1 νέα πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη αποκοπής από το παρελθόν. Η ένταση καραδοκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 20/1 και το τετράγωνο του Άρη με τον Δία στον Υδροχόο στις 23/1 μπορεί να φέρουν σημαντικές ανατροπές στο φιλικό περιβάλλον και σε σχέδια που είναι σημαντικά για εσένα.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, αυξημένες υποχρεώσεις και νευρικότητα μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν την επαγγελματική σου πορεία μέσα στην εβδομάδα. Οι ευθύνες αυξάνονται και το τετράγωνο του Δία στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/1 ανατρέπει τις σταθερές σε επαγγελματικό επίπεδο, συνεργασίες και προσωπική ζωή δίνοντας νέες ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις 19/1 ενισχύοντας την ανάγκη για συντροφικότητα και ισορροπίες στη ζωή σου. Στις 24/1 η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου στον Υδροχόο βαραίνει την ψυχολογία σου καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε η ώρα για ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, οξύνονται τα πράγματα στην καθημερινότητα και στις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς ανατρεπτικά γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές που θα στιγματίσουν την εργασιακή σου πορεία. Το τετράγωνο του Δία στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/1 μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες δουλειά που καλείσαι να αξιοποιήσεις αρκεί να ξεχάσεις τον τρόπο που διαχειρίζονται σου να τα επαγγελματικά σου μέχρι στιγμής. Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο στις 19/1 αυξάνονται σημαντικά υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο και με την σύνοδο του με τον Κρόνο στις 24/1 οι ευθύνες που αναλαμβάνεις επηρεάζουν την ψυχολογία και τη δράση σου.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό η ανασφάλειά σου μέσα στην εβδομάδα καθώς φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και οδηγούν σε σύγκρουση επηρεάζοντας οικονομικές υποθέσεις και προσωπική ζωή. Το τετράγωνο του Δία στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/9 μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο, όμως είναι απαραίτητο να πάρεις το ρίσκο και να αποκοπείς από καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε επηρεάσουν άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, σημαντικά επηρεάζονται οι διαπροσωπικές σχέσεις και η οικογενειακή ζωή αυτή την εβδομάδα καθώς τα πνεύματα οξύνονται. Το τετράγωνο του Δία από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/1 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς έρχονται αιφνιδιαστικά για να αλλάξουν ριζικά τη νοοτροπία σου. Στις 19/1 Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και σε κάνει να αντιμετωπίσεις ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου όσο περνάει η εβδομάδα με αποκορύφωμα τις 24/1 όπου ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η καθημερινότητα και οι αυξημένες υποχρεώσεις που προκύπτον ξαφνικά μέσα στην εβδομάδα θα σε απασχολήσουν έντονα. Παράλληλα οι ευκαιρίες που θα έρθουν με το τετράγωνο του Δία από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/1 θα σε φέρουν πιο κοντά με καινούργιες προτάσεις που μπορείς να αξιοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευνοϊκά θα λειτουργήσει και το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο στις 19/1 καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία και να πείσεις τους γύρω σου. Ο ορθολογισμός πρωταγωνιστεί προς το τέλος της εβδομάδας με την σύνοδο ηλίου Κρόνου στον Υδροχόο στις 24/1 σε βοηθά να δεις με ωριμότητα και ψυχραιμία τα επόμενα σου βήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, ιδιαίτερα προσεκτικός στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να είσαι αυτή την εβδομάδα καθώς ανατροπές και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Το τετράγωνο του Δία στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/1 μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Παρ’ όλη την πιθανότητα ρίσκου που ενέχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η ένταση στην οικογένεια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ανατροπές σε όλα τα πεδία της ζωής σου. Το τετράγωνο του Δία στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/9 γέννα την ανάγκη για ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς ανατρέπεις τα πάντα σε ότι αφορά τη νοοτροπία και τις προκαταλήψεις που σου έχει εμφυσήσει η οικογένεια. Σημαντικές ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που καλείσαι να αξιοποιήσεις.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, ζητήματα του παρελθόντος και σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον σε απασχολούν έντονα μέσα στην εβδομάδα καθώς προκύπτουν ζητήματα που θα σε επηρεάσουν άμεσα. Το τετράγωνο του Δία στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18/1 ενισχύει την ανάγκη για να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος ώστε να αποκοπείς από καταστάσεις που μπορεί να σου δημιουργούν συναισθηματική φόρτιση και αυταπάτες. Η εσωστρέφεια ενισχύεται από τις 19/1 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και σε καλεί σε ένα απολογισμό που είναι σημαντικός για να προχωρήσεις από δω και στο εξής.

The post Eβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18 ως 24/1/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα