Δείτε το ζευγάρι που κάνει οικονομία γυρίζοντας το δικό του «σκληρό» πορνό!

Τη δική τους λύση έδωσαν ένας άντρας και μία γυναίκα στο πρόβλημα της οικονομικής στενότητας!

Προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα και στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να σφίξουν κι άλλο το ζωνάρι τα δύο πιτσουνάκια (είναι ζευγάρι) αποφάσισαν να παράγουν το δικό τους hardcore πορνό!

Ο Christopher και η Ellen Landstrom δήλωσαν στους δημοσιογράφους οτι κατάφεραν να κερδίσουν χρήματα φτιάχνοντας τις δικές τους σπιτικές ταινίες ακατάλληλου περιεχομένου!

«Όταν καθίσαμε και υπολογίσαμε την ετήσια συνδρομή μας στο VividVideo.com καθώς και τις τακτικές μας επιδρομές στο «Tom’s Adult Emporium»συνειδητοποιήσαμε πόσα πολλά χρήματα θα μπορούσαμε να εξοικονομήσουμε αν κινηματογραφούσαμε τους εαυτούς μας σε σκληρές ερωτικές σκηνές!», δήλωσε ο Christopher Landstrom, που υπολόγισε οτι το ζευγάρι θα μείωνε τα ερωτικά του έξοδα κατά 80 δολάρια το μήνα!

Η κολπική συνουσία πάει σύννεφο παρέα με άλλες στάσεις και συνήθειες που δε μπορούν να γραφτούν. Σκεφτείτε το πιο βρώμικο που έχετε δει, ε! αυτό κάνουν τα παιδιά μέσα στο σαλόνι τους!

Το ζευγάρι παραδέχεται οτι το να ξοδεύει το Σαββατοκύριακο μπροστά από μία κάμερα που καταγράφει τα αίσχη τους δεν είναι μεγάλη θυσία!Αντιθέτως χαίρεται και σκέφτεται τρόπους προκειμένου να κάνει επιπλέον ανοίγματα και να μπει και σε άλλα μονοπάτια.

Κάποια από αυτά περιλαμβάνουν τη ραφή κοστουμιών των cheerleaders και την πρόσκληση στη δίδυμη αδερφή της Ellen η οποία καλείται να συμμετάσχει το home video που θα προκαλέσει ρίγη συγκίνησης αλλά -κυρίως-οικονομίας!

Keywords
Αναζητήσεις
ενα ζευγαρι γυριζει την δικη του ταινια πορνο, πορνό μαυρίκιου
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις That’s Life