3 σπιτικές αντιγηραντικές μάσκες προσώπου με φυσικά συστατικά

Οι πρώτες ρυτίδες προκαλούν πανικό και συχνά οι γυναίκες καταλήγουν να χρησιμοποιούν έντονο makeup για να καλύψουν τις ατέλειες. Επίσης, προμηθεύονται ακριβές μάσκες προσώπου που πολλές φορές εκτός από το ότι είναι αναποτελεσματικές, περιέχουν άγνωστες σε εμάς χημικές ουσίες. Μπείτε στην κουζίνα και φτιάξτε τρεις σπιτικές αντιγηραντικές μάσκες προσώπου με φυσικά συστατικά που θα σας ενυδατώσουν την επιδερμίδα σας και θα προλάβουν τις ρυτίδες.

3 σπιτικές αντιγηραντικές μάσκες προσώπου

1 Λάδι καρύδας, βρώμη και έλαιο αβοκάντο

Αυτή είναι μια φανταστική σπιτική μάσκα για να δοκιμάσετε,

επειδή η βρώμη κάνει εξαιρετική απολέπιση. Η απολέπιση είναι σημαντική επειδή αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αποκαλύπτει τα νέα που βρίσκονται κάτω από αυτήν, τα οποία διατηρούν το δέρμα υγιές και φρέσκο. Εάν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, αυτή είναι επίσης μια εναλλακτική λύση για τους μαύρους πόρους. Το έλαιο καρύδας ενισχύει φυσικά την παραγωγή κολλαγόνου και βοηθά στην αποφυγή ρυτίδων, ενθαρρύνοντας την αναγέννηση του δέρματος. Το έλαιο αβοκάντο είναι ένα άλλο αντιγηραντικό συστατικό και απαραίτητο στις σπιτικές αντιγηραντικές μάσκες προσώπου, γιατί η βιταμίνη C αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και αφήνει το δέρμα φρέσκο και ενυδατωμένο.

Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε ένα κουταλάκι λάδι καρύδας, ένα κουταλάκι έλαιο από αβοκάντο και δύο κουταλιές της σούπας βρώμη. Ανακατέψτε τα και ύστερα απλώστε σε όλο το πρόσωπο κάνοντας απαλό μασάζ για κάποια λεπτά. Αφήστε το για 15-20 λεπτά πριν ξεπλύνετε καλά.

2 Λιωμένη μπανάνα και μέλι


Η μπανάνα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που αναζωογούν το ξηρό δέρμα και μειώνουν τη γήρανση του δέρματος, συμβάλλοντας στη λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Το μέλι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό κατά της γήρανσης που έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι βοηθά στην αντιμετώπιση φλεγμονών και άλλων δερματικών προβλημάτων, όπως η ακμή!

Οδηγίες: Χρησιμοποιήστε μία ώριμη μπανάνα και ένα κουταλάκι μέλι. Λιώστε την μπανάνα και ύστερα ανακατέψτε με το μέλι. Βεβαιωθείτε ότι το μείγμα έχει ανακατευτεί σωστά. Απλώστε στο πρόσωπο και αφήστε για 15 λεπτά πριν το ξεπλύνετε.

3 Μάσκα με έλαιο αμυγδάλου και αβοκάντο


Το αβοκάντο βοηθούν τα κύτταρα να αντιμετωπίσουν τις ελεύθερες ρίζες (που συμβάλλουν στη γήρανση του δέρματος) και γι ‘αυτό έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα εξαιρετικό λάδι που μειώνει τις ρυτίδες επειδή έχει άφθονη βιταμίνη Ε που αντισταθμίζει την απώλεια κολλαγόνου στο σώμα. Για όσους ανησυχούν επίσης για τους κύκλους κάτω από τα μάτια, το αμυγδαλέλαιο είναι επίσης πολύ καλό για αυτήν την περιοχή.

Οδηγίες: Λιώστε το αβοκάντο και ύστερα προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού από αμυγδαλέλαιο. Ανακατέψτε και τα δύο και ύστερα απλώστε σε όλο το πρόσωπο. Αφήστε για 20-25 λεπτά και ύστερα ξεπλύνετε.

Το μυστικό

Εφαρμόστε αυτές τις σπιτικές μάσκες προσώπου τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα για να μπορέσετε να παρατηρήσετε διαφορές στην επιδερμίδα σας. Συνδυάστε αυτή την προσπάθεια με υγιεινή διατροφή, άσκηση και αρκετό ύπνο.

The post 3 σπιτικές αντιγηραντικές μάσκες προσώπου με φυσικά συστατικά appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα