Τσάντα Ταχυδρόμου Triforce

H E3 2014 μας άνοιξε την όρεξη με την ανακοίνωση του επόμενου, open-world κεφαλαίου της σειράς Legend of Zelda. Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε την αγάπη μας, είναι ένας νέος τρόπος για να μεταφέρουμε βιβλία στη σχολή, έγγραφα στην δουλειά, βιβλία RPG για το επόμενο session, αντηλιακό και καπέλο για την παραλία ή απλά λαχανικά από τη λαϊκή αγορά. Δεν έχει σημασία τι

μεταφέρεις, σημασία έχει να έχεις στυλ.

Τι πιο στιλάτο από το άμεσα αναγνωρίσιμο έμβλημα Triforce σε αυτό το messenger bag ή αλλιώς τσάντα ταχυδρόμου ή αλλιώς τσαντάκι ώμου (ίσως να το βρείτε και ως satchel, εγκυκλοπαιδικά). Οι διαστάσεις είναι 25 Χ 34 Χ 9 εκατοστά και το υλικό κατασκευής είναι πολυεστέρα, ενώ φέρει την σφραγίδα εγγύησης της Bioworld. Αυτό θα πει ότι οι ραφές είναι γερές, το λουρί δεν πρόκειται να σκιστεί, ενώ ο εσωτερικός σχεδιασμός και κατανομή του χώρου σε ξεγελάνε: δεν του φαίνεται, αλλά χωράνε πολλά πράγματα μέσα. Υπάρχουν δύο εσωτερικές θήκες (κλείνουν με φερμουάρ), το λουράκι του ώμου ρυθμίζεται με αγκράφα, το χρυσό λογότυπο είναι ανάγλυφο και υπάρχουν μαγνητικά κουμπιά κλεισίματος. Προφανώς είναι Official Product, προς αποφυγή παρεξήγησης. Είναι διαχρονική αξία και σίγουρη επένδυση.

Την τσάντα την βρήκαμε στο otakustore, στα 28,9 EUR. Την ψάξαμε και αλλού, αλλά δεν τη βρήκαμε πιο φθηνά: στο ebay.co.uk υπάρχουν δύο καταχωρήσεις με το ίδιο προϊόν (από Αγγλία και Άγιο Μαρίνο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό στις πιθανές ταχυδρομικές επιπλοκές). Μαζί με τα μεταφορικά, ξεπερνούν τα 29 EUR. Δεν είναι τεράστια η διαφορά: προτιμήστε το Otakustore λοιπόν που είναι ελληνική επιχείρηση.

The post Τσάντα Ταχυδρόμου Triforce appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα