Borderlands 2: Έτσι θα είναι στο PS Vita

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/3/14] Ένα πρώτο βίντεο από την έκδοση για το PS Vita του Borderlands 2 κυκλοφόρησε ήδη, μετά την επίδειξη του εν λόγω τίτλου στο Game Developers Conference.

Το gameplay βίντεο τραβήχτηκε από το AtomixVG και σε αυτό μπορείτε να δείτε την περιοχή Southern Shelf Bay

αλλά και να ρίξετε μια πρώτη ματιά στην απόδοση που μπορούμε να περιμένουμε από το φορητό μηχάνημα της Sony. Δείτε εδώ:

{youtube}ZLwKkjvL_zA|500|300{/youtube}

Η έκδοση για το PS Vita αναμένεται να προσφέρει μια παρόμοια εμπειρία με τις κονσόλες, ενώ η εταιρεία ανάπτυξης Iron Galaxy Studios θα μεταφέρει σε port και τα έξι DLC packs, ενώ θα συμπεριλάβει υποστήριξη για online co-op έως και τεσσάρων παικτών καθώς και την δυνατότητα cross-save στο PS3.

Το Borderlands 2 αναμένεται για το PS Vita μέσα στην άνοιξη.

[UPDATE: 9/4/14] Σύμφωνα με επίσημη επιβεβαίωση της Sony, το Borderlands 2 για το PS Vita θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα.

Εάν έχετε παίξει ήδη το παιχνίδι στο PS3 και σκέφτεστε ότι δεν μπορείτε να ασχοληθείτε ξανά από την αρχή μαζί του, να σας ενημερώσουμε ότι η έκδοση αυτή υποστηρίζει την δυνατότητα Cross-Save, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που είχατε σταματήσει στην μεγάλη κονσόλα, όπως εξηγεί ένα νέο post στο Ευρωπαϊκό PlayStation blog.

Το Borderlands 2 για το PS Vita λοιπόν αναμένεται μέσα στον Μάιο, συγκεκριμένα στις 13 Μαίου για την Βόρεια Αμερική (ενδεχομένως τότε ή λίγο αργότερα και στην Ευρώπη).

Διαβάστε εδώ το review του Borderlands 2 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα