HTC Desire 820, θα είναι το πρώτο 64-bit Android smartphone [teaser]

Τα 64-bit smartphones είναι ήδη πραγματικότητα με το iPhone 5s αλλά οι κατασκευαστές Android smartphones συναγωνίζονται για το ποιος θα είναι εκείνος που θα πάρει την πρωτιά και θα φέρει στην αγορά 64-bit Android συσκευή. Όπως φαίνεται αυτή θα είναι η HTC

με το mid-range Desire 820.

Η συσκευή επιβεβαιώθηκε επίσημα από τον λογαριασμό της HTC στο Weibo. Αν και δεν παίρνουμε πολλές πληροφορίες από το teaser, βλέπουμε να λέει 64-bit και ότι θα ανακοινωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου.

Από την πρώτη εικόνα παίρνουμε μια γεύση από την μπροστινή πλευρά της συσκευής. Όσο για την δεύτερη, αν και η HTC σίγουρα δεν είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Android smartphones, έχει τα πρωτεία σε διάφορους τομείς. Το 2008 ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που έφερε Android OS στις συσκευές της, το 2012 έφερε το πρώτο 1080p smartphone και την πρώτη κάμερα με f/2 aperture. Το 2013 έφερε την UltraPixel κλπ.

Περιμένουμε την IFA 2014 που ξεκινά σε λίγες μέρες στο Βερολίνο για να δούμε το HTC Desire 820 μαζί με διάφορες άλλες συσκευές και το Techblog θα είναι εκεί να σας τις παρουσιάσει.



Και η Qualcomm επιβεβαίωσε ότι η HTC θα κυκλοφορήσει το πρώτο Android smartphone με Snapdragon 615 SoC.


Keywords
Τυχαία Θέματα