Mario & Luigi: Dream Team

Η επέτειος του Luigi έρχεται στο τέλος της με μία αξιόλογη περιπέτεια.
Όταν κάποιος είναι συγγενής με τον Mario, που θα πάει, κάποια στιγμή θα πάρει λίγη από τη δόξα του. Μια ζωή στο περιθώριο ο Luigi αποτελούσε την σπάνια επιλογή για το διπλό στις παλιότερες κονσόλες, με τις εξαιρέσεις των Luigi’s Mansion και του παλιού Mario is Missing

όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καταφέρνοντας να αποκτήσει –έστω και πρόσκαιρα- λίγη περισσότερο φήμη. Φέτος η Nintendo αποφάσισε να δώσει την τιμή που αξίζει στον πιστό αδερφό του Mario γιορτάζοντας την τριακοστή επέτειο από την πρώτη του εμφάνιση στο Mario Bros του 1983. Έπειτα από το πολύ καλό Luigi’s Mansion: Dark Moon και το New Super Luigi U στις πρωταγωνιστικές εμφανίσεις του πρασινοφορεμένου υδραυλικού έρχεται να προστεθεί το Mario & Luigi: Dream Team.

Η νέα δημιουργία της AlphaDream επικεντρώνεται σαφέστατα στον Luigi, ο οποίος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο σενάριο, επωμιζόμενος επίσης τα πιο ενδιαφέροντα νέα gameplay στοιχεία του νέου Mario & Luigi. Αξίζει να σας θυμίσουμε πως το Mario & Luigi: Dream Team αποτελεί τον τέταρτο τίτλο με πρωταγωνιστές τους πασίγνωστους αδερφούς, σε μία σειρά που ξεκίνησε με Superstar Saga του 2003 για το Game Boy Advance. Για τους “αμύητους” των Mario & Luigi θα πρέπει να πούμε πως η εν λόγω σειρά ανήκει στην κατηγορία των RPG, κάτι που το πετυχαίνουν αρκετά καλά αν και όχι στον ίδιο βαθμό με τις καθαρόαιμες platform περιπέτειες του Mario.

Καλωσορίσατε στο βασίλειο του Ύπνου
Το Dream Team ξεκινάει με τον Mario, τον Luigi, την πριγκίπισσα και τους υποτελείς τους (τα συμπαθητικά μανιτάρια) στο ταξίδι τους προς το νησί Pi’illo (λογοπαίγνιο για την αγγλική λέξη που σημαίνει μαξιλάρι), έπειτα από πρόσκληση του Dr. Snoozemore. Ο τελευταίος ερευνά τη φύση του ύπνου και των ιδιοτήτων του και μέσα από την ξενάγηση που θα προσφέρει στο νησί δε θα αργήσετε να γνωρίσετε τον βασικό εχθρό του παιχνιδιού που είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος Antasma, ο οποίος έχει αποκτήσει τη δύναμη να κυριαρχεί στα όνειρα (κάτι σαν τον Freddy Krueger αλλά στο ποιο αθώο του).

Για να καταφέρει να αποκτήσει αυτή τη δύναμη πριν πολλά χρόνια, o Antasma παγίδεψε τους φύλακες των χαρούμενων ονείρων, οι οποίοι ανήκουν στη φυλή των Pi’illo. Όπως είναι φυσικό, η κύρια αποστολή που θα προκύψει θα είναι η εύρεση των Pi’illo προκειμένου να ελευθερώσετε τους φύλακες και εν τέλει να έρθετε αντιμέτωποι με τον Antasma και τον Bowser (γίνεται άλλωστε παιχνίδι με τον Mario χωρίς την εμφάνιση του παντοτινού εχθρού του;). Ως ένα αμιγώς RPG παιχνίδι, η έμφαση στην ιστορία είναι έκδηλη και οι διάλογοι πολλοί… πάρα πολλοί. Η ιστορία μάλλον δύσκολα θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας, δεδομένης της έντονης παιδικότητας που τη διακατέχει, ενώ οι διάφοροι χαρακτήρες που θα συναντήσετε δε θα αργήσουν να κουράσουν με την φλυαρία τους, όπως ο Prince Dreambert, ο πρώτος Pi’illo που ελευθερώνετε και σας ακολουθεί για το υπόλοιπο της περιπέτειας.

Φτάνει με το μπλα μπλα!
Οι διάλογοι μπορεί να είναι αυτοί που αρμόζουν στον συγκεκριμένο τίτλο, με τους περισσότερους να είναι χιουμοριστικοί και ιδανικοί για μία ανάλαφρη ιστορία, αλλά, από την άλλη πλευρά, το χιούμορ επαναλαμβάνεται πολύ συχνά ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που απλά δεν πετυχαίνει τον στόχο του. Εντούτοις, ορισμένες φορές δε γίνεται παρά να σας ξεφύγει κάποιο γελάκι, ιδίως από τις κωμικές αντιδράσεις που έχουν οι δύο αδερφοί σε διάφορες απρόσμενες καταστάσεις. Το κυριότερο αρνητικό του τίτλου όμως βρίσκεται στην ποσότητα των διαλόγων που πολύ γρήγορα φτάνει σε σημείο να κουράσει.

Πολύ συχνά η δράση σταματάει προκειμένου ο Prince Dreambert να εμφανιστεί για να σχολιάσει διάφορες καταστάσεις και τοποθεσίες. Η συχνότητα με την οποία εμφανίζεται καταντάει σύντομα κουραστική και πολλές φορές χαλάει τη ροή της δράσης, προκαλώντας τελικά τον εκνευρισμό αφού είναι πολύ φυσικό να θέλετε απλά να ασχοληθείτε απερίσπαστοι για περισσότερο από δέκα λεπτά. Επιπροσθέτως, οι οδηγίες που δίνονται για κάθε δυνατή ενέργεια των Mario και Luigi είναι πολύ συχνές, με πολύ περισσότερα κείμενα από ότι πραγματικά χρειάζονται για τις διάφορες κινήσεις, που αρκετές φορές είναι αυτονόητες. Έπειτα από ένα σημείο το μάλλον θα αρχίσετε να ψάχνετε –μάταια- κάποιο πλήκτρο που θα σας επιτρέπει να προσπερνάτε τελείως ορισμένους διαλόγους.

Εξερευνώντας το νησί και τον κόσμο των ονείρων
Το νησί του Dr. Snoozemore αποτελεί τον κόσμο που θα κληθείτε να εξερευνήσετε, έχοντας μία πραγματικά τεράστια έκταση χωρισμένη σε διάφορες θεματικές περιοχές, όπως έρημος, βουνό κ.λπ. Αναμενόμενα η κάτω οθόνη του 3DS έχει το ρόλο του χάρτη, μεταξύ άλλων, προσφέροντας μία εύχρηστη λειτουργία για την εύκολη μετακίνησή σας στις διάφορες περιοχές του νησιού. Όπως και στο Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story (τον προηγούμενο τίτλο της σειράς) έτσι και εδώ η δράση χωρίζεται σε δύο κομμάτια με διαφορετικές προοπτικές.

Για την εξερεύνηση του νησιού χρησιμοποιείται η ισομετρική οπτική γωνία, που επιτρέπει ουσιαστικά την μετακίνηση και στις τρεις διαστάσεις. Η περιπέτεια όμως δεν περιορίζεται στα όρια του νησιού αλλά, αντιθέτως, έχετε την επιπλέον δυνατότητα της επίσκεψης του κόσμου των ονείρων. Σύμφωνα με το σενάριο ο Antasma εξουδετέρωσε τα Pi’illo μετατρέποντάς τα σε πέτρινα μαξιλάρια (αναμφίβολα μία ιδιαίτερα ταιριαστή φυλάκιση).

Όπως αποδεικνύεται ο Luigi είναι καριερίστας υπναράς αφού μπορεί και κοιμάται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αυτή η ικανότητα θα κριθεί ιδιαίτερα χρήσιμη καθώς όταν κοιμάται στα προαναφερθέντα μαξιλάρια ανοίγει μία πύλη που συνδέει τον πραγματικό κόσμο με αυτόν του ονείρου του Luigi, όπου μπορεί να εισέλθει ο Mario. Σε αυτόν τον “ονειρικό” κόσμο ο Mario βρίσκει την ονειρώδη μορφή του Luigi και η περιήγηση πλέον έχει τον δισδιάστατο χαρακτήρα στον οποίο μας έχουν συνηθίσει τα κλασικά παιχνίδια με πρωταγωνιστή τον Mario.

Αχώριστα αδέρφια στον χειρισμό τους
Τόσο στην εξερεύνηση σας στο νησί όσο και στην εξερεύνηση στα όνειρα ο χειρισμός της μετακίνησης του Mario παραμένει ο ίδιος, με τον Luigi να τον ακολουθεί ευλαβικά από κοντά ενώ προκειμένου να πραγματοποιήσετε διάφορες ενέργειες, όπως αυτή του άλματος, κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του ξεχωριστό κουμπί και συγκεκριμένα το A για τον Mario και το Β για τον έτερο αδερφό. Αυτό το μοντέλο χειρισμού εξυπηρετεί τη δημιουργία δεσμού μεταξύ των δύο αδερφών, ιδιαίτερα σε διάφορες άλλες ενέργειες που αποκτάτε σταδιακά. Από την άλλη μεριά, σε ορισμένα σημεία αυτή η μέθοδος μετακίνησης καταντά κουραστική όταν, παραδείγματος χάρη, παρόλο που μπορεί να έχετε πραγματοποιήσει επιτυχώς κάποιο άλμα με τον Mario το ίδιο μπορεί να μη συμβεί και για τον Luigi αναγκάζοντάς σας να επιστρέψετε πίσω ώστε να καταφέρετε να προσπεράσετε το εκάστοτε εμπόδιο και με τους δύο.

Όσον αφορά στον κόσμο του νησιού σιγά σιγά θα αποκτήσετε νέες δυνατότητες, όπως το “κοπάνημα” του Mario με το σφυρί του Luigi, προκειμένου να μικρύνει για να μπορέσει να εισέλθει σε μικρές εσοχές. Αν και σε σημεία αυτές οι ικανότητες είναι αναγκαίες για να σημειώσετε πρόοδο στις κεντρικές αποστολές σε πολλές περιπτώσεις βοηθούν στην ανακάλυψη μυστικών περιοχών που θα σας δώσουν τα γνωστά κέρματα, διάφορα αντικείμενα ή ακόμα και προαιρετικά πέτρινα μαξιλάρια.

Εκτός όμως από την απλή μετακίνηση στο νησί, σε ορισμένες περιοχές υπάρχουν ευχάριστες προσθήκες στον τρόπο περιήγησης, όπως τα μέρη όπου χειρίζεστε ένα τρενάκι με τρυπάνια στην άκρη του, προκειμένου να καταφέρετε να φτάσετε σε απροσπέλαστες περιοχές στα λατομεία του νησιού. Διάφορα τέτοια σημεία προσφέρουν καλοδεχούμενες προσθήκες που “σπάνε” τη μονοτονία που ενδέχεται να προκύψει από το συνεχές περπάτημα.

Σε σημεία το Dream Team μπορεί να επαναλαμβάνεται αλλά δεν αργεί ποτέ να προσφέρει κάποια καινούρια πρόκληση ή μέθοδο περιήγησης διατηρώντας τελικά το ενδιαφέρον έως το τέλος, όπως αρμόζει άλλωστε σε ένα παιχνίδι που θέλει να έχει τον σταρ της Nintendo.

Μόνο ο DiCaprio λείπει!
Στον κόσμο των ονείρων τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σύνθετα (και ενδιαφέροντα) καθώς, ως ένα άλλο Inception ο κοιμώμενος Luigi μπορεί να επηρεάσει το ονειρικό περιβάλλον. Σε διάφορα σημεία αυτών των επιπέδων μπορείτε να μεταχειριστείτε το πρόσωπο του Luigi με την χρήση του stylus ώστε να βοηθήσετε τον Mario να περάσει διάφορα εμπόδια. Για παράδειγμα, τραβώντας το μουστάκι του μπορείτε να επηρεάζετε φύλα από φοίνικες επιτρέποντάς σας να τα χρησιμοποιήσετε ως σφεντόνες για την εκσφενδόνιση του Mario σε μακρινές πλατφόρμες ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα χρειαστεί να στριφογυρίσετε τη μύτη του Luigi ώστε να μεταχειριστείτε τρυπάνια.

Οι διάφορες δυνατότητες παρουσιάζουν μία σεβαστή ποικιλία, επιτρέποντάς σας να μεταχειριστείτε ακόμα και τη ροή του χρόνου ή να δημιουργήσετε δεκάδες κλώνους του Luigi, οι οποίοι δημιουργούν μία ανθρώπινη πυραμίδα (ή καλύτερα ανθρώπινο παραλληλόγραμμο) προκειμένου να κουβαλήσουν τον Mario σε διάφορα απροσπέλαστα μονοπάτια. Η σταδιακή εμφάνισή τους σημαίνει ότι συνεχώς θα πρέπει να περιμένετε κάτι καινούριο, προσφέροντας την απαραίτητη και σχετικά συχνή φρεσκάδα σε έναν τίτλο που η διάρκειά του ξεπερνάει τις 30 ώρες.

Εντούτοις, ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες ρίχνουν τον ρυθμό, όπως η ικανότητα του Luigi να φταρνίζεται στον πραγματικό κόσμο ώστε να μετακινηθούν αντικείμενα και πλατφόρμες στον ονειρικό κόσμο. Η συγκεκριμένη ικανότητα απαιτεί περίπου 4 δευτερόλεπτα μέχρι να ολοκληρωθεί, κάτι που καταντάει κουραστικό όταν πρέπει να την χρησιμοποιείτε αλλεπάλληλα. Εν κατακλείδι πάντως η εισαγωγή του ονειρικού κόσμου έχει γίνει αρκετά εμπνευσμένα, παρά τα κάποια ελαττώματα, προσφέροντας ευφάνταστους τρόπους μετακίνησης.

Ώρα για μάχη!
Δεδομένου ότι το Mario & Luigi: Dream Team είναι ένα RPG καλό θα είναι να ξεχάσετε το απλό πάτημα των εχθρών για την εξουδετέρωσή τους. Βέβαια και πάλι μπορείτε να πατήσετε πάνω στους εχθρούς αλλά αυτό θα βοηθήσει μόνο σε ένα προβάδισμα στη μάχη και όχι στην εξουδετέρωσή τους. Κάθε φορά λοιπόν που ακουμπάτε ή χτυπάτε κάποιον εχθρό μεταφέρεστε στο ανάλογο πεδίο μάχης όπου στην αριστερή πλευρά βρίσκονται οι Mario και Luigi (ή μόνο ο Mario στην περίπτωση του ονειρικού κόσμου) ενώ στη δεξιά βρίσκονται οι εχθροί.

Οι μάχες είναι turn-based, που σημαίνει ότι κάθε χαρακτήρας περιμένει τη σειρά του για να εκτελέσει κάποια επιθετική κίνηση ή για να χρησιμοποιήσει κάποιο αντικείμενο. Οι επιθετικές επιλογές δεν είναι ιδιαίτερα πολλές, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ανάμεσα στο απλό άλμα πάνω στον εχθρό, την χρήση του σφυριού ή την ειδική Bros. Attack (ή “αδερφική επίθεση” αν προτιμάτε), όπου και οι δύο αδερφοί επιτίθενται ταυτόχρονα. Το τελευταίο είδος κινήσεων έχει διάφορες παραλλαγές που τις ξεκλειδώνετε βρίσκοντας χαμένα κομμάτια από πάζλ στις διάφορες περιοχές του νησιού και των ονείρων.

Η χρήση τους απαιτεί το συγχρονισμένο πάτημα κουμπιών -και από τους δύο αδερφούς- προκειμένου να επιφέρεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά στους αντιπάλους. Πολλές από αυτές είναι ιδιαίτερα ευχάριστες στην χρήση τους, όπως το εναλλάξ κλότσημα ενός καβουκιού από τους δύο αδερφούς, κάνοντας “γκελ” πάνω στον εχθρό. Οι περισσότερες από αυτές τις κινήσεις αλλάζουν και την προοπτική της αρένας απαιτώντας επίσης περίτεχνες κινήσεις όπως το κούνημα ολόκληρου του 3DD εκμεταλλευόμενο το γυροσκόπιό του.

Πάντα σε εγρήγορση
Θετικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός πως όταν επιλέγετε έναν τρόπο επίθεσης δε σημαίνει ότι η δράση σας έχει τελειώσει. Αντιθέτως, έχετε τη δυνατότητα να πατήσετε το κουμπί της επίθεσης συγχρονισμένα με την επίθεση του εκάστοτε χαρακτήρα προκειμένου να χτυπήσετε ακόμα πιο δυνατά τον εχθρό. Αυτή η δυνατότητα κρίνεται εξαιρετικά σημαντική στις πιο δύσκολες μάχες αλλά και στην γρηγορότερη επίτευξη της νίκης στους πιο απλούς αντιπάλους. Επιπροσθέτως, όταν επιτίθενται οι εχθροί μπορείτε να πραγματοποιήσετε άλματα ή να χρησιμοποιήσετε το σφυρί προκειμένου να αποφύγετε ή και να αποκρούσετε τις επιθέσεις τους, έχοντας ορισμένες φορές τη δυνατότητα της άμεσης αντεπίθεσης.

Το σύστημα μάχης είναι ίδιο τόσο στον πραγματικό όσο και στον ονειρικό κόσμο με τη μόνη διαφορά ότι στον ονειρικό χειρίζεστε μόνο τον Mario. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ο Luigi εξαφανίζεται. Το αντίθετο, όταν καταφέρνετε να πετύχετε ένα δυνατό χτύπημα, είτε με άλμα είτε με σφυρί, εμφανίζονται πολλαπλοί κλώνοι του Luigi που επαναλαμβάνουν το χτύπημα στον εχθρό που επιτίθεστε -αλλά και τριγύρω του- προκαλώντας μεγάλο βαθμό ζημιάς στην ομάδα εχθρών που έχετε αντιμέτωπη.

Πάλι μάχη;
Ο μηχανισμός του συστήματος μάχης που υποστηρίζει το συγχρονισμένο πάτημα του κουμπιού για ισχυρότερη επίθεση ή επιτυχή άμυνα βοηθάει στη διατήρηση της αμείωτης δράσης στις μάχες, απαιτώντας καλά αντανακλαστικά και σωστό “διάβασμα” των αντίπαλων κινήσεων, που αργότερα γίνονται αρκετά πιο δύσκολες στην αντιμετώπισή τους. Παρά όμως τον σεβαστό αριθμό διαφορετικών αντιπάλων δε γίνεται παρά να εμφανιστεί η αίσθηση της επανάληψη σε αρκετά σημεία. Κάθε θεματική περιοχή παρουσιάζει τους δικούς της 2-3 διαφορετικούς τύπους εχθρών και μέχρι να την ολοκληρώσετε θα φτάσετε στο σημείο της ρουτίνας καθώς, έπειτα από μερικές μάχες, θα έχετε απομνημονεύσει πλήρως τις αντίπαλες επιθέσεις και θα πραγματοποιείτε πλέον εντελώς μηχανικά τις κινήσεις.

Το θέμα του κορεσμού είναι συνεχές και δεν αργεί να έρθει σε κάθε νέα περιοχή που επισκέπτεστε παρά τους νέους εχθρούς που αντιμετωπίζετε. Τουλάχιστον οι ατελείωτες μάχες προσφέρουν τους απαραίτητους βαθμούς εμπειρίας που χρειάζονται για να ανεβαίνετε levels και να ενδυναμώνετε τα –συνολικά- έξι στατιστικά των δύο αδερφών. Επιπροσθέτως ανά 8 levels έχετε την επιλογή ενός rank bonus, που προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως 20% περισσότεροι βαθμοί εμπειρίας από κάθε εχθρό που εξοντώνετε ή τη μεγαλύτερη ενδυνάμωση της δύναμης του άλματος με κάθε νέο level up.

Ονειρικά σχεδιασμένος κόσμος;
Ο τεχνικός τομέας του Mario & Luigi: Dream Team κυμαίνεται γενικά σε καλά επίπεδα, προσφέροντας έντονες και πολύχρωμες παλέτες χρωμάτων με αρκετή ποικιλία στον σχεδιασμό των περιβαλλόντων που δεν κουράζουν το μάτι. Κάθε θεματική περιοχή είναι όμορφα σχεδιασμένη και τα διάφορα εφέ των επιτυχημένων επιθέσεων είναι ωραία αποδομένα προσφέροντας το θέαμα που αρμόζει όταν πετυχαίνεται ισχυρά χτυπήματα.

Οι κωμικές και καρτουνίστικες αντιδράσεις των δύο αδερφών καταφέρνουν να προξενήσουν –αρκετές φορές- αβίαστα το γέλιο σε έναν κόσμο που γενικά προσφέρει ένα ανάλαφρο και ιδιαίτερα ευχάριστο οπτικό αποτέλεσμα. Τα μουσικά θέματα είναι κατάλληλα για το γενικότερο ύφος, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι αξιομνημόνευτο, ενώ τα γνώριμα ηχητικά εφέ θα δημιουργήσουν ευχάριστα συναισθήματα στους βετεράνους των παιχνιδιών με ήρωα τον Mario.

Ασφαλής επιλογή
Παρά τα διάφορα έντονα σημάδια επανάληψης που παρουσιάζει σε διάφορους τομείς το Mario & Luigi: Dream Team παραμένει μία πολύ καλή επιλογή για τους κατόχους του 3DS και ιδίως για τους φαν των διασημότερων υδραυλικών στον κόσμο. Η νέα δημιουργία της AlphaDream αποτελεί έναν άξιο διάδοχο των προγενέστερων Mario & Luigi. Την επόμενη φορά βέβαια θα επιθυμούσαμε τη σημαντική μείωση του ρυθμού με τον οποίο παρουσιάζονται οι διάλογοι αλλά και λίγο μεγαλύτερο βάθος στο σύστημα μάχης και τους συνδυασμούς των εχθρικών ομάδων που αντιμετωπίζουμε ώστε να μην παρουσιάζεται τόσο έντονα η αίσθηση της ρουτίνας σε διάφορα σημεία.

Σε γενικές γραμμές πάντως, μόνο το γεγονός ότι καταφέρνει να διατηρήσει το συναίσθημα του “μερικά λεπτά ακόμα και μετά θα το κλείσω” για την τεράστια διάρκεια των περίπου 30 ωρών σημαίνει ότι τα παράπονα που έχουμε με το Mario & Luigi: Dream Team δεν καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα μέτριο παιχνίδι. Το αντίθετο, η νέα περιπέτεια των πασίγνωστων αδερφών αποτελεί έναν πολύ καλό τίτλο για το 3DS που, με μερικές καίριες βελτιώσεις, την επόμενη φορά μπορεί να γίνει μία πραγματικά κλασική προσθήκη στην πλούσια συλλογή της Nintendo.

Θετικά:
- Τεράστιος κόσμος προς εξερεύνηση
- Μεγάλη διάρκεια
- Ευχάριστος και ποικίλος τεχνικός τομέας
- Ορισμένοι ευφάνταστοι μηχανισμοί στον κόσμο των ονείρων

Αρνητικά:
- Οι διάλογοι διακόπτουν συνεχώς τη ροή της δράσης
- Σε αρκετά σημεία οι μάχες καταντούν επαναλαμβανόμενες

Βαθμολογία
Γραφικά: 8
Ήχος: 8
Gameplay: 8
Αντοχή: 9
Γενικά: 8

Το υποσυνείδητο του Luigi αξίζει την επίσκεψή σας!

Νικόλας Μαρκόγλου

Keywords
mario, luigi, dream, team, dream, luigi, mario, team, εν λόγω, το νησι, nintendo, εμφάνιση, bros, moon, super, νέα, saga, game, rpg, σημαίνει, freddy, αμιγώς, συγκεκριμένο, δραση, σταρ, inception, bonus, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, η ζωη ειναι ωραια, δυνατα, γωνια, ηχος, θεμα, νησι, ονειρα, παιχνιδια, πυλη, σταρ, game, rpg, αβιαστα, αθωο, εξαιρεσεις, αξιζει, αμυνα, αμιγώς, απλα, βρισκεται, γεγονος, γελιο, γινει, γινεται, γινονται, δυναμη, δυνατοτητα, δοξα, δωσει, διπλο, ευχαριστο, εφε, υπαρχει, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εν λόγω, εμφάνιση, εξι, ερευνα, ερημος, ερθετε, ερχεται, εχθροι, ζημια, ζωη, ιδιο, ειδος, υφος, ηχητικα, θετικο, κινηση, κυρια, κλασματα, λειτουργια, μαξιλαρια, ματι, μειωση, μορφη, μπορειτε, μυτη, ομαδα, οθονη, ορια, ουσιαστικα, παζλ, πεδιο, περιβαλλον, πλατφορμες, ροη, πρωταγωνιστες, ρολο, σεναριο, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συντομα, σειρα, σημαδια, συχνοτητα, σφυρι, τιμη, φυση, φτανει, φυλα, φυσικο, φλυαρια, φοινικες, φημη, φορα, χιουμορ, ομορφα, ωρες, ανηκει, super, bonus, εμφανισεις, εμφαση, φυλακες, freddy, ιδιαιτερα, inception, κειμενα, μεθοδος, moon, nintendo, παιχνιδι, saga, σημαίνει, σωστο, ταξιδι, θεματα, βουνο, bros, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα