Grand Theft Auto V: Φωνές από πραγματικές συμμορίες!

Μέλη συμμοριών συνεργάζονται με την Rockstar για το voice acting!

Η Rockstar προσέλαβε πραγματικά μέλη συμμοριών και εγκληματίες για τα φωνητικά του Grand Theft Auto 5! Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει σαν ένα μέλος συμμορίας καλύτερα από ένα πραγματικό μέλος συμμορίας.

«Δεν θέλουμε έναν ανόητο ηθοποιό που πήγε σε μια σχολή προσπαθώντας να γίνει ένας σκληρός συμμορίτης» είπε ο σεναριογράφος και παραγωγός του GTA 5,

Lucien Jones και πρόσθεσε: «Όταν καταγράφουμε όλους αυτούς τους χαρακτήρες ψάχνουμε την αυθεντικότητα και αυτό σημαίνει ότι θέλουμε αληθινά μέλη συμμορίας». Στη συνέχεια ο Jones αναφέρθηκε στα πρόσωπα που επέλεξαν λέγοντας χαρακτηριστικά: «προσλάβαμε κάποιον να φέρει συμμορίτες, αληθινούς, σαν αυτούς του Ελ Σαλβαδόρ, με απίστευτα τατουάζ. Μάλιστα ένας από αυτούς είχε βγει από την φυλακή μόλις την προηγούμενη ημέρα!»

{youtube}WNMh3xQWAz4|500|300{/youtube}

Στην πραγματικότητα η βοήθεια των μελών πραγματικών συμμοριών ήταν πολύτιμη και στους διαλόγους, όπως μας εξηγεί ο σεναριογράφος του GTA 5: «Μερικές φορές κοιτούσαν το κείμενο και μας δήλωναν ότι δεν θα το έλεγαν πότε έτσι! Εμείς τους απαντήσαμε να το πουν όπως θα το έλεγαν στην πραγματικότητα. Θέλουμε αυθεντικότητα». Όσον αφορά τις φωνές των ανθρώπων της επαρχίας, ο Lucien Jones έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι τo Μέμφις και μετά έως τα σύνορα της Αλαμπάμα για να βρει τα κατάλληλα άτομα!

Οι φωνές των συμμοριτών θα σας υποστηρίζουν άριστα στον ρόλο του κακοποιού και οι παράνομες περιπέτειές σας θα πάρουν άλλη διάσταση. Συνεπώς, φέτος φαίνεται ότι η Rockstar έχει κάνει πολύ δυνατή δουλεία στο voice acting. Αναμένεται δηλαδή οι διάλογοι να είναι πολύ πιο ρεαλιστικοί κι απ' το Grand Theft Auto IV και φυσικά αναμένονται συνεχείς, σε κάθε περίσταση, ακριβώς όπως τους έχουμε συνηθίσει.

Το Grand Theft Auto 5 κυκλοφορεί στις 17 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα