Κατέρρευσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επειδή αποκλείστηκε από το Voice

Ο Μαυρίκιος έχει επιχειρήσει να προχωρήσει και σε άλλα talent shows αλλά δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Η Μελίνα Ασλανίδου αποφάσισε σήμερα να μην συνεχίσει στο Voice με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν το «Σαν σταρ του σινεμά» του Νίκου Ζιώγαλα και έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν μία θέση στα live. Την τελική απόφαση την είχε όμως την είχε η Μελίνα

Ασλανίδου.

Μετά από το τέλος της μονομαχίας, τον λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος που έδειξε την προτίμηση του στον Κωνσταντίνο. Η Δέσποινα Βανδή ανέφερε ότι προτιμάει να μείνει στο παιχνίδι ο Βασίλης επειδή ταίριαζε πιο πολύ στο τραγούδι και έβαλε παραπάνω «ροκιά» από τον Μαυρίκιο. Ο Μιχάλης συμφώνησε απόλυτα με την Δέσποινα ενώ η Μελίνα ζήτησε την βοήθεια του συνεργάτη της.

«Είναι ένα θέμα εδώ, πήγαν και οι δύο πολύ καλά» είπε στην Μελίνα ο βοηθός της και συμπλήρωσε ότι ο Βασίλης είχε εξαιρετική εκφορά του λόγου ενώ ο Μαυρίκιος ήταν πιο λαμπερός: «Είναι και οι δύο εξαιρετικοί αλλά θα μείνει ένας». Τελικά η Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε να συνεχίσει ο Βασίλης.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του Βασίλη ξέσπασαν σε χειροκροτήματα αλλά ο Μαυρικίου απογοητεύτηκε πολύ στο άκουσμα της απόφασης. Αρχικά κάρφωσε το βλέμμα του στο ταβάνι και ήταν έτοιμος να κλάψει.

Η Μελίνα δεν έμεινε ασυγκίνητη στο θέαμα και θέλησε να του αναπτερώσει το ηθικό λέγοντας του ότι είναι εξαιρετικός και θα μιλήσουν στο μέλλον επειδή έχει να προσφέρει πολλά. Μόλις η τραγουδίστρια το πλησίασε για να τον χαιρετίσει, εκείνος έπεσε στην αγκαλιά της και την κράτησε σφιχτά ενώ ήταν συγκινημένοι και οι δύο.

Keywords
Τυχαία Θέματα