Ζεις στις Η.Π.Α και παίζεις Fortnite, LoL, PUBG και Overwatch; Uncle SAM Wants you… gamer!

O αμερικανικός στρατός πάνω στην προσπάθεια του να βρεθεί πιο κοντά στη νεολαία και να προσελκύσει τα μελλοντικά στελέχη του, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα video games για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο! Μάλιστα, στο σχέδιο του αμερικανικού στρατού για να γίνει πιο θελκτικός στην αμερικανική νεολαία είναι η δημιουργία

μιας eSports team, η οποία θα αποτελείται από gamers – στρατιωτικό προσωπικό! H συγκεκριμένη ομάδα (που δεν αποκλείεται να την δούμε να εκπροσωπεί τον αμερικανικό στρατό σε μεγάλα pro-gaming tournaments), θα ειδικεύεται στα Fortnite, League of Legends, PUBG, FIFA, Call of Duty, Tekken και Overwatch!

Αυτή τη στιγμή ο αμερικανικός στρατός δέχεται αιτήσεις από πολλές και διαφορετικές κατηγορίες στρατευμένων που βρίσκονται σε ενεργό υπηρεσία, αλλά και από βετεράνους που έχουν αποστρατευθεί! Σύμφωνα με τον επιλοχία, Ryan Meaux, ο οποίος έχει αναλάβει το συγκεκριμένο project, η ενέργεια αυτή αποσκοπεί στο να ενδυναμωθεί το «brand» του αμερικανικού στρατού και να ενισχυθεί έτσι η διαδικασία της στρατολόγησης, καθώς όλοι αντιλαμβάνονται την τεράστια απήχηση που έχει το gaming στην αμερικανική νεολαία. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που o στρατός των Η.Π.Α χρησιμοποιεί τα video games για να εξυπηρετήσει τους στόχους του, καθώς πριν από καιρό είχε τρέξει ένα eSports Tournament πάνω στο Street Fighter 5, ενώ ως γνωστόν έχει και το δικό του official first-person shooter, ονόματι America’s Army, το οποίο είναι free-to-play κι εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να το κατεβάσετε από το Steam.

The post Ζεις στις Η.Π.Α και παίζεις Fortnite, LoL, PUBG και Overwatch; Uncle SAM Wants you… gamer! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα