Τί προβλέπουν τα άστρα από 6-12.6.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις αρχές τις εβδομάδας, καθώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει αντιπαραθέσεις που να καταλήξουν σε έντονες συγκρούσεις σε προσωπικό, οικογενειακό και οικονομικό επίπεδο που θα χαλάσουν την διάθεσή σου. Δεν είναι απίθανο το ταίρι σου να προσπαθήσει να σου επιβάλλει τα θέλω του ή να εκδηλώσει έντονη

ζήλια και τάσεις ελέγχου που θα προκαλέσουν προστριβές. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις και στην διαχείριση των οικογενειακών οικονομικών ζητημάτων, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να βρεθείς εκτεθειμένος, συμφωνώντας σε πράγματα που θα σε ζημιώσουν. Προσπάθησε να μετουσιώσεις την τόση ένταση σε μοναδικές στιγμές πάθους για να μπορέσεις να αποφύγεις τους καυγάδες.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στους Διδύμους φορτίζει το κλίμα, καθώς θα έχεις την τάση να αναλύεις ότι ακούς σε μεγάλο βαθμό. Αυτό γίνεται κάτω από το πρίσμα του υποκειμενισμού και δεν θα σε αφήσει να ξεφύγεις από αυτά που τριγυρίζουν στο μυαλό σου. Καλό είναι να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς σε προστριβές, λόγω του ότι εκλαμβάνεις τα πάντα επί προσωπικού. Το διάβασμα ή μία βόλτα θα βοηθήσει στο να ξεφύγεις και να βρεις ξεκάθαρη σκέψη.

Το τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 αντίστοιχα αυξάνει τον συναισθηματισμό αλλά και την τάση για να εξιδανικεύεις τους γύρω σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να έχεις εξωπραγματικές απαιτήσεις από κοντινούς φίλους, αδέρφια, ξαδέρφια και να απογοητευτείς σε περίπτωση που δεν πράξουν αυτά που θεωρούσες. Θυμήσου ότι οι προσωπικές σου σκέψεις διακατέχονται από έντονη ευαισθησία και δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα. Καλό θα είναι να μην μπεις σε συζητήσεις επαγγελματικές που αφορούν το εμπόριο ή τις δημόσιες σχέσεις γιατί δεν θα είσαι κερδισμένος. Άφησε το χρόνο να περάσει για να έχεις καθαρή άποψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου αλλά και σε έντονες τάσεις κτητικότητας και ελέγχου που μπορεί να εκδηλωθούν στην σχέση σου θα πρέπει να δείξεις, καθώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθος επιχειρηματικές κινήσεις και εμπορικές συμφωνίες, με πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου. Κτητικότητα και επιβλητικότητα στην σχέση σου είτε από το ταίρι σου, είτε από εσένα θα είναι η σπίθα που θα δυναμιτίσει την κατάσταση, γι΄αυτό καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις όποιες αντιπαραθέσεις που θα πληγώσουν και εσένα και τον σύντροφό σου.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στους Διδύμους εντείνει τάσεις υποκειμενισμού, κάτι που δεν θα βοηθήσει σε περίπτωση που θέλεις να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα για την αύξηση του εισοδήματός σου. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις τις όποιες συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν γιατί δεν θα είναι δύσκολο, λόγω νευρικότητας, ελλείμματος αντικειμενικότητας αλλά έντονης τάσης να προσωποποιείς ότι ακούς, να οδηγηθείς σε λάθος κρίσεις και αποφάσεις που δεν θα σε ευνοήσουν.

Το τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 εντείνει την ευαισθησία αλλά και την διάθεση να εξιδανικεύεις τους άλλους και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να εμπιστευτείς πρόσωπα, που θεωρείς ότι θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου και στο τέλος να πληγωθείς. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις σημαντικές οικονομικές συζητήσεις για τις επόμενες μέρες, όπου θα μπορείς και εσύ να συγκεντρωθείς με ευκολία σε αυτά που έχεις ανάγκη για να καταφέρεις έχεις θετικά αποτελέσματα για εσένα. Διαφορετικά, ο έντονος συναισθηματισμός θα σε οδηγήσει σε μονοπάτια που θα σου κοστίσουν οικονομικά αλλά και ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Είναι γεγονός ότι δεν προβλέπεται μία βατή εβδομάδα, καθώς οικονομικές υποθέσεις αλλά και επαγγελματικά ζητήματα δεν θα είναι δύσκολο να πάρουν λάθος δρόμο, κάτι που θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 βγάζει καταπιεσμένα συναισθήματα στη επιφάνεια, ζήλια και ανασφάλειες που μπορεί να ταλανίσουν εσένα και το ταίρι σου και να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις που θα είναι έντονες. Προσοχή ακόμα σε οικονομικές συμφωνίες ή σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν και θα οδηγήσουν στο να υπάρξει μείωση του εισοδήματός σου. Απέφυγε στο να εμπλακείς σε συγκρούσεις ή οικονομικές διεργασίες για να καταφέρεις να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα σου.

Με την σύνοδο Ερμή – Ήλιου στο ζώδιό σου την ίδια μέρα να εντείνει τον υποκειμενισμό αλλά και την τάση να θεωρείς επί προσωπικού ότι ακούς, καλό θα είναι να αποφύγεις συζητήσεις και διεργασίες σε όλους τους τομείς τις ζωής σου. Δείχνεις να μην μπορείς να αντιληφθείς αυτά που λένε ή θέλουν οι γύρω σου και αυτό θα φέρει νευρικότητα αλλά και προστριβές που δεν θα κοστίσουν σε προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις. Καλά θα κάνεις ξεφύγεις από τα στενά προσωπικά σου πλαίσια αν πραγματικά θέλεις να διατηρήσεις τις σχέσεις σου ισορροπημένες.

Το τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 δεν είναι απίθανο να εμπλακείς σε συζητήσεις επαγγελματικού επιπέδου που αν δεν είσαι προσεκτικός θα οδηγήσουν στην απογοήτευση. Ο έντονος συναισθηματισμός και το έλλειμμα ξεκάθαρης σκέψης δεν σε αφήνουν να δεις τα κίνητρα προσώπων που έχουν σχέση με την καριέρα σου, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να έχεις απαιτήσεις άλλες από τις πραγματικές. Για να μην πληγωθείς, καλό είναι να αφήσεις αυτές τις μέρες και να μην συζητήσεις για σημαντικά επαγγελματικά βήματα, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να πάρεις λάθος αποφάσεις με υψηλό κόστος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Περίεργη συναισθηματικά εβδομάδα αυτή, καθώς η ένταση στην προσωπική σου ζωή και στις συνεργασίες αλλά και καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο και σε φορτίζουν συναισθηματικά πιθανά να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις και σε λανθασμένες αποφάσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια εξουσιαστικές και καταπιεστικές τάσεις από το ταίρι σου που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία, διαφορετικά οι εκρήξεις μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες συνέπειες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε οικονομικές συμφωνίες στις συνεργασίες σου, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει τάση εκμετάλλευσης και να βρεθείς εκτεθειμένος και ζημιωμένος από αυτά που έχεις συμφωνήσει.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στους Διδύμους εντείνει την συναισθηματικότητα, τον υποκειμενισμό και το έλλειμμα συγκέντρωσης. Καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν και δεν θα σου είναι εύκολο να τις διαχειριστείς, λόγω ευαισθησίας αλλά και διάθεσης για εξιδανίκευση. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε συζητήσεις που πιθανά να έχουν αποτελέσματα μη αναμενόμενα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχεις αντικειμενική κρίση, ούτε προς τους άλλους αλλά και η έντονη ευαισθησία δεν σε αφήνει να σκεφτείς σε λογικά πλαίσια.

Το τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο ζητήματα ή πρόσωπα από το παρελθόν που θέλουν να επιστρέψουν στην ζωή σου. Καλά θα κάνεις όμως να είσαι επιφυλακτικός γιατί με το να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις δεν θα είναι δύσκολο να πληγωθείς. Προσοχή ακόμα σε νομικά ζητήματα και συζητήσεις για σπουδές. Οι αποφάσεις που θα πάρεις μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές σου ανάγκες και να απογοητευτείς με τον ίδιο σου τον εαυτό. Άφησε να περάσει ο καιρός αυτός για να μπορείς να δεις ξεκάθαρα και με λογική πως πρέπει να κινηθείς.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Μία εβδομάδα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, λόγω των αστρολογικών συγκυριών που υπάρχουν και πιθανά να οδηγήσουν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση και συγκρούσεις σε προσωπική ζωή και εργασία, αλλά και σε απογοήτευση λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων που μπορεί να έχεις από φίλους, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να οδηγήσει σε ελεγκτικές τάσεις με το ταίρι σου, βγάζοντας απωθημένα, ανασφάλειες και τραυματικές εμπειρίες που σε ταλανίζουν ακόμα. Καλό είναι επίσης να αποφύγεις οικονομικές συζητήσεις στην εργασία γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υποπέσεις σε λάθος συμπεριφορές, θέλοντας να έχεις το μεγαλύτερο όφελος. Θυμήσου ότι χρειάζεται επιμονή και ψυχικό σθένος για να φτάσεις εκεί που θέλεις και σε οικονομικό επίπεδο.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στους Διδύμους μπορεί να φέρει συζητήσεις με φίλους ή πρόσωπα που βρίσκεστε κάτω από την σκέπη μία ομάδας συνεργασίας για ένα κοινό στόχο. Ο υποκειμενισμός και η νευρικότητα που θα δείξεις δεν θα σε αφήσουν να δεις καθαρά αυτά που αντικειμενικά πρέπει να γίνουν ή να ειπωθούν και δεν θα είναι δύσκολο να προκληθούν δυσαρέσκειες λόγω της τάσης να προσωποποιείς ότι ακούς και να παρεξηγείσαι. Προσπάθησε να μην επικεντρώνεσαι και να μπαίνεις σε εγωιστικά μονοπάτια γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να απομακρύνεις πρόσωπα από γύρω σου.

Το τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 μπορεί να θολώσει περισσότερο το τοπίο. Δεν θα είναι δύσκολο να γίνεις ευκολόπιστος και να δημιουργήσεις στο μυαλό σου εικόνες για φιλικά πρόσωπα ή πρόσωπα που έχετε κοινούς στόχους διαφορετικές από την πραγματικότητα. Ανασφάλειες και φόβοι αλλά και υπέρμετρη ευαισθησία μπορεί να σε οδηγήσουν στο να πεισθείς από άτομα που δεν παρουσιάζουν τις πραγματικές τους προθέσεις και στο τέλος να βρεθείς πληγωμένος από τις εξελίξεις. Απέφυγε αυτές τις μέρες συζητήσεις σημαντικές για να μπορέσεις με λογική και ρεαλιστική σκέψη να διαχειριστείς την κάθε κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Αυτή είναι μία εβδομάδα που θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν ζητήματα σε φιλικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά και παρανοήσεις και πλάνη σε επαγγελματικό και αυτό θα σου στοιχίσει πολύ. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να φέρει έντονες συγκρουσιακές διαθέσεις στην ερωτική σου ζωή αλλά και στις φιλικές σου σχέσεις, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκδηλωθούν τάσεις κυριαρχίας, απολυτότητας και ελέγχου που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τους άλλους. Σε περίπτωση που υπάρξουν οικονομικά ζητήματα με φιλικά πρόσωπα ή με πρόσωπα που έχετε κοινούς στόχους καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς με σύνεση, διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν ρήξεις.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στους Διδύμους μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα στον επαγγελματικό περίγυρο, όπως ανωτέρους σου, λόγω του γεγονότος ότι σε διακατέχει έντονος υποκειμενισμός αλλά και τάση να παρεξηγείς και να προσωποποιείς ότι ακούς. Καλό είναι να υπάρξει ψύχραιμη σκέψη και διαχείριση για να υπάρξουν εξελίξεις που δεν θα είναι προς όφελός σου. Η λογική σκέψη αλλά και το να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην καριέρα σου θα είναι το ιδανικότερο για την προώθηση αυτών που θέλεις να επιτύχεις.

Το τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 βοηθά στο να υπάρξει συναισθηματική υπερχείλιση αλλά και τάση να πιστεύεις πρόσωπα που δεν παρουσιάζουν τις πραγματικές διαστάσεις της κάθε κατάστασης και έτσι να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό δεν θα είναι δύσκολο να περάσει και στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσεις απαιτήσεις για το ταίρι σου που είναι εκτός πραγματικών πλαισίων. Καλό είναι λοιπόν να αφήσεις αυτό το διάστημα να περάσει και να αποφύγεις συζητήσεις, επαγγελματικές και προσωπικές, που το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις και στο τέλος να πληγωθείς.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι αυτήν την εβδομάδα σε ότι αφορά επαγγελματικές οικονομικές συμφωνίες, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπερβείς τα όρια και να υπάρξουν συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα με συνεργάτες ή ανωτέρους σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 εγείρει οικονομικά ζητήματα στα επαγγελματικά σου και είναι πιθανό να ξεφύγουν οι αντιπαραθέσεις, θέλοντας να επιβάλεις αυτά που πιστεύεις. Συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν και στην προσωπική και οικογενειακή σου ζωή, καθώς η τάση να ελέγξεις με επιμονή τους άλλους μόνο απότομες αντιδράσεις θα προκαλέσει, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία και την λογική σου, σκεπτόμενος και τα θέλω των άλλων.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στους Διδύμους μπορεί να φέρει συζητήσεις για ζητήματα σποδών ή νομικά στο προσκήνιο που θα πρέπει να διαχειριστείς. Η έντονη τάση υποκειμενισμού αλλά και η νευρικότητα που πιθανά να σε διακατέχει θα οδηγήσουν στο να μην μπορείς να δεις την πραγματική εικόνα των πραγμάτων και να θέλεις να τα φέρεις στα μέτρα σου. Μάταια! Βάλε την λογική σου να δουλέψει, μην φανατίζεσαι αλλά και μην λειτουργείς σε επιπόλαιη και υποκειμενική βάση και θα δεις ότι οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν απόλυτα.

Το τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 δυσχεραίνουν την επικοινωνία αλλά και την εικόνα που έχεις σε ότι αφορά το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να πεισθείς από προτάσεις ή σχέδια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να υπάρξει στο τέλος απογοήτευση. Μην αφήνεις τον συναισθηματισμό να παρεισφρέει στην σκέψη σου και δώσε χρόνο για να πάρεις αποφάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα που θα έχουν λογικές και ξεκάθαρες βάσεις. Προσοχή και σε ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας γιατί είναι πιθανό οι λάθος εντυπώσεις να σε οδηγήσουν και σε λάθος χειρισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Ένταση αλλά και λανθασμένες εντυπώσεις και επιλογές μπορεί να υπάρξουν αυτήν την εβδομάδα, αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τάσεις ελέγχου και φανατισμού που πιθανά να σε διακατέχουν, επηρεάζοντας την προσωπική σου ζωή αλλά οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να έχεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 δημιουργεί φανατικές τάσεις, εξουσιαστική διάθεση, απολυτότητα και εμμονή που μπορεί να φέρουν συγκρούσεις με τον ταίρι σου αλλά και με φιλικά και συγγενικά πρόσωπα αν δεν καταφέρεις να τα ελέγξεις. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με νομικές υποθέσεις ή υποθέσεις που έχεις στο εξωτερικό θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν προβλήματα που θα πρέπει να λύσεις με ψύχραιμη σκέψη.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στους Διδύμους φέρνει στην επιφάνεια εκνευρισμό, ανασφάλειες, καχυποψία και υποκειμενισμό που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο οικονομικών συμφωνιών με τρίτους που μπορεί να υπάρχουν. Καλό είναι λοιπόν να υπερισχύσει η λογική και όχι η τάση επιβολής και ο εγωισμός για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Μην παίρνεις προσωπικά ότι ακούς και χαλάς την διάθεσή σου χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Το τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 είναι γεγονός ότι σου δημιουργεί έντονο συναισθηματισμό αλλά και δυσκολία στο να συγκεντρωθείς με ψυχραιμία και να δεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Αυτό επηρεάζει κυρίως ζητήματα οικονομικά που μπορεί να υπάρχουν σε σχέση με τράπεζες, Δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς και δεν θα είναι δύσκολο να οδηγηθείς σε λανθασμένες αποφάσεις λόγω του ότι μπορείς να γίνεις εξαιρετικά ευκολόπιστος. Είναι ιδανική βέβαια συνθήκη για εσένα που ασχολείσαι με δημιουργικά και καλλιτεχνικά ζητήματα, καθώς μπορείς να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις μοναδικά πράγματα. Το να έχεις υψηλότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου, χωρίς να μπορεί να ανταποκριθεί μπορεί να σε απογοητεύσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Μία εβδομάδα που μπορεί να φέρει απογοήτευση αλλά και κόντρες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να λειτουργήσεις με όσο μεγαλύτερη ψυχραιμία μπορείς να διαθέσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις σε οικονομικά θέματα που εκκρεμούν με τρίτους και δεν θα είναι δύσκολο να υποπέσεις σε λάθος επιλογές, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Συναισθηματικά, η ένταση και το πάθος φέρνουν ανασφάλειες αλλά και καχυποψία στην επιφάνεια και θα πρέπει να αφήσεις την απολυτότητα και τις τάσεις ελέγχου στην άκρη για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στους Διδύμους δείχνεις έτοιμος από την μία να ακούσεις τι έχουν το ταίρι και οι συνεργάτες σου να σου πουν, από την άλλη όμως δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά την κατάσταση, κλειδώνεις σε εγωιστικές τάσεις και αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Προσπάθησε λοιπόν να δείξεις λογική αλλά και διάθεση να κρατήσεις πραγματικά ισορροπίες για να μπορέσεις να μην χαλάσεις το κλίμα σε σημαντικές σχέσεις στην ζωή σου. Απέφυγε αν χρειαστεί συζητήσεις για συμφωνίες, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Το τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 προκαλεί έντονο συναισθηματισμό, αυταπάτες και τάσεις εξιδανίκευσης τόσο συντρόφου και συνεργατών, όσο και προσώπων στο οικογενειακό μας περιβάλλον, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να δημιουργήσεις εικόνες μακριά από την πραγματικότητα και στο τέλος να πληγωθείς. Για να αποφύγεις όλο αυτό καλά θα κάνεις να μην μπεις σε επί τις ουσίας κουβέντες και να μην έχεις εξωπραγματικές απαιτήσεις από τους γύρω σου. Άφησε τον χρόνο να περάσει και να δεις με καθαρή σκέψη και λογική τα πράγματα. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προστατέψεις τον εαυτό σου αλλά και τις σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Είναι μία εβδομάδα που θέλει ψύχραιμη διαχείριση και προσεκτική αντιμετώπιση τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εκρήξεις που να δημιουργήσουν ρήγματα στις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 05.06 μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή, καθώς δείχνεις τη τάση να επιβληθείς στο ταίρι σου επίμονα και αυτό θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να το χαλιναγωγήσεις. Δεν είναι δύσκολο ακόμα να υπάρξουν οικονομικά ζητήματα με συνεργάτες που καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με προσοχή, χωρίς να θέλεις να επωφεληθείς ή να επιτρέψεις να επωφεληθούν οι άλλοι εις βάρος σου.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στους Διδύμους μπορεί να φέρει συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο και ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα. Μείνε μακριά από τον υποκειμενισμό και τον εγωισμό γιατί δεν θα είναι εύκολο να συνεργαστείς με τους γύρω σου, αφού θα προκληθεί δυσαρέσκεια από την στάση σου. Η λογική και η άμεση σκέψη μπορεί να σε βγάλουν από περίεργα μονοπάτια μυαλού που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Η πίεση στην καθημερινότητα πιθανά να προκαλέσει γκρίνια, κουράζοντας όμως τους άλλους.

Το τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 προκαλεί έντονη ευαισθησία αλλά και τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στην εργασία αλλά και σε περίπτωση εμπορικών συμφωνιών που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Καλό είναι να αποφύγεις αυτές τις μέρες να προχωρήσεις σε συζητήσεις ή συμφωνίες, καθώς η έντονα συναισθηματική σου διάθεση ωραιοποιεί τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και δεν αφήνει ξεκάθαρα το μυαλό να δεις τις πραγματικές διαστάσεις. Άφησε τον χρόνο να περάσει και να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς, για να έχεις το μέγιστο αποτέλεσμα για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Αντιπαραθέσεις σε καθημερινό επίπεδο αλλά και με τον σύντροφό σου μπορεί να φέρει αυτή η εβδομάδα, γι’ αυτό προσπάθησε να αντιμετωπίσεις την κάθε κατάσταση με ψύχραιμη σκέψη αλλά και λογική προσέγγιση. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και φόβους που μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο τρόπο στο εργασιακό περιβάλλον, χαλώντας έτσι σχέσεις με ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Καλό είναι να αφήσεις τον εγωισμό αλλά και την τάση να επιβληθείς στην άκρη για να καταφέρεις να μην συγκρουσθείς και να διατηρήσεις ισορροπίες. Προσοχή και σε οικονομικές συζητήσεις γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και να θεωρήσεις ότι γίνεται προσπάθεια να χάσεις κεκτημένα.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στους Διδύμους ανεβάζει την ένταση αλλά και τον υποκειμενισμό, κάτι που θα φανεί ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή. Συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου, αν δεν είσαι προσεκτικός, πιθανά να καταλήξουν σε αντιπαραθέσεις, αφού δείχνεις να κλειδώνεις σε εγωισμό και έλλειμμα αντικειμενικότητας, κάτι που μόνο παρεξηγήσεις θα φέρει. Η λογική προσέγγιση των πραγμάτων να μπορέσει μόνο να κρατήσει σε καλή ισορροπία την σχέση σου, γι΄αυτό προσπάθησε να δεις αντικειμενικά αυτά που εκφράζει το ταίρι σου.

Το τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 06.06 και 07.06 δημιουργεί ανασφάλειες, έλλειμμα αυτοπεποίθησης, ωραιοποίηση των προσώπων γύρω σου και είναι πιθανό να δημιουργήσεις εικόνες και συμπεριφορές που να είναι μακριά από την πραγματικότητα. Μην περιμένεις από τους άλλους πράγματα που δεν έχουν δείξει διάθεση να κάνουν γιατί είναι βέβαιο ότι θα απογοητευτείς. Η ενασχόληση με την δημιουργία και την καλλιτεχνία θα μπορέσει να σε βγάλει από τα θολά μονοπάτια μυαλού και τις αλλοπρόσαλλες σκέψεις.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Έντονα συναισθηματικά προβλέπεται αυτή η εβδομάδα, καθώς μπορεί να φέρει συγκρούσεις σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο, αλλά και λάθος εκτιμήσεις για πρόσωπα που οικογενειακού σου περιβάλλοντος που θα σε απογοητεύσουν. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 05.06 μπορεί να ανεβάσει την ένταση αλλά και την τάση επιβολής στο ταίρι σου ή σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, κάτι που θα δημιουργήσει αντιδράσεις, καθώς κανείς δεν δείχνει να θέλει να υποστεί τον περιορισμό. Είναι προτιμότερο να δείξεις με διαφορετικό τρόπο την ενέργεια που κρύβεις μέσα σου και να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και φόβους που σε ωθούν στο να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο.

Την ίδια μέρα η σύνοδος Ερμή – Ήλιου στους Διδύμους εντείνει συζητήσεις και ζητήματα οικογενειακά που μπορεί να υπάρχουν. Είναι γεγονός ότι νιώθεις λίγο νευρικός αλλά και ο υποκειμενισμός δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα τις διαθέσεις των προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η λογική προσέγγιση των πραγμάτων και η ήρεμη σκέψη θα είναι αυτά που θα καταφέρουν να σε κρατήσουν σε ισορροπία, μακριά από συναισθηματισμούς αλλά και έλλειμμα αντικειμενικότητας, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δράσεις σωστά κρατώντας ισορροπίες.

Το τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 06.06 και 07.06 φέρνει έντονη συναισθηματική φόρτιση αλλά και σκέψεις που απέχουν από την πραγματικότητα, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις σε ότι αφορά την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Είναι καλύτερο να μην επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που παίζουν σπουδαίο ρόλο στην ζωή σου γιατί ωραιοποιώντας την κατάσταση στο τέλος θα πληγωθείς, νιώθοντας απογοήτευση για τους γύρω σου. Μην προχωρήσεις ακόμα σε συνεργασίες γιατί είναι πιθανό να μην βλέπεις ξεκάθαρα των άλλων απέναντί σου. Ο χρόνος θα φέρει καθαρή σκέψη και λογική προσέγγιση σε όλες τις καταστάσεις.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 6-12.6.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
αστρα. 6. 6. 2018
Τυχαία Θέματα