Saints Row 4: GAT V DLC

Δωρεάν μόνο για σήμερα.

Η Volition, εταιρία ανάπτυξης του Saints Row 4, σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν, αλλά μόνο για σήμερα, το νέο DLC GAT V.

Μήπως το όνομα σας θυμίζει το GTA V που κυκλοφόρησε σήμερα σε PS3 και Xbox 360; Τόσο το Saints Row όσο και το Grand Theft Auto

είναι open world Αction τίτλοι και για αυτό συχνά συγκρίνονται. Αλλά η Volition εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το GTA V δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα για PC και δημοσίευσε το νέο αυτό mod. Στην περιγραφή του DLC αναφέρει: «Θέλετε να αγοράσετε το GAT V στο PC; Σήμερα μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν στο Steam».

{youtube}FSX7niJVlNQ|500|300{/youtube}

Στο mod αυτό μπορείτε να παίξετε ως το ερωτευμένο δίδυμο Gat και Aisha και θα έχετε μαζί σας ένα πολυβόλο και έναν φορητό εκτοξευτή... μαχαιριών! Κάντε κλικ εδώ για να εγκαταστήσετε το DLC δωρεάν μέσω Steam. Προσοχή όμως γιατί θα είναι δωρεάν μόνο μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε φυσικά το Saints Row 4 εγκατεστημένο στο PC σας.

Το νέο DLC είναι αλήθεια ότι δεν παρέχει πολλές καινούργιες δυνατότητες αλλά προσθέτει ένα ακόμα fun mode. Όπως και να 'χει, το όνομα του αποτελεί ένα τρικ από την Volition που ρίχνει έμμεση "μπιχτή" στη Rockstar!

Δείτε το review του Saints Row IV στο GameWorld.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα