Games with Gold: Ιανουάριος 2015

The Witcher 2 στο Xbox 360 και D4 στο Xbox One.

Η Microsoft ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα τους τίτλους που θα πλαισιώσουν την υπηρεσία Games with Gold τον προσεχή Ιανουάριο.

Όπως θα δείτε και παρακάτω αυτή την φορά

η αμερικανική εταιρεία είναι εξαιρετικά γενναιόδωρη, καθώς προσφέρει ορισμένα από τα καλύτερα games του Xbox 360 και του Xbox One αντίστοιχα. Στο Xbox 360 λοιπόν από την 1η Ιανουαρίου 2015 και μέχρι τις 16 του ίδιου μήνα θα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το ΜΧ vs. ATV Alive. To τελευταίο θα παραδώσει την σκυτάλη στο console exclusive The Witcher 2: The Assassins of Kings – Enhanced Edition, ένα από τα καλύτερα RPG που έχουν κυκλοφορήσει για την κονσόλα της Microsoft.

Στο Xbox One τώρα θα έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε την συλλογή σας με το D4: Dark Dreams Don't Die. H εν λόγω δημιουργία του εκκεντρικού ιάπωνα developer SWERY αποτελεί μια άκρως αξιόλογη αποκλειστικότητα για τη νέα οικιακή κονσόλα της Microsoft και ένα από τα κορυφαία Adventures για το 2014. Να θυμίσουμε ότι μέχρι και το τέλος της χρονιάς διατίθενται δωρεάν για τα Gold μέλη του Xbox Live το Worms Battlegrounds στο Xbox One και το SSX στο Xbox 360.

Εσάς πως σας φαίνονται οι δωρεάν τίτλοι της υπηρεσίας Games with Gold για τον μήνα Ιανουάριο; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα