Το Elite: Dangerous θα κυκλοφορήσει (επιτέλους) για PlayStation 4!

Από το Δεκέμβρη ήδη γνωρίζαμε ότι το Elite: Dangerous, μετά την επιτυχία του σε PC και Xbox, θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 (περισσότερα θα μάθεις εδώ) μέσα στο 2017. Επιτέλους, όμως, μάθαμε ακριβή ημερομηνία (ευτυχώς, από το ’13 περιμέναμε αυτή την ανακοίνωση). Ποιά είναι αυτή; 27 Ιουνίου. Ω, ναι, από τα τέλη

του Ιούνη το Elite: Dangerous θα κοσμεί τις οθόνες των χρηστών PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro, με πολύ hype και πολλές υποσχέσεις.

Τα νέα αυτά, αν μη τι άλλο, είναι φανταστικά, καθώς (όπως είπα πάνω) από το 2013 ακόμα υπήρχε το όνειρο για Elite: Dangerous σε PS. Μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει μία limited έκδοση ονόματι Legendary Edition με το expansion Horizons και 1000 Frontier points (αχέμ, λεφτά, λεφτά, λεφτά)! Ακόμα και το trailer για το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, δείχνοντάς μας το παιχνίδι με τρόπο που μας κάνει να μας τρέχουν τα σάλια! Εσύ, τι πιστεύεις; Περιμένεις μαζί μας το Elite: Dangerous για PlayStation 4 ή διαφωνείς με την κυκλοφορία του; Το λαχταριστό trailer που συζητήσαμε παραπάνω και είναι τόσο φρέσκο που “σπαρταράει”…διαστημικά!

The post Το Elite: Dangerous θα κυκλοφορήσει (επιτέλους) για PlayStation 4! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα