Τι προβλέπουν τα ζώδια από 3-9.2.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e=zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! O Ερμή περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 και το πιθανότερο είναι να μπεις σε μία έντονη εσωστρέφεια καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να ξεφύγει το μυαλό σου από καταστάσεις του παρελθόντος και τραύματα που έρχονται

στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις και στον εργασιακό χώρο αφού το μυαλό δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί σε πρακτικά ζητήματα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη που θα σε εκθέσουν.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βγει δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου, κάτι που θα είναι αρκετό για να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στο προσκήνιο. Προσοχή βέβαια γιατί ο έντονος εγωκεντρισμός θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια και μπορεί να βάλει εμπόδια στην όποια εξέλιξη τους.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 09.02 σε καλεί να κλείσεις οριστικά ζητήματα που μπορεί να έχουν ταλαιπωρήσει τη σχέση σου με άκρως θετικό τρόπο καθώς ήρθε η στιγμή να ξεφύγεις από οτιδήποτε μπορεί να ταλανίσει την προσωπική σου ζωή. Ο ερωτισμός και το πάθος είναι στα ύψη, η αισιοδοξία επίσης και αυτό είναι που δίνει το έναυσμα για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου ή με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. Δημιουργικές και ομαδικές προσπάθειες παίρνουν σάρκα και οστά και δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! O Ερμή περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις σε φιλικό επίπεδο πιθανές πρωτοποριακές και επαναστατικές σκέψεις και σχέδια που μπορεί να έχεις. Η διορατικότητα σου εντυπωσιάζει και είναι αυτό που θα πείσει τους γύρω σου για αυτά που θέλεις να πετύχεις. Παράλληλα όμως θα πρέπει να περιορίσεις πιθανή αλαζονεία και εριστική διάθεση γιατί το να απαξιώνεις όσους θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι δεν βοηθά για να προωθήσεις τις ιδέες σου.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα πρόσωπα που μπορεί να θέλουν την δική σου στήριξη, καθώς φαίνεται ότι έρχονται γύρω σου βλέποντας την προσωπική σου διάθεση για δοτικότητα και κατανόηση. Το ταίρι σου αποτελεί για σένα το κυρίαρχο λίθο τη ζωή σου και για αυτό δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις ένα παραμυθένιο σκηνικό ώστε να βιώσετε μαζί μοναδικές στιγμές.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 09.02 σε καλεί να επικεντρωθείς σε καταστάσεις που μπορεί να απασχολήσουν την επαγγελματική και οικογενειακή ζωή καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Σε επαγγελματικό επίπεδο σου δίνεται η ευκαιρία να επιτυχείς συνεργασίες που θα έχουν άμεσο αντίκρισμα και στα οικονομικά σου. Στην προσωπική σου ζωή τα έντονα συναισθήματα εναρμονίζονται με την τρυφερότητα και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να βάλεις γερά θεμέλια στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! O Ερμή περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 και καλείσαι να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων και σχεδιασμών σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να σου δείχνουν όλοι εμπιστοσύνη για το ρεαλισμό και τη μεθοδική σκέψη που σε διέπει. Επικεντρώνεσαι με προσοχή να πραγματοποιήσεις βήματα που θα σε βοηθήσουν στο να εξελιχθείς στην καριέρα σου, φρόντισε να μην επιτρέψεις σε αδιαλλαξία και κατήφεια να κυριαρχήσουν στη διάθεσή σου και στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς έχεις ανάγκη να βρεθείς μαζί τους και να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου διεκδικώντας τον προσωπικό σου χώρο στη σχέση. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να θορυβήσει τον σύντροφό σου και να δημιουργήσει προβλήματα, είναι προτιμότερο να κρατήσεις ισορροπίες. Πρόσωπο από το φιλικό περίγυρο δεν αποκλείεται να δείξουν τα πραγματικά του συναισθήματα για σένα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 09.02 προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς φαίνεται να σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε είχαν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Σε επαγγελματικό επίπεδο σου δίνεται η ευκαιρία για συμφωνίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο και μπορούν να αποτελέσουν σημαντικές συνεργασίες από δω και στο εξής. Νέες γνωριμίες έρχονται για να απογειώσουν το πάθος και να εντείνουν τη διάθεση για διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! O Ερμή περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 και αυτό που κυρίως απασχολεί το νου σου είναι τα ταξίδια πνευματικά και πραγματικά που μπορεί να κινήσουν το ενδιαφέρον σου σε απόλυτο βαθμό. Σπουδές σεμινάρια ημερίδες έρχονται στο προσκήνιο και το πιθανότερο είναι να κινηθείς προς τα αντικείμενα που επιθυμείς να γνωρίσεις σε εξαιρετικό επίπεδο. Πιθανά είναι ταξίδια στο εξωτερικό ή αποδράσεις στην ύπαιθρο που σου δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς και κουλτούρες και να έρθεις σε επαφή με τη φύση που αγαπάς.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στον Κριό εντείνει την ανάγκη σου για αυτοπροβολή και κοινωνική καταξίωση, για αυτό και δεν θα διστάσεις να κινηθείς μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον με σκοπό να προβάλλεις στις δυνατότητές σου και τελικά να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για την προσωπική σου εξέλιξη. Σημαντικές μπορεί να είναι νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να αλλάξουν το προσωπικό σου status.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 09.02 δονεί για τα καλά τα οικονομικά σου και μπορεί να υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις που έρχονται για να κλείσεις οριστικά ζητήματα που πιθανά σε έχουν απασχολήσει. Πιθανό είναι να υπάρξει έντονη διεργασία σε ότι αφορά τη δουλειά σου πού μπορεί να καταλήξει σε συζητήσεις και τελικά σε εξαιρετικές εξελίξεις για το εισόδημά σου όπως για παράδειγμα μία αύξηση ή ένα μπόνους. Τα έντονα συναισθήματα δεν αφήνουν τη σχέση να ρουτινιάσει και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές πάθους.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! O Ερμή περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 και περνάς σε μία περίοδο που η καχυποψία και η εσωστρέφεια κυριαρχούν καθώς φαίνεται να επιδιώκεις κυρίως να επεξεργάζεσαι τα λεγόμενα των άλλων και να μην εκφράζεις τις βαθύτερες σκέψεις σου. Αυτό βέβαια έχει σαν αποτέλεσμα να ανακυκλώνεις καταστάσεις στο μυαλό σου που τελικά σε φορτίζουν σε ψυχολογικό επίπεδο και δεν σε αφήνουν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς. Επεδίωξε συζητήσεις και συμφωνίες για οικονομικά θέματα γιατί η διαίσθησή σου σού δείχνει τον καλύτερο δυνατό δρόμο για σένα.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στον Κριό ανεβάζει την αισιοδοξία και το κέφι σου και είναι αυτό που τελικά σε βοηθάει να ξεφύγεις από την ένταση και να περάσεις μοναδικές στιγμές σε παρέες που θα βρεθείς διασκεδάζοντας και φλερτάροντας μέχρι τελικής πτώσεως. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις πρόσωπα από διαφορετικές κουλτούρες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον και πιθανά υπόσχονται υπέροχες στιγμές πάθους στην προσωπική σου ζωή.

Η Πανσέληνος στον άξονας σου με τον Υδροχόο στις 09.02 σε καλεί να στραφείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να απασχόλησαν τις συνεργασίες και την σχέση σου. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η ισορροπία με πρόσωπα που κυριαρχούν στη ζωή σου, παράλληλα όμως δεν θα διστάσεις να δείξεις με δυναμισμό ότι χρειάζεσαι προσοχή και ότι θέλεις να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σου στον απόλυτο βαθμό. Το έντονο ερωτικό στοιχείο και η παιδικότητα θα βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό στις οποίες εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! O Ερμή περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 και σου δίνεται η ευκαιρία να μπεις σε μία διαδικασία διπλωματικών συζητήσεων στην οποία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι δείχνεις κατανόηση και τελικά να οδηγήσει σε εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο σε ότι αφορά συνεργασίες όσο και στην προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις βέβαια να εκφράζεις αυτό που σκέφτεσαι γιατί μην θέλοντας να δυσαρεστήσεις κάποιους καταπιέζεις τον εαυτό σου και τελικά εγκλωβίζεσαι σε ότι δεν σε καλύπτει.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί έντονη καχυποψία και ζήλια σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειές σου κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που πραγματικά σου δίνει το ταίρι σου. Προσπάθησε να ελέγξεις τις φοβίες σου γιατί τελικά είναι αυτές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και θα οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις, αντί να οδηγήσουν σε απόλυτες στιγμές πάθους και ερωτισμού.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 09.02 σε οδηγεί στο να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε βαραίνω σε ψυχολογικό επίπεδο, όμως ήρθε η στιγμή να δώσεις οριστικά λύσεις για να τα ξεπεράσεις. Στην καθημερινότητα πιθανό είναι να υπάρξει ένταση καθώς έρχεται καταπιεσμένη οργή στην επιφάνεια και αυτό δεν αποκλείεται να φέρει αντιπαραθέσεις. Δραστηριοποιήσου στο να αλλάξεις νοοτροπίες και απόψεις που τελικά δεν σε βοηθούν να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! O Ερμή περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως στο να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν στη δουλειά σου και στην καθημερινότητα, καθώς έχεις γρήγορη και άμεση αντίληψη των πραγμάτων και μπορείς να αντιληφθείς σωστά πώς πρέπει να κατευθυνθείς. Είναι βέβαιο ότι η λογική και ο τρόπος προσέγγισης των πραγμάτων που έχεις μπορούν να εντυπωσιάσουν σε εργασιακό επίπεδο και να βοηθήσουν στη μετέπειτα εξέλιξή σου.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στον Κριό ανοίγει μία περίοδο μπροστά σου έντονης κοινωνικής ζωής και εξωστρέφειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να φλερτάρεις, να αρέσεις, να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις γνωρίζοντας νέα πρόσωπα. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η συντροφικότητα θέλεις να είναι πρωταρχικό στοιχείο της ζωής σου για αυτό και επιδιώκεις να ικανοποιήσεις το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Φρόντισε βέβαια να ικανοποιείς και τις δικές σου ανάγκες για να μην έχεις συναισθηματικά ελλείμματα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 09.02 σε οδηγεί στο να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να χειριστείς καταστάσεις που μπορεί να παίζουν πρωταρχικό ρόλο σε φιλικό επίπεδο αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Το να κινητοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες θα είναι εύκολο κάτι που θα βοηθήσει στο να δώσεις άμεσες λύσεις που θα έχουν θετικό πρόσημο τόσο στη φιλία όσο και στον έρωτα. Πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα μέσα από τις φιλικές σου παρέες που θα παίξουν κομβικό ρόλο στα αισθηματικά σου ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! O Ερμή περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 και επιδιώκεις με κάθε τρόπο και κάθε έκφραση σου να κατακτήσεις την προσοχή των γύρω σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αυτό βέβαια μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και πομπώδεις εκφράσεις που τελικά μόνο δυσαρέσκεια θα προκαλέσουν, για αυτό μήνες τη θετική πλευρά των πραγμάτων, επικεντρώσου στο κέφι και στο να απολαύσεις κάθε στιγμή διασκεδάζοντας και μην αφήνεις τον εγωκεντρισμό να κυριαρχείς.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις σε καθημερινό επίπεδο καθώς του δίνεται η ευκαιρία να εξομαλύνεις πιθανές συναδελφικές σχέσεις που είχαν διαταραχθεί το περασμένο διάστημα. Το να προσέξεις το σώμα σου είναι σημαντικό για εσένα για αυτό δεν αποκλείεται να προβείς στις απαραίτητες αγορές προϊόντων που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφη από ποτέ.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 09.02 στρέφει όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή καθώς ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Οι εξελίξεις προβλέπονται να είναι θετικές αρκεί να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να μην εγκλωβιστείς στο να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή, το να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες είναι αυτό που ενδείκνυται στη συγκεκριμένη περίσταση. Οι συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να φέρουν σημαντικές εξελίξεις και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, εκμεταλλεύσου τη συγκυρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! O Ερμή περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 εντείνοντας το συναισθηματισμό και την ανάγκη να έρθεις σε επαφή και επικοινωνία με τα πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Πιθανό είναι να έχουν προκύψει ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια και θα πρέπει να δώσεις λύσεις, η κατανόηση που δείχνεις θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να εξομαλυνθούν οι καταστάσεις και να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Φρόντισε μόνο να μην οικειοποιείσαι τα προβλήματα των άλλων, αυτό είναι κάτι που σε φορτίζει συναισθηματικά.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να ισορροπήσεις τις ευαισθησίες σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ζωής με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου έχει το ερωτικό παιχνίδι για αυτό και δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες δείχνοντας στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τα έντονα συναισθήματά σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσεις πιθανές υπερβολές που θα οδηγήσουν σε ένταση ή δυσαρέσκεια.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 09.02 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα σε ότι αφορά το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον καθώς φαίνεται να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να πάρεις αποφάσεις ή πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Ο παρορμητισμός, ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις και θα δώσουν την κατεύθυνση για να ασχοληθείς με ζητήματα πνευματικής ανάπτυξης και σπουδών που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέες διαδρομές στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! O Ερμή περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις άμεσα με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τα συμβουλευτείς και να συζητήσεις μαζί τους θέματα από πιθανά σε απασχολούν έντονα. Εμπορικές συμφωνίες και συζητήσεις για δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα σε επαγγελματικό επίπεδο ανοίγοντας μπροστά σου ευκαιρίες που είναι πολύ σημαντικές για εσένα.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στον Κριό βγάζει τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου στην επιφάνεια οδηγεί στο να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο και τη διακόσμηση του, δημιουργώντας έτσι την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και τα δικά σου πρόσωπα. Σε προσωπικό επίπεδο απολαμβάνεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που μπορεί να σου δώσει το ταίρι σου, προσπάθησε με περιορίσεις χειριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 09.02 και θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τους κυρίους έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει προς τη σωστή λύση. Σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καταστάσεις του παρελθόντος δεν σου επιτρέπουν να απαλλαγείς από το θυμό που κρύβεις μέσα σου και μπορεί να πυροδοτήσουν εντάσεις στον έρωτα. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να κυριαρχήσουν και αφέσου στο πάθος και στο να γίνεις ένα απόλυτα με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! O Ερμή περνάει στους Ιχθύες στις 03.02 και η σκέψη σου επικεντρώνεται στα οικονομικά σου και πώς θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη συγκεκριμένη κατάσταση που βρίσκεσαι καθώς είναι αυτά που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Σχέδια και συζητήσεις για νέους πόρους εισοδήματος είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν που θα δώσουν το έναυσμα για βελτίωση των οικονομικών σου και μεγαλύτερη σταθερότητα και αυτοεκτίμηση στην ψυχολογία σου.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να ξεφύγεις από οικονομικές φοβίες και να φροντίσεις να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς απογειώνοντας το κέφι σου. Είναι πραγματικότητα ότι σε ενδιαφέρει να περάσεις μοναδικά και να γνωρίσεις νέα άτομα που έχουν να σου μάθουν πολλά και μπορούν να σου προσφέρουν μοναδικές στιγμές σε προσωπικό επίπεδο. Κοντινά ταξιδάκια και αποδράσεις με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και θα ανανεώσουν σημαντικά την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 09.02 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στο τι μέλλει γενέσθαι στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Έχεις την ευκαιρία να δώσεις οριστικές λύσεις σε ζητήματα που πιθανά ταλάνισαν το προηγούμενο διάστημα τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου και να περάσεις σε ένα επόμενο στάδιο άκρως δημιουργικό, γεμάτο κατανόηση και συντροφικότητα. Πιθανό είναι να προκύψουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στον έρωτα βοηθώντας σε στο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και όνειρα που έχεις θέσει. Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! O Ερμή περνάει στο ζώδιό σου στις 03.02 και έχεις την ευκαιρία με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις το δίκιο των απόψεών σου και να εκφράσεις άμεσα αυτά που σκέφτεσαι, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις βέβαια να μπορέσεις να φιλτράρεις τα λεγόμενά σου γιατί ο αυθορμητισμός και πιθανή επιθετικότητα θα δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις με τους γύρω σου και κυρίως με πρόσωπα όπως οι συνεργάτες και το ταίρι σου. Φρόντισε να ελέγξεις επίσης υποκειμενικές τάσεις και διάθεση για παρεξηγήσεις διευκολύνοντας την επίλυση όσων ασχολείσαι.

Στις 07.02 η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να δώσει ανάσα σε οικονομικό επίπεδο καθώς φαίνεται να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για βελτίωση της εισοδηματικής βάσης, βέβαια από την άλλη φαίνεται να έχεις τη διάθεση να σπαταλήσεις χρήματα σε αγορές που πιθανά δεν είναι απαραίτητες δημιουργώντας προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Το να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου και καλή παρέα είναι αυτό που σε ευχαριστεί και σε γεμίζει απόλυτα.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 09.02 σε ωθεί στο να δεις ζητήματα της καθημερινότητας και τη δουλειά σου που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσεις και να δώσεις διεξόδους που θα σε απαλλάξουν από το άγχος. Γεγονός είναι ότι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πολλές, παράλληλα όμως ο έντονος συναισθηματισμός δεν σε αφήνει να δεις ρεαλιστικά κάποια πράγματα και μπορεί να οδηγηθεί σε λάθη. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις, αυτό είναι το κλειδί σε άκρως θετικές εξελίξεις.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 3-9.2.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, ιχθύες, νέα, status, λύση, video, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα, διακοσμηση, αφροδιτη, δουλεια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, φιλια, ψυχολογια, ωρα, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αξονας, ασχολεισαι, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, γεγονοτα, γεγονος, γνωριμια, διαστημα, δειτε, δικη, δειχνει, δωσει, διαδικτυο, ευκαιρια, ευκολο, εκφρασεις, εκφραση, εβδομαδα, εξελιξη, επικοινωνια, ερχεται, ερχονται, εναυσμα, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηρθε η στιγμη, θετικο, ισορροπια, καχυποψια, λαθη, λύση, μηνες, μπορεις, μυαλο, μυστικα, οικογενεια, ομορφη, οστα, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, σεμιναρια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σωμα, σχεδια, ταξιδια, τι ειναι, φυση, φοβιες, χατζηβασιλειου, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, βηματα, δικιο, δωσεις, για σενα, ιχθύες, μπροστα, οργη, παιχνιδι, status, θεματα
Τυχαία Θέματα