Battlefield 4: Τα όπλα, το camouflage και το νέο reload

Η ΕΑ DICE εξηγεί πως δουλεύει το customization στα όπλα.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλά τρέιλερ και βίντεο παρουσιάσεις για το επερχόμενο FPS της DICE, Battlefield 4. Σήμερα κυκλοφόρησε άλλο ένα βίντεο στο οποίο μαθαίνουμε μερικές λεπτομέρειες οι οποίες είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Ο game designer του Battlefield

4, Alan Kert, μας εξηγεί πως δουλεύει το customization στα όπλα, το camouflage και το νέο reload.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στο νέο Battlefield θα μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των όπλων σας και να τα κάνετε customize όπως θέλετε εσείς συνδυάζοντας διάφορα attachments όπως silencers για stealthy kills και ergonomic grips για να κρατάτε τα όπλα ακόμα πιο σταθερά. Κάθε φορά που ξεκλειδώνετε ένα camo για το primary όπλο σας, αυτόματα ξεκλειδώνεται και για τα υπόλοιπα όπλα, ακόμα και για τα οχήματά σας.

{youtube}o5jYY4vH1SE|500|300{/youtube}

Το adaptive camo είναι ένα νέο είδος camouflage στο Battlefield 4 αφού λειτουργεί ως τρόπος για να κρυφτείτε. Θα μπορεί να αναγνωρίζει που βρίσκεστε κάθε φορά και να παίρνει το χρώμα του περιβάλλοντος έτσι ώστε να γίνετε πιο δύσκολα αντιληπτοί από τους αντιπάλους. Τέλος, ο Kert μίλησε για το νέο reload το οποίο θα σας επιτρέπει να γεμίζετε το όπλο σας ακόμα πιο γρήγορα σε περίπτωση που τελειώσουν οι σφαίρες. Για παράδειγμα αν αδειάσει από σφαίρες το primary weapon σας και τη στιγμή που βγάλετε τον άλλο γεμιστήρα για να το γεμίσετε, αποφασίσετε να πάρετε το secondary weapon, όταν ξαναγυρίσετε στο primary τότε ο γεμιστήρας θα είναι ήδη έξω και απλώς θα τον βάλετε στη θέση του. Με λίγα λόγια δεν θα επαναλαμβάνετε πλέον τις ίδιες κινήσεις άσκοπα.

Τo Battlefield 4 θα κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360 την 1η Νοεμβρίου και για PS4 και Xbox One την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα