Κρούσμα hacking στο League of Legends

Κλοπή των RP και IP πόντων από hackers σε streamers.

Η πιο πρόσφατη μορφή hacking στο League of Legends είναι μια νέα μέθοδος, όπου ο επίδοξος «ληστής», μπαίνει στο account σας και χρησιμοποιεί τους RP και IP πόντους σας.

Το συγκεκριμένο

θέμα έχει ξεκινήσει πολλές συζητήσεις στο community του League of Lengends στο Reddit. Αυτό που συμβαίνει βασικά με αυτή την κομπίνα, είναι πως επιτρέπει στον hacker να έχει πρόσβαση στο μαγαζί του παιχνιδιού μέσω ενός web browser και όχι μέσα από τον client του παιχνιδιού. Με αυτό τον τρόπο, αποκτά πρόσβαση στο Summoner ID κάποιου user και μια άδεια σύνδεσης στο λογαριασμό του που αργότερα χρησιμοποιούνται για να γίνουν IP και RP συναλλαγές στο όνομα του θύματος. Επειδή δε χρειάζεται να συνδεθεί κανείς στο λογαριασμό που είναι προς εκμετάλλευση, το θύμα δεν αντιμετωπίζει επανεκκίνηση του client του.

"Γνωρίζουμε την κατάσταση αυτή και εργαζόμαστε στο να το φτιάξουμε, αλλά δε μπορούμε να μιλήσουμε για το μέγεθος της συγκεκριμένης κομπίνας ούτε να σχολιάσουμε τις εξηγήσεις που συζητούνται στα forums. Αυτό που μπορούμε να πούμε όμως με σιγουριά, είναι πως όσοι χτυπήθηκαν από αυτή την απάτη, θα πάρουν πίσω τα RP/IP που τους έκλεψαν", ανέφερε εκπρόσωπος της Riot Games. Μιας και αυτό που χτυπήθηκε ήταν το μαγαζί του παιχνιδιού, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως στοιχεία σας όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών, δεν διέρρευσαν. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή".

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς γίνεται αυτή η εισβολή στο παρακάτω βίντεο όπου δυο διάσημοι παίκτες, χακάρονται κατά τη διάρκεια του stream τους.

http://www.youtube.com/watch?v=s0bWg5-8X8E

Για περισσότερη συζήτηση για το League of Legends, μπείτε στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld. Θέλετε να παίξετε League of Legends μαζί μας; Γράψτε το ID σας σε αυτό το topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα