Metro: Last Light: Developer Pack DLC

Έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου.

To Metro: Last Light είναι ένα FPS που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, όμως η 4A Games συνέχισε την υποστήριξη του παιχνιδιού με δύο DLC εμπλουτίζοντας το περιέχομενο του. Στις 17 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει στο Steam και στο Xbox Live

και ένα τρίτο DLC με τον τίτλο Developer Pack, ενώ στο Ευρωπαικό PSN θα έρθει μία μέρα μετά.

Το Developer Pack προσθέτει μία επιπλέον αποστολή, με όνομα «The Spiders Nest», όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα «κοπάδι» από αράχνες έχοντας ως όπλο ένα φλογοβόλο! Επιπλέον θα περιλαμβάνει το Shooting Range, ένα μέρος όπου θα μπορείτε να προπονηθείτε με κάθε όπλο, ενώ στην AI Arena θα μπορείτε να ρυθμίζετε τα δίκα σας σενάρια. Τέλος θα υπάρχει και το Metro Museum, ένας χώρος με πληροφορίες για το cast του παιχνιδιού.

Όσοι είστε κάτοχοι Season Pass θα μπορείτε να πάρετε το Developer Pack DLC δωρέαν, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να πληρώσετε 3.99 ευρώ. Παρόλα αυτά δεν είναι το τελευταίο DLC. Το Chronicles Pack, που είναι άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει, θα προσθέσει τρεις νέες αποστολές μαζί με τους χαρακτήρες Pavel, Anna, Khan και Ulman.

Το Developer Pack DLC κυκλοφορεί στις 17 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να το αγοράσετε μέσω Steam για PC, μέσω Xbox Live για Xbox 360 και από τις 18 Σεπτεμβρίου μέσω PSN για PS3.

Διαβάστε εδώ το review του Metro: Last Light από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα