Φωτογράφος ζωντανεύει τα πιο τρελά όνειρα άρρωστων παιδιών!

O φωτογράφος Shawn Van Daele κάποτε βοήθησε ένα μικρό αγόρι να ταξιδέψει στο διάστημα. Λίγες εβδομάδες αργότερα ένα μικρό κορίτσι έγινε βασίλισσα στα χέρια του!

Στην επαγγελματική καριέρα του- 37 ετών- φωτογράφου έχουν συμβεί πολλά και μαγικά αφού εξωτικά ζώα, περίεργα μέρη, ονειρικά τοπία, χρώματα, απέραντη θάλασσα και ζουμερά σύννεφα μπλέκονται με χαμόγελα παιδιών και πρόσωπα που λάμπουν από αγάπη και όνειρα!

Για δύο ολόκληρα χρόνια αυτός ο ιδιαίτερος και ευαίσθητος άνθρωπος ταξίδεψε στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες για να ζωντανέψει την φαντασία και να κάνει

πραγματικότητα τις σκέψεις και τις επιθυμίες παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας!

Αν ένα παιδί ήθελε να κολυμπήσει με μία φάλαινα, αν το όνειρό του ήταν να ανέβει σε ένα αερόστατο και να χαθεί στα σύννεφα παρέα με μπαλόνια και ζωάκια το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να το εκφράσει με λόγια…όσο πιο τρελό τόσο πιο καλό!

«Θέλω να εμπνεύσω τη μαγεία της παιδικής ηλικίας και να αφήσω τα παιδιά και τις οικογένειές τους να χρησιμοποιήσουν μία μικρή δόση ευτυχίας στην ζωή τους βλέποντας ότι όλα μπορούν να συμβούν» δηλώνει ο καλλιτέχνης στην Huffington Post.

Ονομάζει τη δουλειά του «The Drawing Hope Project» και έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 30 παιδιά και τις οικογένειες αυτών χωρίς να έχει πάρει χρήματα!

Ελπίζει το έργο του να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους και να τους αφυπνίσει για να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη καθώς και να τους ωθήσει να γίνουν δωρητές οργάνων.

Όμως πάνω από όλα θέλει να χαρίσει στα παιδιά μία φωτογραφία που αποδεικνύει ότι όλα μπορούν να συμβούν!

«Για λίγες στιγμές μας έκανες να ξεχάσουμε όλα τα τρομερά πράγματα που τα παιδιά μας αναγκάστηκαν αντιμετωπίσουν και μας υπενθύμισες ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να καταφέρουν, έχουν τη δύναμη να κάνουν τα πάντα», έγραψε μία μητέρα στον Van Daele και συνεχίζει »Μας έδωσες ελπίδα, δύναμη και μας έφερες σε επαφή με άλλες οικογένειες με τις οποίες μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Έχεις εμπνεύσει τόσους πολλούς ανθρώπους».

Μάθε και δες περισσότερα drawinghope.ca/

Keywords
Τυχαία Θέματα