Retro Gamers

Η retro εκπομπή που θα αγαπήσετε!

Μετά το Game Maniacs, την εκπομπή που γνωρίζουν πλέον οι περισσότεροι gamers στην Ελλάδα και που τον Σεπτέμβριο ξεκινάει την Season 2, το GameWorld είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το Retro Gamers.

Πρόκειται για μια νέα εκπομπή στην οποία

θα σας παρουσιάζουμε ότι έχει να κάνει με retro games. Θα απευθύνεται τόσο στους παλιούς gamers, όσο και στους νεότερους που θέλουν να μάθουν σχετικά με την ιστορία των games αλλά δεν γνωρίζουν που θα βρουν τις κατάλληλες πληροφορίες. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε παλιά games στους υπολογιστές και τις κονσόλες που παίχτηκαν και φυσικά παρουσιάσεις παλιών κονσολών και υπολογιστών, αλλά και αρκετών περιφερειακών. Όλα αυτά μπορείτε να τα αγοράσετε μέχρι και σήμερα, αρκεί να ψάξετε στα κατάλληλα μέρη (για κάποιους από εσάς ίσως αυτό το μέρος να είναι...το πατάρι σας!) Εμείς θα σας δείξουμε την ιστορία κάθε παιχνιδιού και φυσικά τα ανάλογα gameplay videos.

{youtube}TQ8-OOfqFpU|500|300{/youtube}

Στους Retro Gamers θα έχετε ακόμη την ευκαιρία να δείτε ένα εγχείρημα που κανένα άλλο game site δεν τόλμησε μέχρι σήμερα και που ανακοινώνει πρώτο το GameWorld. Την ιστορία των video games. Θα ξεκινήσουμε από τα πρώτα χρόνια και θα αναλύσουμε όλες τις κονσόλες και τους υπολογιστές, αλλά και τα σημαντικότερα games που έχουν κυκλοφορήσει. Πρόκειται για ένα τεράστιο project το οποίο αντιλαμβάνεστε ότι θα διαρκέσει αρκετά χρόνια.

Τα καλύτερα λοιπόν έρχονται στο κανάλι του GameWorld στο YouTube, το οποίο μέσα στις επόμενες ώρες πλησιάζει τις 10.000 εγγραφές!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αυτό το φθινόπωρο θα απολαύστετε το gaming στα καλύτερά του!

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld