Το Grand Theft Auto 5 διέρρευσε στο PSN!

H Sony απολογείται για όσα συνέβησαν.

Πριν από περίπου 24 ώρες, η Sony ανέβασε μια digital pre-order έκδοση του Grand Theft Auto 5 στο ευρωπαϊκό PlayStation Store, χωρίς να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι gamers να κατεβάσουν το παιχνίδι κι έτσι ορισμένα στοιχεία απ' το περιεχόμενο του

GTA V να διαρρεύσουν, τόσο σε PlayStation 3 όσο και στο Internet. Συγκεκριμένα, ανέβηκαν αρκετά βίντεο στο YouTube (τα οποία και η Rockstar κατέβασε) ενώ αρχεία απ' τον ήχο του παιχνιδιού και κυρίως το μεγαλύτερο μέρος του soundtrack του, κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Ευτυχώς το παιχνίδι δεν ήταν τελείως playable, απλά υπήρχαν cutscenes που περιείχαν στοιχεία για την υπόθεση. Η Rockstar μίλησε ακόμη με το community site GTAForums.com ώστε να κατέβει οποιαδήποτε ανάρτηση παραπέμπει στα αρχεία αυτά.

{youtube}olEGtoYs_8A|500|300{/youtube}

Βέβαια δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν ομάδες από crackers θα έχουν ήδη κατεβάσει το παιχνίδι κι αν θα καταφέρουν να το κάνουν να δουλέψει. Αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες. "Δυστυχώς κάποιοι χρήστες που κατέβασαν την ψηφιακή έκδοση προπαραγγελίας του Grand Theft Auto 5 στο PlayStation Store της Ευρώπης είχαν πρόσβαση σε στοιχεία του παιχνιδιού και τα ανέβασαν online. Έκτοτε κατεβάσαμε το αρχείο της ψηφιακής προπαραγγελίας του παιχνιδιού και απολογούμαστε στη Rockstar και στους fans για τα spoilers" δήλωσε ο Nick Caplin, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Sony Europe.

To Grand Theft Auto 5 θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360. Για τα PC δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Grand Theft Auto 5,PSN