Το επικό Dawn of War 3 κυκλοφορεί στις 27 Απριλίου!

Η σειρά Dawn of War συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο αγαπημένες σειρές strategy ever, καθώς χιλιάδες gamers έχουν πραγματικά «λιώσει» με τους πρώτους δύο τίτλους της σειράς. Τώρα το τρίτο Dawn of War υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερη δράση και περισσότερο αυθεντικό Warhammer 40K καφριλίκι! Όπως έγινε γνωστό το εν λόγω

strategy που φέρει την σφραγίδα της Relic (η οποία μας έχει στο παρελθόν τα εξαιρετικά Company of Heroes), αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου για Windows PC.

Στο DoW 3, Space Marines, Eldars και Orks εμπλέκονται σε μάχες που διακρίνονται για την σφοδρότητα τους και για τον αιματοβαμμένο χαρακτήρα τους. Όπως κάθε παραδοσιακό strategy game που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και στο Dawn of War 3, κάθε race διαθέτει τα δικά της προτερήματα, αλλά και τις δικές της αδυναμίες, ενώ στην εξίσωση μπαίνουν και οι εντυπωσιακές special abilities, οι οποίες μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω στο πεδίο της μάχης. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να κατασκευάσουν γιγαντιαίες ειδικές μονάδες που θα προκαλούν τεράστια ζημιά στον αντίπαλο, αποδεκατίζοντας τα εχθρικά στρατεύματα σε χρόνο… dt! Αν μη τι άλλο το Dawn of War 3 αποτελεί ένα release που όλοι οι φίλοι των ποιοτικών strategy το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία, για αυτό και αρκετοί fans των strategy θα κυκλώσουν την 27η Απριλίου στο καλεντάρι τους.

The post Το επικό Dawn of War 3 κυκλοφορεί στις 27 Απριλίου! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα