Samsung vs LG, πληροφορίες ότι ετοιμάζουν αναβαθμισμένα S5 και G3 με Snapdragon 805

Αναμφισβήτητα Samsung και LG εξελίσσονται στους 2 μεγαλύτερους αντίπαλους στα Android smartphones αν κρίνουμε από τα Samsung Galaxy S5 και LG G3. Μιας και οι 2 ναυαρχίδες είναι πλέον επίσημες τι άλλο περιμένουμε να δούμε από τις 2 εταιρείες. οι πληροφορίες από τα κορεάτικα media

λένε ότι σύντομα θα δούμε και τις αναβαθμισμένες εκδόσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα, από την πλευρά της Samsung περιμένουμε το Samsung Galaxy S5 Prime/ Galaxy F και από την LG το αναβαθμισμένο LG G3.

To αναβαθμισμένο Samsung Galaxy S5 λέγται ότι θα έχει 5.3 ιντσών QHD οθόνη και Snapdragon 805 ενώ το LG G3 αναβαθμίζεται μόνο ως προς τον επεξεργαστή καθώς από τον Snapdragon 801 που έχει τώρα θα πάει στον 805.

To θέμα όμως είναι ότι ο Snapdragon 801 έχει LTE που μπορεί να φτάσει τα 150Mbps LTE-Advanced speeds ενώ ο Snapdragon 805 έχει Cat 6 LTE modem ικανό να φτάσει 300 Mbps θεωρητικές ταχύτητες. Οπότε, τα αναβαθμισμένα S5 και G3 έπρεπε να είναι ικανά να αγγίζουν τα 225Mbps LTE που θα έχουν οι κύριοι πάροχοι στην Κορέα. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε αν οι δυο νέες εκδόσεις θα βγουν εκτός Κορέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα