Grand Theft Auto V: Θα κυκλοφορήσει στα PC το φθινόπωρο;

Αβέβαιο το μέλλον της σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις στελέχους της Nvidia. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/8/2013] H έκδοση του Grand Theft Auto V στα PC θα λέγαμε ότι αποτελεί διακαή πόθο μιας μεγάλης μερίδας παικτών, παρόλα αυτά μέχρι στιγμής η Rockstar κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Παρόλα αυτά την περασμένη εβδομάδα ο Chris Evenden της Nvidia προέβη σε μία σημαντική δήλωση στα πλαίσια μιας ενημέρωσης προς τους επενδυτές

της εταιρείας, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατο δημοσίευμά του το Videogamer. Σύμφωνα με τον Evenden το τελευταίο διάστημα οι πωλήσεις των gaming PCs είναι ραγδαία αυξανόμενες, σε αντίθεση με τα low-end desktops και laptops, τα οποία δεν μπορούν να συναγωνιστούν στην αγορά με τα tablets. Στην πορεία ο Evenden συμπλήρωσε: "Οι παίχτες προετοιμάζουν τα συστήματα τους για μια σειρά blockbuster κυκλοφοριών που αναμένονται το φθινόπωρο όπως τα Call of Duty: Ghosts, Assassin's Creed IV και Grand Theft Auto V."

{youtube}U5kPy0SAXNE|500|300{/youtube}

Φυσικά η δήλωση αυτή σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνει ότι το φθινόπωρο θα δούμε το Grand Theft Auto V στα PC. Να θυμίσουμε πάντως ότι στο παρελθόν το Grand Theft Auto IV κυκλοφόρησε με σημαντική καθυστέρηση στα PC. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Rockstar σχετικά με την μεταφορά του πέμπτου κεφαλαίου της δημοφιλούς σειράς στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Εν τω μεταξύ σήμερα άνοιξε...τις πύλες του το επίσημο site του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε κάνοντας κλικ εδώ.

[UPDATE 14/8/13] Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του Ben Berraondo, υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων της ευρωπαϊκής Nvidia, στο Eurogamer η αναφορά στην PC έκδοση του Grand Theft Auto V από Chris Evenden έγινε κατά λάθος.

Συγκεκριμένα ο Berraondo δήλωσε: "Την περασμένη Πέμπτη στα πλαίσια της συνεδρίασης μας με τους επενδυτές της εταιρείας έγινε αναφορά σε κάποια PC games τα οποία αναμένονται με ανυπομονησία αυτό το φθινόπωρο. H όποια αναφορά στο Grand Theft Auto V έγινε εκ παραδρομής στα πλαίσια του ενθουσιασμού για την βιομηχανία των video games γενικότερα και σε καμία περίπτωση η δήλωση αυτή δεν υποδεικνύει ότι η Νvidia έχει στην κατοχή περαιτέρω πληροφορίες για το εν λόγω game. H Nvidia αυτή την στιγμή δεν γνωρίζει κατά πόσο είναι πιθανή η έκδοση του Grand Theft Auto V στα PC."

Με βάση τις νέες εξελίξεις λοιπόν το μέλλον της PC έκδοσης του Grand Theft Auto V παραμένει αβέβαιο. Όπως σας είχαμε τονίσει άλλωστε χθες στο άρθρο μας οι δηλώσεις του Evenden σε καμία περίπτωση δεν συνιστούσαν σίγουρο ότι θα δούμε την επερχόμενη δημιουργία της Rockstar αυτό το φθινόπωρο στα PC. Από την πλευρά της πάντως η Rockstar εξακολουθεί να κρατά τα χαρτιά της κλειστά.

To Grand Theft Auto V θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα