13 λόγοι να φορέσετε ζώνη μετά τον τοκετό!

Αναρωτιόσαστε και εσείς πως γίνεται όλες οι celebrities να εμφανίζονται με άψογο σώμα λίγο καιρό μόνο μετά τον τοκετό;

Η Kourtney Kardashian, η Brooke Burke, η Christina Applegate είναι μερικές μόνο από τις διάσημες μαμάδες που έχουν ένα κοινό μυστικό, αφού κατάφεραν να δουν θεαματικά αποτελέσματα στη σιλουέτα τους μετά τη γέννηση των παιδιών τους! Πρόκειται για τα επαναστατικά προϊόντα της Belly Bandit που έφτασαν στην Ελλάδα, από το MySunshine.gr και αδυνατίζουν, συσφίγγουν και ελέγχουν!

Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν μία ζώνη μετά τον τοκετό;
Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να επιλέξει μια γυναίκα μία ζώνη εγκυμοσύνης, οι οποίοι σχετίζονται με σωματικούς αλλά και ψυχολογικούς παράγοντες:

1 Βοηθούν στη συρρίκνωση της κοιλιάς, της μέσης και των γοφών

2 Βοηθούν τους κοιλιακούς μυς να επανέλθουν, έπειτα από τη μεγάλη αλλαγή που δέχτηκαν στην κύηση και μπορούν να προλάβουν τη χαλάρωση της κοιλιάς

3 Βοηθούν στην επαναφορά των εσωτερικών οργάνων στην αρχική τους θέση που έχουν υποστεί μετατόπιση λόγω της κύησης και του τοκετού.

4 Βοηθούν στη μείωση του μεγέθους της μήτρας, η οποία παραμένει πρησμένη μετά τον τοκετό και βοηθά στη βελτίωση της εικόνας του σώματος της γυναίκας.

5 Στηρίζουν το σώμα κατά το θηλασμό.

6 Ανακουφίζουν μετά από καισαρική.

7 Βοηθούν το σώμα να χάσει πόντους γρηγορότερα.

8 Συντελούν στην ελαχιστοποίηση των ραγάδων.

9 Προσθέτουν στήριξη στην πλάτη και τα πόδια.

10 Επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης.

11 Βελτιώνουν τη σιλουέτα.

12 Αυξάνουν την αυτοπεποίθηση.

13 Μειώνουν το φούσκωμα και το πρήξιμο και της υπενθυμίζουν να χρησιμοποιεί τους μυς του κορμού της βοηθώντας να επανέλθουν στην αρχική τους θέση.

Η ζώνη εγκυμοσύνης πρέπει να φοριέται από την αρχή και για έξι έως δέκα εβδομάδες. Ανακαλύψτε κι εσείς στο MySunshine.gr τα shape wear που θα αλλάξουν τη ζωή και το σώμα σας μετά τον τοκετό! Διαθέτουν το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Stretch και Compress ύφασμα που κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται και να νιώθει υπέροχα.

The post 13 λόγοι να φορέσετε ζώνη μετά τον τοκετό! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα