Ο νέος διαγωνισμός Kilokiller που σας στέλνει παραλία!

Ο νέος μας διαγωνισμός θα απαλλάξει από το στρες της εμφάνισης στην παραλία 5 τυχερές αναγνώστριες μας, αφού τα δώρα μας περιλαμβάνουν από ένα KiloKiller All-in-One Slimming, μία 1πετσέτα γυμναστηρίου και ένα σακίδιο γυμναστηρίου.

To KiloKiller All-in-One Slimming συνδυάζει μοναδικά 4 δράσεις σε 1 προϊόν.

Πρόκειται για ένα φυσικό αδυνατιστικό συμπλήρωμα διατροφής που χάρη στο μοναδικό συνδυασμό συστατικών επιτυγχάνει 4πλή δράση (στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής). Πιο συγκεκριμένα:

Καίει το λίπος χάρη στα
εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και πιπεριού που περιέχειΔιατηρεί επίπεδο στομάχι καθώς το εκχύλισμα μάραθου που περιέχει βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματοςΔιώχνει τις τοξίνες χάρη στην αντιοξειδωτική δράση του πράσινου τσαγιούΒοηθά στην πέψη μέσα από την αύξηση της έκκρισης γαστρικών υγρών που προκαλεί το εκχύλισμα κόλλιανδρου που περιέχει.

100% φυσικό, το ΝΕΟ KiLOKiLLER ALL-IN-ONE SLIMMING απευθύνεται σε όσους θέλουν να χάσουν με εύκολο τρόπο τα περιττά κιλά.

Κυκλοφορεί σε συσκευασία που περιέχει 60κάψουλες για πρόγραμμα 15 ημερών.

Πως θα λάβετε μέρος;

Κάνοντας Like τόσο στη σελίδα μας στο Facebook και όσο και στο post του συγκεκριμένου διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί. Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013 έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του That’s Life.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα