Απαγορεύτηκαν χαρακτήρες γένους θηλυκού σε Ιρανικό τουρνουά LoL

Καταρχήν να ξεκινήσουμε προφανώς με την επισήμανση πως το τουρνουά δεν είναι επίσημο από τη Riot Games. Στο Ιράν λοιπόν ανακοινώθηκε ένα τουρνουά από το World Cyber Games, το οποίο ανακοίνωσε πως θα απαγορεύσει από το παιχνίδι τους περισσότερους από τους χαρακτήρες γένους θηλυκού, επειδή -και καλά- είναι αποκαλυπτικοί (ξέρεις

πως είναι τα πράγματα στο Ισλάμ).

Έτσι λοιπόν, το WCG σε μια δημοσίευση στο Facebook (η οποία πλέον έχει σβηστεί, αλλά μπορείς να το βρεις στο forum του LoL) ανακοίνωσε ως απαγορευμένους τους champions: Ahri, Akali, Ashe, Caitlyn, Cassiopia, Diana, Elise, Evelyn, Fiora, Irelia, Janna, Karma, Katarina, Kayle, Leblanc, Leona, Lissandra, Lulu, Lux, Miss Fortune, Morgana, Nami, Nidalee, Oriana, Quinn, Riven, Sejuani, Shyvana, Sivir, Sona, Soraka, Syndra, Tristana, Vayne, Vi και Zyra. Σχεδόν όλους δηλαδή.

Μάλιστα το σκέφτονται ακόμη μήπως και επιτρέψουν τους: Diana, Fiora, Karma (μόνο το κλασικό skin), Kayle, Leona, Lissandra, Lulu, Lux, Nami, Quinn, Sejuani, Tristana και Vayne.

Σε ένα διαφορετικό δημοσίευμα που υπάρχει ακόμα στη σελίδα του Facebook του WCG, αναφέρεται πως οι διοργανωτές πρέπει να ακολουθήσουν του κανονισμούς του Ιράν για το League of Legends και πως ακόμη «το δουλεύουν» με την κυβέρνηση για να βρεθεί λύση.

Δυστυχώς χωρίς όλους αυτούς του χαρακτήρες το παιχνίδι αλλάζει ολοκληρωτικά. Και αυτή η Riot βρε παιδάκι μου, δεν μπορούσε να τους ντύσει λίγο παραπάνω; :P

Keywords
Τυχαία Θέματα