Φούρνοι μικροκυμάτων και… ενυδρεία ενδεχομένως να προκαλούν προβλήματα στα Joy-Cons του Switch!

Το Nintendo Switch βρίσκεται μερικά 24ωρά μαζί μας και ήδη η gaming community εξερευνάει τις πτυχές της νέας κονσόλας της Nintendo. Φυσικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος δεν θα μπορούσαν παρά να βρίσκονται τα Joy-Con controllers που σίγουρα αποτελούν το «μεγάλο όπλο» του νέου συστήματος της Nintendo.

Παρόλα αυτά, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν τα πρώτα προβλήματα τα οποία σχετίζονται με την συνδεσιμότητα των Joy-Cons. Αυτά τα θέματα αφορούν στην παρουσίαση χαρακτήρων που κινούνται μόνοι τους ή δεν ανταποκρίνονται σωστά στις εντολές που τους δίνει ο παίκτης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα χειριστήρια του Switch event αποσυντονίζονται και χάνουν την σύνδεση τους με την κονσόλα.

Η Nintendo σε πρώτη φάση συστήνει ψυχραιμία και προτείνει στους gamers πρώτα να επιβεβαιώσουν ότι τα Joy-Cons του είναι σωστά φορτισμένα, ενώ παράλληλα δεν θα πρέπει να παραλείψουν να κατεβάσουν το day 1 patch που βελτιώνει την επικοινωνία ανάμεσα στα χειριστήρια και στην κονσόλα. Επίσης, χρήσιμο θα ήταν να προσπαθήσουν οι users που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα που σχετίζεται με την συνδεσιμότητα των Joy-Cons να μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει από το main console unit, ενώ παράλληλα συστήνεται η τοποθέτηση του Switch να γίνεται σε σημεία που δεν υπάρχουν εμπόδια που θα μπορούσαν να διακόψουν την επικοινωνία ανάμεσα στην κονσόλα και στα χειριστήρια (όπως για παράδειγμα πίσω από την TV). Παράλληλα, καλό θα ήταν το Switch να μην τοποθετείται πάνω ή κάτω από μεταλλικά αντικείμενα. Το γεγονός ότι τα Joy-Cons εκπέμπουν στο εύρος της συχνότητας των 2.4GHz, όπως άλλωστε δεκάδες άλλες συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι μας, ενδεχομένως να αποτελέσει πηγή προβλημάτων. Για αυτό και οι υπεύθυνοι της Nintendo προτείνουν η τοποθέτηση του Switch να γίνεται μακριά από… ενυδρεία (τα οποίο λόγω του κινούμενου νερού μπορεί να μπλοκάρουν το εκπεμπόμενο σήμα) και μακριά από φούρνους μικροκυμάτων. Τέλος, το Switch είναι καλό να βρίσκεται τουλάχιστον ένα μέτρο μακριά από: ηχεία, Wireless access points, laptops, tablets, headsets, printers και ασύρματα τηλέφωνα.

Ας ελπίσουμε ότι τα παραπάνω ζητήματα αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά και ότι δεν θα αφορούν μεγάλο αριθμό χρηστών, καθώς εάν η κονσόλα εμφανίζει πραγματικά προβλήματα με όλες τις παραπάνω συσκευές, τότε θα πρέπει να κλειστούμε αποκομμένοι από τον πολιτισμό σε μία σπηλιά ή σε ένα vault του Fallout, εμείς το Switch και μία τηλεόραση…

The post Φούρνοι μικροκυμάτων και… ενυδρεία ενδεχομένως να προκαλούν προβλήματα στα Joy-Cons του Switch! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα