Τόσα πολύχρωμα βραχιόλια…πως να τα συνδυάσω;

Είναι Άνοιξη και αυτό σημαίνει πως τα μανίκια ανεβαίνουν τουλάχιστον σε ύψος τρουά καρ (3/4) και έτσι έχουμε την ευκαιρία να φορέσουμε τα αγαπημένα μας, πολύχρωμα βραχιόλια.

Στο That’s Life υποδεχτήκαμε την Άνοιξη με τον παραδοσιακό Μάρτη, φορούσαμε ήδη το πλεκτό βραχιόλι-μάτι της Zoe Kombitsi και βγάλαμε από το συρτάρι τα βραχιολάκια φιλίας που έχουν επανέλθει δυναμικά ως τάση εδώ και 2 χρόνια.Click

to view slideshow.

Δεν είναι όμως κρίμα να αποχωριστούμε όλα τα μεταλλικά, χρυσά ή ασημένια, δερμάτινα ή με τρουκς, στρας και ημιπολύτιμους λίθους βραχιόλια που φορούσαμε όλο το χειμώνα; Και η απάντηση είναι πως φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβληματιζόμαστε. Τη λύση δίνει για ακόμη μία φορά το mix & match στυλ.

Τα πλεκτά βραχιόλια έχουν έτσι κι αλλιώς έθνικ σχέδια οπότε συνδυάζονται πολύ αρμονικά με «γήινα» στοιχεία όπως το ξύλο, όπως για παράδειγμα με ένα βραχιόλι με ξύλινες χάντρες.

Επίσης, τα friendship bracelers συνδυάζονται άνετα με πολυτελή στοιχεία όπως τα στρας, ο χρυσός και το ασήμι ή με μεταλλικά στοιχεία όπως τα τρουκς γιατί δημιουργείται έντονη αντίθεση.

Φυσικά, το ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ δεν αποτελεί εξαίρεση, απλώς τοποθετήστε στη μέση και περάστε από πάνω και από κάτω πολύχρωμα, tribal βραχιόλια.

Τέλος, αν φοβάστε πως το mix & match σας δεν θα βγει και πολύ πετυχημένο, προσπαθήστε όλα τα βραχιόλια σας να περιέχουν μία κοινή απόχρωση, όπως το ουδέτερο μαύρο.

Γενικά, στο συνδυασμό των αξεσουάρ, σκεφτείτε «έξω από το κουτί» … οι εποχές όπου συνδυάζαμε τα παπούτσια με την τσάντα και τη ζώνη έχουν περάσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα