Halo 5: Guardians: Multiplayer mode

Νέο βίντεο επτά λεπτών. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/11/14] Ο Josh Holmes, επικεφαλής της 343 Industries, αποκάλυψε πως για την beta του Halo 5 η μέγιστη ανάλυση θα είναι 720p και θα τρέχει στα 60 fps. H ανάλυση αυτή δεν θα είναι τελική καθώς όσο το παιχνίδι αναπτύσσεται θα βελτιώνεται περισσότερο.

Η τελική ανάλυση αναμένεται να φτάσει τα 1080p/60fps

αφού το Halo 5 ξεκίνησε με προορισμό αυτήν. Η 343 Industries αποκάλυψε ένα μεγάλο αριθμό απο καινούργιες δυνάμεις που θα δούμε στα multiplayer modes της beta. Η εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε ότι θέλει να σας δώσει την δύναμη που είχε ο Master Chief κι οι άλλοι Spartans στα cutscenes και να προσθέσει ένα τέταρτο στοιχείο, αυτό της sandbox μάχης, στην ήδη υπάρχουσα τριάδα επιλογών που περιλαμβάνει firearms, grenade και melee.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την 343 Industries και να πάρετε μια γεύση από όλα τα διαθέσιμα όπλα και χάρτες.

http://www.youtube.com/watch?v=fsiA-Epg2I8

Τα κυριότερα σημεία που αξίζει να αναφέρουμε:
- Το Thruster σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε jets για να ωθήσετε την κίνησή σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ενω τρέχετε για ενα γρήγορο speed boost ή για να αλλάξετε κατέυθυνση γρήγορα όταν βρίσκεστε στον αέρα. Φαίνεται οτι μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιείτε για να πετάξετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
- Το Ground Pound είναι ακριβώς αυτό που περιμένετε, να μπορείτε να προσγειωθείτε πιο γρήγορα με ένα χτύπημα στο έδαφος και να κάνετε επιπλέον damage με την προσγείωση.
- Η δυνατότητα Clamber σας επιτρέπει να σκαρφαλώσετε σε διάφορες άκρες των τοίχων και τοποθεσιών στο χάρτη στις οποίες στην αντίστοιχη περίπτωση θα γλιστρούσατε και θα πέφτατε, οπότε αν δεν έχετε κάνει σωστό jump μπορείτε να πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί για να πιαστείτε απο την άκρη.
- H Slide δυνατότητα είναι εφικτή μετά απο έναν συγκεκριμένο αριθμό sprint, αλλά φαίνεται πως θα αποτελέσει μια καλή δυνατότητα για να καλυφθείτε από εχθρούς.
- Θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την δύναμη Charge που σας επιτρέπει να τρέχετε ανάμεσα στους εχθρόυς σπρώχνοντάς τους. Βέβαια, το sprint έρχεται με ένα μειονέκτημα. Η ασπίδα δεν θα φορτώνει όταν κάνετε sprint οπότε αν το χρησιμοποιήσετε για μια γρήγορη διαφυγή καλό θα ήταν να μην πέσετε πάνω σε άλλους εχθρούς.

Τελευταίο και καλύτερο είναι η πρόσβαση στις δυνατότητες smart scope που σας επιτρέπει να έχετε άμεση σύνδεση και εικόνα με το όπλο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα άλλο βίντεο με σχολιασμό που τονίζει τις διαφορές στο multiplayer mode μέσα σε ένα match.

http://www.youtube.com/watch?v=57bFH5AGbdI

Η 343 Industries τόνισε πως όλοι οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε ολες τις δυνατότητες αν το θελήσουν, αλλά μόνο στο multiplayer mode καθώς δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση που να κάνει λόγο ότι οι δυνάμεις θα υπάρχουν και στο single-player campaign.

Η beta του Halo 5: Guardians ξεκινάει στις 19 Δεκεμβρίου και λήγει στις 18 Ιανουαρίου και η multiplayer beta ξεκινάει στις 29 Δεκεμβρίου με τρία νεα modes και επτά χάρτες. Η πρόσβαση στη beta συμπεριλαμβάνεται στο Halo: The Master Chief Collection το οποίο κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου.

[UPDATE: 14/11/14] Ένα νέο βίντεο για το multiplayer του Halo 5 ήρθε στη δημοσιότητα. Παρουσιάζει επτά λεπτά δράσης σε map που θα παίξουμε τον Δεκέμβριο στη beta.

http://www.youtube.com/watch?v=8Uqqe-mKN6I

Διαβάστε το review του Halo: The Master Chief Collection από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε για το επερχόμενο Halo 5: Guardians στο αντίστοιχο topic του forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα