300 απολύσεις στην Sega

Η εταιρεία εστιάζει σε online PC games.

300 υπάλληλοι της Sega έλαβαν πρόταση από την ιαπωνική εταιρεία για να παραιτηθούν οικειοθελώς στα πλαίσια αναδιάρθρωσης

της εταιρείας.

Η Sega στοχεύει στο να αναπτύξει online PC games και games για smartphones. 120 από τους υπαλλήλους εργάζονταν στην Sega Αμερικής η οποία θα μεταφέρει την έδρα της από το Σαν Φρανσίσκο στην Νότια Καλιφόρνια. Η διαδικασία θα ξεκινήσει αυτό το μήνα και θα συνεχιστεί μέχρι της αρχές του καλοκαιριού, όπου και θα δημοσιευτεί ο τελικός αριθμός των εργαζομένων που αποχώρησαν.

"Είμαστε βέβαιοι ότι, με την μεταφορά της έδρας μας στη Νότια Καλιφόρνια η εταιρεία μας θα γίνει ισχυρότερη" δήλωσε ο John Cheng πρόεδρος της Sega Αμερικής. "Η κίνηση αυτή είναι ζωτικής σημασίας για την εταιρεία και της δραστηριότητες της στη Βόρεια Αμερική αλλά και για την παροχή προϊόντων στους fans μας στον τομέα του gaming, των τηλεοράσεων, κ.α." πρόσθεσε.

Η Sega εξέφρασε την δυσαρέσκειά της, για την αποχώρηση κάποιων από τους καλύτερους ανθρώπους που εργάστηκαν εκεί καθώς και την ευγνωμοσύνη της για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση αυτών των ατόμων. Αυτό το γεγονός πάντως, δεν θα επηρεάσει της επερχόμενες κυκλοφορίες της εταιρείας.

Δείτε τo Game Cafe 4 όπου είχαμε συζητήσει πως θα ανταποκρινόταν ο κόσμος αν η Sega έβγαζε σήμερα δική της κονσόλα. Συζητήστε για την Sega σε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα