Το τηλεκατευθυνόμενο Nomad του Mass Effect Andromeda τα σπάει σε όλα τα τερέν!

Η αναμονή 5 χρόνων τελειώνει σε λίγες μέρες, και το Mass Effect Andromeda θα είναι κοντά μας. Δεν φέρνει όμως μόνο καλούδια σε ψηφιακή μορφή. Στη φετινή έκθεση CES έκανε την εμφάνιση του ένα τηλεκατευθυνόμενο όχημα, στη μορφή του 6-τροχου Nomad, που θα οδηγεί ο χαρακτήρας σας στο παιχνίδι. Αυτό θα κυκλοφορήσει ως συλλεκτικό gadget, και ο χειρισμός του θα γίνεται μέσω εφαρμογής, συμβατή

τόσο με Android όσο και με iOS. Το όχημα είναι εφοδιασμένο με φώτα LED και μία κάμερα, που επιτρέπει την καταγραφή βίντεο και φωτογραφιών ενώ το οδηγείτε.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι στη συσκευασία υπάρχει μία μεταλλική θήκη bluray, που όμως είναι άδεια. Μάλιστα στο ίδιο το κουτί αναγράφεται ότι δεν περιλαμβάνεται το παιχνίδι !!! Θα περίμενε κάποιος ότι στα 200 δολάρια που έχει τιμολογηθεί το Nomad, ο πελάτης θα έπαιρνε τουλάχιστον και τον ίδιο τον τίτλο μαζί. Σε κάθε περίπτωση το Nomad αναμένεται και αυτό σύντομα, με κάποια μέσα να έχουν ήδη κάνει το unboxing. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μία μικρή επίδειξη, με το όχημα να έχει εντυπωσιακές επιδόσεις σε όλα τα τερέν, όπως δηλαδή και το… «πραγματικό» Nomad στο παιχνίδι.

The post Το τηλεκατευθυνόμενο Nomad του Mass Effect Andromeda τα σπάει σε όλα τα τερέν! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα