Xbox One: Νέο διαφημιστικό τρέιλερ

Σας προσκαλεί στη νέα γενιά κονσολών.

Η Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί να περιμένει μερικούς μήνες για να δει το Xbox One όμως η 22 Νοεμβρίου, επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για διάφορες χώρες της υφηλίου, πλησιάζει έντονα και η Microsoft φυσικά θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της (και την τσέπη της)

για να σας το θυμίσει.

Το νέο διαφημιστικό spot που προέβαλε δείχνει να αποτελεί μία αρκετά ακριβή παραγωγή, προσφέροντας εικόνες από διάφορα games, που θα είναι διαθέσιμα με το λανσάρισμα του Xbox One, προσκαλώντας σας στη νέα γενιά ''εκεί όπου τα παιχνίδια και η ψυχαγωγία γίνονται ένα''.

Στο διαφημιστικό θα δείτε -μεταξύ άλλων- τον Zachary Quinto (ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Spock στις καινούριες ταινίες Star Trek), τον Steven Gerrard της Liverpool και ένα ζόμπι , να καλούν διάφορα άτομα να πάρουν μέρος στην δράση που εκτυλίσσεται μπροστά τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις φωνητικές εντολές με την χρήση των οποίων θα μπορείτε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα το παιχνίδι ή την ταινία που θέλετε να δείτε.

{youtube}_1mfIg1I3zE|500|300{/youtube}

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την TheGuardian η διαφημιστική καμπάνια της Microsoft υπολογίζεται ότι θα κοστίσει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια δολάρια, νούμερο που αποτελεί ρεκόρ για προώθηση κονσόλας Xbox από την εταιρία του Redmond.

Διαβάστε τις τελευταίες πληροφορίες όσον αφορά το Kinect 2.0 στο GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα