Nintendo Event 2014: Πρώτο Σάββατο

Μοιράσαμε δύο Wii U και περάσαμε τέλεια!

Το πρώτο Σάββατο του φετινού Event της Nintendo στο, 3ο όροφο του The Mall Athens ολοκληρώθηκε.

Κατά την διάρκειά του συναντηθήκαμε και συζητήσαμε παρέα, ενώ παίξαμε τα νέα games

της Nintendo σε Wii U και 3DS. Highlight της εκδήλωσης ήταν οι δύο κονσόλες της Nintendo που έδωσε δώρο η Nortec. Το Wii U Premium μετά από κλήρωση κέρδισε ο Γιώργος Πλαταράς.

Τουρνουά Mario Kart 8
Στο τουρνουά έγινε ένας πανικός με πολλά φαβορί να μένουν εκτός στη φάση των 16. Συνολικά είχαμε περί τις 50 συμμετοχές, που αγωνίστηκαν με split-screen δύο παικτών. Νικητής στον τελικό ήταν ο Οδυσσέας Λιάρας, ο οποίος χάρισε την κονσόλα στον δεύτερο, Σπύρο Λέκκα, καθότι την είχε ήδη στην κατοχή του! Ένας gamer άξιος συγχαρητηρίων, ο Οδυσσέας δεν γνώριζε τον Σπύρο πριν το event και θα μπορούσε άνετα να πάρει την κονσόλα σπίτι και να την χαρίσει σε φίλο του ή να την πουλήσει. Του αξίζουν τα συγχαρητήριά όλων μας!

http://www.youtube.com/watch?v=ydeUSB4PXuI

Σάββατο 15/11 το 2ο ραντεβού μας
To ερχόμενο Σάββατο 15 Νοεμβρίου, 5-8 το βράδυ, οι συντάκτες του GameWorld.gr θα είμαστε πάλι εκεί για να σας χαρίσουμε δύο κονσόλες, την μία μέσω κλήρωσης και την άλλη στο τουρνουά Super Smash Bros. Προπονηθείτε κι ετοιμαστείτε!

Συνολικά περίπου 150 άτομα προσήλθαν στο event κάτι που δεν περιμέναμε λόγω της έντονης βροχής.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία σας και...ραντεβού το ερχόμενο Σάββατο στον 3ο όροφο του The Mall! Αυτή θα είναι και η δεύτερη ημέρα παρουσίας μας στο event της Nintendo. Μπορείτε να προσέρχεστε όμως κάθε ημέρα, όλη ημέρα, μέχρι τον Δεκέμβριο και να δηλώνετε συμμετοχή στην εβδομαδιαία κλήρωση του Wii U.

Να είστε όλοι εκεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα