Σχέσεις: H καλύτερη συμβουλή ζωής σε έξι λέξεις

Σκέφτεστε να στείλετε μήνυμα στον πρώην σας; Μερικές φορές χρειάζεστε έξι λέξεις για να κάνετε τη μέρα σας καλύτερη ή να αλλάξετε τη ζωή σας και τον τρόπο που σκέφτεστε και να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας!

Όταν πρόκειται για συμβουλές, το Διαδίκτυο μπορεί να είναι το απόλυτο ναρκοπέδιο. Από το viral βίντεο που λέει ότι μπορείτε να φορτίσετε το iPhone σας σε ένα φούρνο μικροκυμάτων (δεν μπορείτε και παρακαλώ μην το δοκιμάσετε καν), έως την θεραπεία του κοροναϊό με μέλι και λεμόνι, υπάρχει μια πληθώρα από κακές και επικίνδυνες συμβουλές

για τη ζωή εκεί έξω που δεν πρέπει να ακολουθείτε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να μεταδώσουν τη σοφία τους, και ομολογουμένως μερικές φορές βλέποντας ένα quote σχετικά με την κατάστασή σας μπορεί να σας κινητοποιήσει.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ποστ στο Instagram που μπορεί να μας εμπνεύσουν ή και να μας αλλάξουν τον τρόπο σκέψης. Η συμβουλή από τον Waylon Lewis, τον ιδρυτή της μεγαλύτερης κοινότητας προσοχής Elephant Journal στον κόσμο, έχει μόλις έξι λέξεις.

“Μην στείλετε μύνημα στον πρώην σας”.

Αν νιώθετε μόνη και έχετε όρεξη για «δράση», είναι αρκετά πιθανό να θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιον που αισθανόσασταν οικεία. Είναι δελεαστικό να θέλετε να δείτε τον άνθρωπο που σας έχει συνηθίσει, γνωρίζει τις ατέλειές σας και δεν έχετε τίποτα να του αποδείξετε. Σας κάνει να νιώθετε εξαιρετικά άνετα, να μην ντρέπεστε και να εκφράζεστε ελεύθερα, χωρίς να διστάζετε.

Παρόλα αυτά, θυμηθείτε ότι υπάρχει λόγος που εσείς και ο πρώην σας δεν βγαίνετε πια. Στην πραγματικότητα, μάλλον δεν ταιριάζετε. Αφήστε τον λοιπόν και προσπαθήστε να κάνετε focus στον εαυτό σας. Είναι δύσκολο να βγαίνετε ραντεβού και να γνωρίζετε νέους ανθρώπους. Παρόλα αυτά, ο πρώην σας δεν είναι η λύση στο πρόβλημά σας.

Τέλος αναρρωτηθείτε πριν στείλετε μήνυμα στον πρώην σας: Είστε σίγουρη ότι έχει αλλάξει;
Μήπως συνεχίζει να έχει την ίδια κακή συμπεριφορά που είχε και τότε; Μήπως έπειτα από 5 χρόνια σχέσης δεν επικοινωνούσατε πραγματικά, γεγονός που σας ώθησε να τον χωρίσετε; Μήπως τώρα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις πάλι όλα αυτά, από την αρχή;

The post Σχέσεις: H καλύτερη συμβουλή ζωής σε έξι λέξεις appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα