Nintendo 2DS

Νέα φορητή κονσόλα που θα παίζει όλα τα games των DS και 3DS σε 2D! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/8/13] Η Nintendo ανακοίνωσε μια νέα κονσόλα την οποία τοποθετεί στην "οικογένεια των κονσολών 3DS", η οποία μετά το 3DS και το 3DS XL αριθμεί πλέον κι ένα τρίτο μέλος.

Ονομάζεται Nintendo 2DS και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παίζει τα games

των DS και 3DS σε 2D, όπως μαρτυράει το όνομά της. Στην Αμερική θα είναι διαθέσιμη στις 12 Οκτωβρίου σε κόκκινο ή μπλε χρώμα για 130 δολάρια, ημέρα όπου κυκλοφορεί και το Pokémon X and Pokémon Y. Αργότερα θα κυκλοφορήσουν και τσαντάκια μεταφοράς σε κόκκινο και μπλε χρώμα για 13 δολάρια το καθένα.

{youtube}sAExBTWIp3M|500|300{/youtube}

Το 2DS έχει την διπλή οθόνη του 3DS, ακριβώς τα ίδια controls και την touchscreen. Οι τρεις βασικές διαφορές του είναι ότι δεν έχει 3D, δεν διαθέτει το κλασικό πορτάκι με το οποίο διπλώνει το 3DS κι ότι μπορεί να παίξει όχι μόνο games του 3DS αλλά οποιοδήποτε από τα 2.000 games του DS που έχουν κυκλοφορήσει. Υπάρχει επίσης κανονικά συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi αν θέλετε να παίξετε online games.

Παράλληλα με την ανακοίνωση του 2DS, η Nintendo ενημερώνει ότι μειώνει και την τιμή του Wii U ενώ θα το προσφέρει σε συλλεκτική έκδοση μαζί με το The Legend of Zelda: The Wind Waker HD.

[UPDATE: 29/8/13] Το USGamer διαπίστωσε ότι το Nintendo DS έχει μία ενιαία touchscreen, χωρισμένη στα δύο με ενδιάμεσο πλαστικό και όχι δύο διαφορετικές οθόνες, με την κάτω να είναι touchscreen, όπως κάποιοι ενδεχομένως θα νομίζατε. Ο λόγος που η Nintendo έκανε κάτι τέτοιο ήταν για να μειώσει το κατασκευαστικό κόστος, απ' το να έβαζε δύο διαφορετικές οθόνες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το πάνω μισό της οθόνης το οποίο καλύπτεται από πλαστικό ώστε να μην χρησιμεύει ως οθόνη αφής, θα μπορούσε να "πειραχτεί" και να γίνει touchscreen, κάνοντας έτσι το 2DS την πρώτη dual touchscreen κονσόλα (φυσικά αυτό δεν θα είχε πρακτική χρησιμότητα αλλά απλά για τα πρακτικά).

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld