Πώς περάσαμε στο Switch Launch Event στο The Loft!

Το Nintendo Switch Launch Event πραγματοποιήθηκε στο The Loft την Παρασκευή (και την Πέμπτη για τους εκπροσώπους των media) και οφείλω να παραδεχτώ ότι πέρασα πολύ ωραία. Η CD Media (που είναι υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στα προϊόντα της Nintendo στη

χώρα μας) κατάφερε να δημιουργήσει ένα event το οποίο ήταν ενδιαφέρον χωρίς να πλατειάζει, εύκολο να το βρεις και ευχάριστο σαν εμπειρία γενικότερα.

Το The Loft βρίσκεται κοντά στους σταθμούς μετρό Μοναστηράκι και Σύνταγμα, πιο συγκεκριμένα στην οδό Καπνικαρέας 3 και Ερμού (ξέρεις, εκεί που είναι το εκκλησάκι που περνάς κάθε φορά). Το event μπορούσες να το εντοπίσεις πανεύκολα, αρκεί να παρατηρούσες γύρω σου για τα πανό και τα κόκκινα παράθυρα που έγραφαν Nintendo Switch (έβγαζαν μάτι-με τη θετική έννοια). Μόλις έμπαινες είχες την ευκαιρία να παραγγείλεις ένα καφέ πριν ανέβεις στο κυρίως event, αν είχες την υπομονή να είσαι κάτω και από πάνω σου οι επισκέπτες να δοκιμάζουν την απίστευτη καινούρια κονσόλα (και είναι όντως απίστευτη).

Πάνω, οι «Switch ambassadors» ήταν πανέτοιμοι να σε κατατοπίσουν σχετικά με το κάθε παιχνίδι και να παίξουν μαζί σου. Μπορούσες να παίξεις ένα από τα πολλά Nintendo Switch exclusive παιχνίδια όπως το Mario Kart 8 Deluxe, το Super Bomberman R, το Arms, το Ultra Street Fighter II: The Final Challengers και το μοναδικό The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Δε θα συζητήσω καν για το πόσο υπέροχα είναι όλα τα exclusives του Nintendo Switch, το κάθε ένα είχε και κάτι διαφορετικό που το καθιστούσε μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία. Ειδικότερα, στο The Legend of Zelda, όμως, μπορούσες πραγματικά να αφομοιώσεις πώς το Nintendo Switch καταφέρνει να φέρει κάτι καινούριο στον κόσμο των κονσολών, χωρίς ωστόσο να χάνει στάλα από την παραδοσιακή γοητεία των ιστορικών τίτλων της Nintendo.

Όπως ίσως είδες και στο φωτογραφικό μας αφιέρωμα, στο event υπήρχαν και οι συλλεκτικές φιγούρες του παιχνιδιού, ο Link σε ρόλο καβαλάρη και τοξότη, η Zelda με την καινούρια της ενδυμασία, οι αντίπαλοι Guardian και Bokoblin καθώς και το Master Sword of Resurrection (!) ως επιβλητική φιγούρα την οποία μπορείς να κάνεις δική σου με το The Legend of Zelda: Breath of the WildMaster Edition. Όλες αυτές οι φιγούρες είναι οι λεγόμενες amiibo, κάτι που σημαίνει ότι η Nintendo κονσόλα σου μπορεί να τις σκανάρει και να σου δώσει επιπλέον πράγματα μέσα στο παιχνίδι!

Τα διαθέσιμα παιχνίδια αναδείκνυαν άψογα όλα τα χαρακτηριστικά του Switch καθώς, υπό την καθοδήγηση των παιδιών εκεί, μπορούσες να παίξεις με 1000 διαφορετικούς τρόπους. Το πόσες χρήσεις βγάζει το Switch πραγματικά μπορείς να το καταλάβεις μόνο αν το δοκιμάσεις (που ελπίζω ότι το δοκίμασες) αλλά μπορώ να σου πω ότι είναι από τις πιο interactive εμπειρίες που θα ζήσεις με μια κονσόλα. Εκτός από τα απόλυτα εθιστικά «σοβαρά» παιχνίδια και τις φιγούρες που μπορούσες να θαυμάσεις, είχες την ευκαιρία να περάσεις καλά και σε παιχνίδια όπως το Milk (όπου προσπαθείς να αρμέξεις μια αγελάδα πιο γρήγορα από τον αντίπαλο) και το Quick Draw (όπου σκοπό έχεις να «πυροβολήσεις» τον αντίπαλο πιο εύστοχα και γρήγορα από τον ίδιο). Τα περισσότερα από τα παιχνίδια αυτά ανήκαν στο 1-2-Switch, το παιχνίδι που η Nintendo έφτιαξε ειδικά για τις μέρες που θες να λιώσεις με τους φίλους σου.

Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω για το event εκτός από το ότι πέρασα φανταστικά. Με παρέα ή χωρίς ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε όλες τις δυνατότητες του Nintendo Switch με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Για όλα όσα θες να μάθεις για τη CD Media (και το Nintendo Switch) μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα ή τη σελίδα της στο Facebook!

The post Πώς περάσαμε στο Switch Launch Event στο The Loft! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα