Τα trailers του Deceit είναι ό,τι καλύτερο και θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη σου!

Το Deceit είναι ένα πολύ γλυκό multiplayer game που κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου του 2017. Πρόκειται για ένα survival first-person shooter παιχνίδι στο οποίο 6 άτομα έχουν παγιδευτεί σε ένα άσυλο (τι έκπληξη) και πρέπει να φτάσουν στην έξοδο, εάν θέλουν να επιζήσουν. Το διαφορετικό σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι 2 από τους επιζώντες είναι εξαρχής οι εχθροί… απλά δε ξέρει κανείς ποιος είναι ποιος! Οι 2 αυτοί χαρακτήρες έχουν μολυνθεί από έναν επικίνδυνο ιό που στο σκοτάδι τους μεταμορφώνει

σε αιμοβόρα τέρατα. Αυτοί λέγονται Terrors. Οι υπόλοιποι επιζώντες λέγονται Innocents.

Σε αυτό το απίθανο μακελειό έχεις αντικείμενα που σε βοηθάνε, μεν, αλλά το ένστικτό σου πρέπει να δουλεύει σα καλολαδωμένη μηχανή αν θες να επιζήσεις στο σκοτάδι του τρόμου. Κάθε στιγμή που περνάς μέσα στο αιματοβαμμένο άσυλο μπορεί να είναι η τελευταία σου… Μένει μόνο να βρεις αν θες να φύγεις ή να εμποδίσεις τους άλλους από το να τα καταφέρουν. Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από την Automaton και κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού στο Steam Greenlight και τώρα πια είναι διαθέσιμο για PC τα 14,99€. Περισσότερα για το παιχνίδι και τους δημιουργούς του μπορείς να μάθεις στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού!

Τα trailers του παιχνιδιού είναι, πραγματικά, καλαίσθητα και to the point, όπως ακριβώς πρέπει!

The post Τα trailers του Deceit είναι ό,τι καλύτερο και θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη σου! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα